Cart
Shopping cart

Tilaa parempi elämä

Terveytesi on yksilöllistä, eikä siihen ole oikotietä. Tämä on pitkäaikainen sitoutuminen, ja me kuljemme kanssasi koko matkan.

Tilaa parempi elämä

Terveytesi on yksilöllistä, eikä siihen ole oikotietä. Tämä on pitkäaikainen sitoutuminen, ja me kuljemme kanssasi koko matkan.

4 syytä tilata

1.) Tasapainoisen elämän saavuttaminen vaatii päättäväisyyttä ja määrätietoisuutta.

2.) Henkilökohtainen hyvinvointikonsultti opastaa sinua matkallasi.

3.) Räätälöidyt toimitukset kotiin ja automaattiset täydennykset.

4.) Kirjalliset todisteet siitä, että ravintolisät tekevät tehtävänsä.

Partner kuuluu aina osana pakettiin

Henkilökohtainen konsultaatio

Tarjoamme avuksesi henkilökohtaisen hyvinvointikonsultin, joka opastaa sinua matkallasi.

Holistinen lähestymistapa

Räätälöimme ravintolisät tarpeidesi mukaan ja pidämme huolen, että tilauksesi sopii elämäntapaasi.

Pitkäkestoisia tuloksia

Seuraamme edistymistäsi ja autamme sinua kohti parempaa elämää – ja elämään paremmin jatkossakin.

Miksi tilaaminen kannattaa?

Anna itsesi ja planeetan levätä hieman

Kaikki tuotteesi toimitetaan vähintään 6 kuukauden tilausjaksona. Näin varmistamme, että ne saavat mahdollisuuden tehdä tehtävänsä kehossasi. Lisäksi lähetämme sinulle joka kuukausi räätälöityjä täydennyksiä tuotteisiisi. Kätevää ja fiksua sekä sinun että planeetan kannalta.

Saat automaattisia alennuksia

Kun ryhdyt yhden tai useamman räätälöidyn tuotepakettimme tilaajaksi, sinusta tulee Premier-asiakas ja voit saada jopa 40 % alennusta Premier Kit -paketeistamme.

Jakamalla hyvää voit saada ilmaisia tuotteita

Tilaajana pääset myös osaksi kanta-asiakasohjelmaamme - “Zinzino4Free”. Sen avulla sinun on mahdollista ansaita ilmaisia tuotteita joka kuukausi jakamalla kokemuksiasi ja tuotteitamme ystävillesi ja perheenjäsenillesi.

Lisää kysyttävää?

Osta vain yksi Premier-tarjouspaketeistamme, niin sinulta eivät enää koskaan pääse ravintolisät loppumaan kesken. Kaikkiin paketteihimme sisältyvät aloitustilaus, jossa saat kahden kuukauden annoksen, sekä automaattiset täydennykset. Voit myös ostaa vain yhden Zinzinon suosikkituotteistasi. Kun olet lisännyt haluamasi tuotteen ostoskoriin, sinua pyydetään valitsemaan, haluatko sen kuukausittaisena tilauksena vai haluatko aloittaa jatkotilauksen.

Kaikkien tuotteidemme myynnistä vastaavat Zinzinon Itsenäiset Partnerit, sillä uskomme, että jokainen tarvitsee ohjeita ja opastusta matkallaan kohti parempaa terveyttä. Partnerisi on mukana terveysmatkallasi ja varmistaa, että saat juuri sinulle räätälöityjä tuotteita, jotka sopivat omiin erityisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Kyllä. Kaikki tuotteemme ovat ostettavissa myös kertaostoksina. Pidä kuitenkin mielessä, että alennushinnat ovat voimassa vain jatkotilauksen tehneille Premier-asiakkaille.

Kaikki ravintolisämme toimitetaan jatkotilauksena, jotta ehtivät tehdä tehtävänsä elimistössä. Teet tilauksen vähintään kuudeksi kuukaudeksi. Me lähetämme sinulle räätälöityjä täydennyspakkauksia joka toinen kuukausi, jotta sinun on helpompi noudattaa suunnitelmaa. Maksaminen tapahtuu valitsemallasi maksutavalla automaattisesti joka kuukausi. Lähetämme sinulle kahden kuukauden annoksen joka toinen kuukausi toimituskulujen säästämiseksi. Tuotteesi toimitetaan suoraan lähimpään postitoimistoosi.

Jos ostat PrePaid Kit -paketin, maksat ja saat kaikki tuotteesi kerralla.

Sitoutumisvaihe on kuusi kuukausittaista jatkotilausmaksua sen jälkeen, kun olet maksanut aloitustilauksen. Jos haluat peruuttaa jatkotilauksen, edellytämme, että ilmoitat siitä 30 päivää etukäteen. Tämä johtuu siitä, että meiltä kestää sen verran käsitellä sopimuksen päättäminen.


Huomaa! Maksat jatkotilausmaksun kuukausittain, ja toimitus on joka toinen kuukausi. Kun olet vastaanottanut ensimmäisen tilauksesi ja päätät lopettaa tilauksesi, sinun on odotettava, kunnes olet täyttänyt sitovan tilausjaksosi.

Ymmärrämme, ettei elämä aina mene suunnitelmien mukaan. Zinzino on aina valmiina auttamaan sinua saamaan elämäsi takaisin tasapainoon, kun olet taas valmiina sitoutumaan uudelleen. Jos tilanteesi on muuttunut, valittavanasi on muutamia eri vaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tehdä jonkin seuraavista muutoksista jatkotilaukseesi:

Tilaamasi tuotteen vaihtaminen. Ehkäpä terveyteen liittyvät tavoitteesi ovat muuttuneet ja ajattelet, että hyötyisit paremmin muista Zinzino-tuotteista. Minkä tuotteen sitten haluatkaan vaihtaa tai poistaa – haluamme varmistaa, että sinulla on aina käytössäsi ajankohtaisiin terveystavoitteisiisi ja -tarpeisiisi parhaiten sopivat Zinzinon ravintolisät.

Voit asettaa jatkotilauksesi tauolle enintään 90 päiväksi. Voit tauottaa jatkotilauksesi 1–2 laskun ajaksi enintään 90 päiväksi viimeisimmästä maksustasi lukien.
Jos haluat asettaa tilauksesi tauolle, olethan yhteydessä asiakastukeen saadaksesi lisäohjeita.

Jatkotilauksen peruuttamisesta aiheutuu maksu, jos peruuttaminen tehdään, ennen kuin kuusi kuukautta on kulunut loppuun.
Maksettavaksesi tulee tällöin kiinteä maksu jokaisesta tilaamastasi tuotteesta.

Parempi terveys ei ole saavutettavissa kertaluonteisella pikaratkaisulla. Se on pitkäaikainen sitoumus ja henkilökohtainen matka, joka edellyttää päivittäistä sitoutumista. Aika, jona saat ravintolisiämme, vastaa samaa 120 päivää, joka soluilta kestää uusiutua. Räätälöidyt ravintolisämme ja kotiin toimitettavat automaattiset täydennykset varmistavat, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset matkallasi kohti parempaa terveyttä.

Jatkotilauksiimme kuuluu aina myös Partnerin tuki. Partner toimii ikiomana henkilökohtaisena hyvinvointikonsulttinasi ja varmistaa, että valitsemasi tuotteet sopivat juuri sinun erityisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Teet jatkotilauksen alussa veritestimme (BalanceTest) ja toisen uudelleen loppuvaiheessa edistymisesi seuraamiseksi ja tarvittavien muutosten tekemiseksi terveyssuunnitelmaasi. Siksi saat jatkotilauksesi yhteydessä kaksi testiä. Yksi lähetetään sinulle ennen kuin alat käyttää tuotteita ja toinen 120 päivän jälkeen, kun elimistösi solut ovat uusiutuneet. Tällä tavoin saat kirjallisen todisteen siitä, että olet saanut oikeita neuvoja ja käyttänyt tuotteita, jotka tekevät mitä lupaavat ja palauttavat elimistösi tasapainon.

Kyllä. Kun tilaat jatkotilauksena yhden tai useamman räätälöidyistä paketeistamme, sinusta tulee Premium-asiakas. Tällöin säästät jopa 60 % lisätilauksista ja jopa 40 % Premier-paketeista. Jatkotilaus on kustannustehokkain tapa käyttää Zinzino-tuotteita. Jatkotilaus antaa sinulle myös pääsyn ‘Zinzino4Free’-kanta-asiakasohjelmaamme. Siinä voit ansaita joka kuukausi ilmaisia tuotteita jakamalla kokemuksesi ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa.

Jatkotilausmallimme toinen tärkeä ominaisuus on se, että haluamme antaa maapallollemme aikaa hengähtää. Lähettämällä täydennykset joka toinen kuukausi pystymme minimoimaan lähetyskulut ja -reitit. Tämä pienentää hiilijalanjälkeämme, ja samoin sinun.

Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että et ole tyytyväinen, ota ensin yhteyttä partneriisi. Jos haluat silti käyttää oikeuttasi palauttaa tuotteita, sinun täytyy tehdä se enintään 30 päivän sisällä aloitustilauksen tai yksittäisen oston vastaanottamisesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisäapua palautuksen kanssa.

Kun olemme saaneet tuotteet, hyvitämme niistä ne, joita ei ole käytetty tai avattu. Hyvitettävästä summasta vähennetään myös kuljetuskulut. Tuotteista, joita on käytetty tai joita ei ole palautettu, veloitetaan niiden vähittäishinta. Pakkaa tuotteet huolellisesti, sillä Zinzino ei ole vastuussa kuljetuksen aikana tapahtuneista vahingoista tai aiheutuneista kuljetusmaksuista.

Palautukset tulee lähettää kirjeenä tai pakettina, ei postiennakkona. Pyydettäessä.