Anna ja Joona Ojapalo

Zinzino-asiakas

Tervetuloa! Minulla on hienoja kokemuksia tuotteistani, ja uskon, että sinäkin tulet ihastumaan niihin. Kerro minulle, mitä mieltä olet!

Cart
Shopping cart

”Etsimme johtajia, edelläkävijöitä ja muutoksentekijöitä”

Hilde Rismyhr Sæle, Zinzinon perustaja

Muokkaa ravitsemuksen tulevaisuutta yhdessä meidän kanssamme

Kokeile, Jaa muillekin. Liity yhteisöömme

Aloitettuna ja toiminnassa kolmen helpon vaiheen kautta

1 - Liity

Liity yhteisöömme ilmaiseksi tai valitse Ultimate Partner Kit -pakettimme ja pätevöidy täydelliseen sitoutumishyvitykseen.

2 – Rakenna

Kasvata asiakaskuntaasi, saat suoramyyntikomissioita ja ilmaisia tuotteita.


3 – Kasvata

Perusta oma tiimisi ja lisää mahdollisuuksiasi suurempaan palkkioon.

Miksi valita meidät? Kuuntele Partnereidemme ajatuksia ympäri maailmaa

Thim ja Kerstin Öhman, Ambassadors

”Meistä on todella hienoa, että emme rakenna liiketoimintaa pelkästään itsellemme. Rakennamme yhdessä Zinzinon kanssa liikettä, jossa tarjoamme ihmisille mahdollisuuden parempaan elämään – yksi menestystarina kerrallaan.”

Vibecke Steinsvik Parr, Ambassador

”Uskon todella visionääriseen johtamiseen, ja minusta on ihanaa olla inspiroivien ihmisten ympäröimänä, sellaisten, jotka jakavat kanssani saman unelman ja intohimoni ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon!”

Liity yhteisöömme

Yli 20 000 ystävää odottaa

Työskentele niin paljon kuin haluat

…ja missä tahansa haluatkin

Tutustu Digital Tool Kit -pakettiin

Zinzino Hub

Pysy ajan tasalla ja työskentele proaktiivisesti uusien prospektien eteen. Yhteistietojen hallintajärjestelmämme avulla saat kattavan yleiskatsauksen kasvavasta liiketoiminnastasi.

Zinzino Mobile App

Tärkeä prospektointityökalu, jolla voit olla yhteydessä tiiminjäseniisi, mahdollisiin ja nykyisiin asiakkaisiin ja tuleviin Partnereihin. Ihanteellinen matkan päällä ja puhelimella työskenneltäessä.

Zinzino GoCore App

Tutustu uuteen, oivaltavaan sisältöön joka kuukausi. Sisältää motivoivia videoita ja inspiroivia luentoja. Sisäinen koulutusalustamme on luotu kannustamaan kokonaisvaltaista henkilökohtaista kasvua ja kehittämään johtamistaitojasi kohti markkinoinnin ammattilaisuutta.

Autat meitä edistämään ennaltaehkäisevän terveydenhoidon asemaa kansainvälisesti

Me olemme yksilöllisen ravitsemuksen edelläkävijöitä. Juuremme ovat alalla, joka näyttää tulevaisuuden ostamisen suunnan. Uskomme kestävän kehityksen mukaisen liiketoiminnan rakentamiseen, missä menestys on pitkäkestoista ja oikeat asiat tehdään oikeista syistä.

Meillä kova työ kannattaa aina

Uskomme todellisiin kannustimiin, joilla kova työ, määrätietoisuus ja intohimo tunnistetaan ja palkitaan. Välittömistä Recognition-titteleistä ja saavutusten juhlistamisista tapahtumissamme autoetuihin ja matkoihin ympäri maailmaa. Tarjoamme kolme kertaa vuodessa mahdollisuuden pätevöityä eksklusiivisille bonusmatkoille valitsemiimme eksoottisiin matkakohteisiin. Me maksamme kaikki kulut.

Tekeekö työn ja vapaa-ajan yhdistäminen

Olemme sitoutuneita saavuttamaan tavoitteemme ja toteuttamaan unelmamme. Juhlimme menestyksiämme ja opimme virheistämme. Kasvamme yhdessä, inspiroimme ja haastamme toisiamme. Olemme tässä yhdessä, miksi? Koska elämä on tällä tavalla paljon nautinnollisempaa.

Lisää kysyttävää?

Autamme sinua aloittamaan käden käänteessä. Liity yhteisöömme ilmaiseksi tai valitse Ultimate Partner Kit -pakettimme ja pätevöidy täydelliseen sitoutumishyvitykseen. Rakenna liiketoimintaasi, kasvata asiakaskuntaasi ja nauti suoramyyntipalkkioista ja ilmaisista tuotteista. Kasvata liiketoimintaasi perustamalla oma tiimisi ja lisää näin mahdollisuuksiasi suurempiin palkkioihin.

Ultimate Partner Kit

Saat palkkio-ohjelmassamme alennuksia ensimmäisestä tilauksestasi sekä suoramyyntipalkkioita, jatkuvaa tuloa ja ilmaisia tuotteita. Se on myös oikotie kohti palkkioiden, autobonusten ja eksklusiivisten kannustematkojen ansaitsemista. Lisäksi saat välittömiä tunnustuksia saavutuksistasi liiketoiminnassa ja mahdollisuuden juhlistaa niitä tapahtumissamme. Tarjoamme kolme kertaa vuodessa mahdollisuuden pätevöityä eksklusiivisille bonusmatkoille valitsemiimme eksoottisiin matkakohteisiin. Me maksamme kaikki kulut.

Jokainen täysi-ikäinen on tervetullut rekisteröitymään Itsenäiseksi Partneriksi täysin ilmaiseksi. Zinzinon Itsenäisissä Partnereissa on kaikenikäisiä ja kaikenlaisista taustoista tulevia ihmisiä. Valitset itse omat työskentelytuntisi sekä sen, kuinka paljon aikaa olet valmis sijoittamaan. Zinzino antaa sinulle työkalut ja rakenteen, joiden avulla voit menestyä, jos vain noudatat systeemiä. Voit myös ostaa yhden partnerien tuotepaketeistamme, jotka sisältävät tuotteita ja perustason koulutusmateriaalia alennettuun hintaan. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Kyllä. Liittymiseen ei liity arveluttavia aloitusmaksuja, logistiikan kanssa sähläämistä eikä taistelua oikeanlaisten prospektointityökalujen, kampanjamateriaalien ja digitaalisten materiaalien saamiseksi. Voit vain aloittaa. Me tarjoamme kaiken. Voit joko liittyä yhteisöömme ilmaiseksi tai valita Ultimate Partner Kit -pakettimme ja pätevöityä täydelliseen sitoutumishyvitykseen.

Kuukausittainen pätevöitymisvaatimus aktiivisen Partnerin tittelin saamiseksi on neljä (4) henkilökohtaista asiakaspistettä. Tämän lisäksi tarvitset joka kuukausi yhteensä 20 creditiä henkilökohtaisilta asiakkailtasi ja omista tuotetilauksistasi.

Haluatko tehdä siitä mahdollista? Tämä on ura, jossa rajat asetat vain sinä itse. Jousto sen sijaan on rajatonta. Määrität itse omat työtuntisi ja päätät, paljonko aikaa haluat sijoittaa. Jotkut partnerit ovat täysin tyytyväisiä siihen, että Zinzino tarjoaa heille vain lisätuloja muun työn ohessa. Toiset taas työskentelevät kovasti tehdäkseen Zinzinosta uran, joka antaa heille sen ajan ja taloudellisen vapauden, jonka he tarvitsevat voidakseen elää unelmaelämäänsä. Zinzino on asemansa vakiinnuttanut maailmanlaajuinen terveys- ja hyvinvointibrändi. Liityt osaksi Partnereista koostuvaa yhteisöä, jolla on eksklusiivinen oikeus jakaa testipohjaisia ja tieteellisesti todistettuja tuotteitamme maailmalle, jossa parempaan terveyteen kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Tarjoamme toimivan järjestelmän liiketoiminnan rakentamiseen sekä koulutusta, opetusta, inspiraatiota, digitaalisia myynnin työkaluja ja markkinointimateriaaleja.

Jos olet kiinnostunut muokkaamaan ravitsemuksen tulevaisuutta kanssamme ja rakentamaan samanaikaisesti omaa liiketoimintaasi, lue lisää siitä, miten sinusta voi tulla Zinzinon Itsenäinen Partner, täältä.

Liityt maailmanlaajuiseen hyvinvointikonsulttien yhteisöön. Olemme henkilökohtaisen ravitsemuksen aikakauden suunnannäyttäjiä ja tarjoamme jokaiselle terveempää ja parempaa elämää.

Itsenäisenä Partnerina olet merkittävässä roolissa tämän palveluksen varmistamisessa. Pääset tarjoamaan henkilökohtaista palvelua, räätälöityjä ravintolisiä ja kirjallisen todisteen siitä, että tuotteemme tekevät, mitä lupaavat.

Löydät lisätietoa Mahdollisuus-sivultamme.

Zinzinon Partnertuki palvelee sinua!