Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. klikk for mer informasjon.
Cart
Handlekurv

LENE & IB NIELSEN

Det startet med et mål. En suksesshistorie steg for steg!

I 1998 startet jeg i min drømmejobb - en jobb jeg virkelig elsket - som alarmtekniker. Men da vi fikk vårt tredje barn i 2004, begynte konen min Lene og jeg å snakke om hvordan vi virkelig ønsket å leve livene våre. Som de fleste foreldre ønsket vi mer tid sammen med barna våre. Lene hadde også et ønske om å være hjemme med barna mens de var små. Lønnen min var for lav til dette, så jeg måtte derfor se etter noe som kunne gi en ekstrainntekt til familien vår.

I 2005 ble jeg introdusert for Zinzino. Jeg besluttet å gi meg selv et år for å oppnå nok ekstrainntekt til at Lene kunne forsette å være hjemme sammen med barna.

I januar 2007 - samtidig som vi fikk vårt fjerde barn, oppnådde jeg provisjonsnivået fra Zinzino som gjorde dette mulig. Det forandret alt. Vår frykt hadde vært at vi hver morgen måtte stresse for å rekke alt. Nå var vi i stand til å nyte familietiden. Morgenen ble vår favoritt tid - vi hadde rolige stunder der vi kunne nyte tiden sammen med våre fire nydelige barn. LES MER »

ANITA & MIKKO JARRAH

En ekte kamp- og seiershistorie!
Fortalt direkte fra hjertet..

Da jeg startet med Zinzino i 2012 hadde jeg vært entreprenør i 13 år. I 2011 gikk jeg gjennom 2 konkurser. Jeg hadde hundretusener av euro i gjeld og mine månedlige utgifter var langt over hva jeg kunne finansiere. På toppen av alt var forholdet mitt med min forlovede Anita på randen av et sammenbrudd. Vi hadde flyttet fra hverandre.

I begynnelsen av juni 2011 gikk jeg på min første Zinzino presentasjon. Min gode venn, Manu Rekola, hadde bestemt at dette var en mulighet som kunne forandre familiens økonomiske situasjon. Han var trygg og fast bestemt på å gjøre det stort både i Finland og internasjonalt. På grunn av hans smittende engasjement var svaret mitt enkelt.

Jeg lånte penger fra min tante til å komme i gang, og da jeg startet var mitt mål å betale henne tilbake i løpet av de første 30 dagene. Etter å ha oppnådd dette, var mitt neste mål å hjelpe mine venner med å gjøre det samme. Jeg husker at jeg var våken om natten og drømte om: Hvis jeg bare kunne oppnå tittelen Crown i Zinzino ville dette gi meg nok inntekt til å gå i null. Samtidig forsto jeg at et 1000 km løp, starter med det første steget. LES MER »

KINE & ØYVIND LIEN

Med kjærlighet og omsorg. Steg for steg.

Etter å ha vært entreprenør i over ti år og hatt en enorm vekst i mitt byggefirma, ble jeg plutselig rammet av nedgang da finanskrisen rammet Norge i 2008. Jeg tok en jobb som salgssjef for å overleve økonomisk. Kine slet samtidig med helseproblemer, ettersom hun har hatt leddgikt siden ungdomsårene. Helsen hennes var nå så dårlig at hun ikke hadde mulighet til å jobbe fulltid.

Etter lange arbeidsdager i Oslo, hvor mange timer ble tilbrakt med pendling til og fra jobb, var jeg utslitt og innså at jeg trengte en endring. Jeg følte at livet mitt var tomt og at det bare dreide seg om jobb og å sitte i bilkø. Jeg var frustrert og var ikke mitt vanlige jeg.

Jeg husker at Kine og jeg hadde en prat en sen kveld. Vi var desperate etter en endring. Vi ville ha livene våre tilbake. Jeg fikk et “aha” øyeblikk da Kine plutselig sa: Øyvind, jeg vil ha mannen min tilbake.... Sannheten var at hun traff blink. Jeg ønsket også å bli meg selv igjen. Jeg ville ha mer mening i livet mitt, og gjøre noe som inspirerte meg mer enn å bare løpe fra A til B for å rekke økonomiske tidsfrister. LES MER »

KERSTIN & THIM ÖHMAN

Reisen har nettopp begynt.
Vi har mye mer å gjøre!

KERSTIN:
Etter å ha jobbet 20 år som ortoped på et sykehus i Sverige, innså jeg at jeg ikke levde slik jeg hadde drømt om. De første 10 årene elsket jeg det jeg drev med, men for hvert år som gikk økte stresset. Hver dag ble pasientlisten min lengre, og jeg fikk mindre og mindre tid til hver pasient. Jeg følte heller ikke at jeg fikk den lønnen jeg fortjente. Jeg hadde lite fritid og lite energi. Jeg ønsket å få mer og å gi mer. I 2005 fant jeg løsningen. Jeg fikk en presentasjon av Zinzino, en mulighet til å gjøre noe for meg selv - i et team - hvor jeg både kunne utvikle meg og samtidig få mer inntekt.

THIM:
Etter 17 år som regnskapsfører solgte jeg firmaet mitt i 2006. De første 10 årene var inspirerende, men så ble jeg lei av å jobbe 60 - 100 timer i uken på våren - den beste tiden av året. Min plan var å skape meg passiv inntekt gjennom å utvikle mitt eiendomsmeglerfirma, og lære mer om investeringer. Etter noen år ble min virksomhet innen investering en dyr affære. Det var ekstremt vanskelig å slå gjennom. Jeg ville allikevel ikke vært foruten denne tiden, da jeg utviklet mine ferdigheter i å overleve økonomisk. LES MER »

MIIKKA PEURAVIRTA
& MIIA ROIHAS

Vi har et stort ønske om å kunne hjelpe folk, slik at de kan få mer fritid og muligheten til å leve ett sunnere liv!

MIIKKA:
I 2011 jobbet jeg som salgsdirektør i et medie- og reklamebyrå. Jeg var en ansatt med et ønske om å bli entreprenør på heltid.

Jeg ble introdusert for Zinzino, men jeg takket faktisk nei fem ganger. Da jeg endelig tok meg tid til å undersøke selskapet nærmere, forstod jeg at dette var en mulighet som jeg i det minste burde gi et forsøk. En av de største endringene i livet mitt etter at jeg ble introdusert for Zinzino, er hvordan jeg har vokst som person. I dag hører jeg mine nærmeste si at jeg har blitt en bedre venn, ektemann, far og forretningsleder.

MIIA:
Jeg jobbet i barnehage, og selv om jeg jobbet altfor mye, tjente jeg ikke nok. Jeg hadde et ønske om å kunne tilbringe mer tid med mine egne barn. På dette tidspunktet hadde vi en normal familiesituasjon, der vi savnet mer fritid og ekstra penger til reising. Jeg ble introdusert for Zinzino i 2011, men jeg var veldig skeptisk i begynnelsen. Men i 2012 bestemte jeg meg likevel for at jeg ville jobbe heltid med denne virksomheten. Mannen min hadde da jobbet med dette i 9 måneder, og jeg hadde sett hva Zinzino virkelig var. LES MER»