YOU ARE VISITING THE SITE OF: Tamas Dr Nagy
Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Bővebb információért kattintson.
Cart
Az Ön kosara

Egyensúlyban van a szervezete? 

Kapjon személyre szabott elemzést szervezete omega-6:3 arányáról és fedezze fel legnépszerűbb BalanceOil Kit csomagunkat!

Egészségprotokoll

Induljon el az egészség felé vezető úton még ma!
A jobb egészség ott kezdődik, hogy egyensúlyba hozzuk a szervezetünket: különösen a sejtjeinket, a bélflóránkat és az immunrendszerünket. Mindez egy különleges teszttel kezdődik. Ezután a 3 lépésből álló Zinzino egészségprotokoll révén gyengéden egyensúlyba hozzuk a szervezetünket, majd visszaállítjuk teljesítőképességét, sőt még fokozzuk is, hogy több esélyünk legyen egészségesebb és boldogabb életet élni.

További információk

1. lépés: Egyensúlyba hozás

Érjen el egy egészséges omega-6:3 egyensúlyt, hogy megvédje szervezete sejtjeit a berozsdásodástól (oxidációtól)*. BalanceOil elnevezésű prémium olajkeverékünk segít ebben. Vadon fogott halakból kinyert legjobb minőségű halolajat és beérés előtt betakarított bogyókból préselt extra szűz olívaolajat tartalmaz. Sok benne az omega-3 (EPA + DHA), az olíva polifenol és a D3-vitamin.

2. lépés: Visszaállítás

Ha gondunk van a szervezetünkben élő „jó” baktériumokra, az nagy hatással lehet az egészségünkre. A ZinoBiotic 5 természetes élelmi rost igen komplex keveréke*, amelyet úgy állítottunk össze, hogy a rostok időben elhúzódóan kerüljenek feldolgozásra a vastagbélben, ezzel támogatva az egészséges baktériumok elszaporodását.

3. lépés: Teljesítőképesség fokozása

Az Xtend egy speciális immunerősítő étrend-kiegészítő, ami a BalanceOil és a ZinoBiotic tökéletes kiegészítője. Úgy állítottuk össze, hogy támogassa a velünk született immunrendszert*. 23 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, növényi hatóanyagokat, illetve sütőélesztőből kivont, tisztított 1-3, 1-6-béta-glükánt tartalmaz.

Legyen az egészsége a legfontosabb!

BalanceOil Kit
ZinoBiotic Kit
Xtend Kit
BalanceOil Kit íz kiválasztása

Premier törzsvásárlói ajánlat

€ 496 € 249 (save 50%)
Előfizetés 6 hónapra
€ 109 € 75 /Hónap
Fizetés minden hónapban, szállítás minden második hónapban i
Első kiszállítás
A rendelés feldolgozása után azonnal 
BalanceOil, 300 ml x2
BalanceOil, 100 ml x2
ZinoBiotic, 180 g x2
Xtend, 60 tbl x2
BalanceTest x2*
Előfizetés
A második kiszállítástól kezdődően
BalanceOil, 300 ml
ZinoBiotic, 180 g
Xtend, 60 tbl
* Az első BalanceTest az első csomagban lesz benne, míg a második BalanceTest kiszállítására 120 nap elteltével kerül majd sor. Így a megfelelő időben el tudja ezeket végezni, hogy mind az „előtte”, mind pedig az „utána” eredményeit láthassa.

Bemutatkozik az olívaolaj új generációja​

Fedezze fel a R.E.V.O.O terméket, amely csak korlátozott kiadásként érhető el!
ELŐRENDELÉS ITT
VIDEÓ MEGTEKINTÉSE
A profi ajánlása

„Úgy érzem, jobb az összhang mind a testemmel, mind pedig az életemben, ami lehetővé teszi, hogy nagyszerű dolgok elérésére tudjak összpontosítani.”

Morten Aamodt
TUDJON MEG TÖBBET

MÁR MA KEZDJE EL A TESTE ÚJJÁÉPÍTÉSÉT!

Növelje szervezetében az omega-3 szintjét és védje meg a sejtjeit a korrodálódástól (oxidációtól)! Próbálja ki legnépszerűbb BalanceOil Kit csomagunkat, ami többféle ízben is elérhető!
VEGYE MEG A LEGNÉPSZERŰBBET

ERŐSÍTSE IMMUNRENDSZERÉT!

Erősítse ízületeit és csontozatát komplett étrend-kiegészítőnk, az Xtend+ segítségével!
VÁSÁRLÁS MOST

ALUDJON JÓL, LAZULJON EL ÉS ÉREZZE JÓL MAGÁT!

A Viva egy természetes étrend-kiegészítő, amely számos módon javíthatja az Ön hangulatát és általános közérzetét.
VÁSÁRLÁS MOST

VARÁZSOLJA BŐRÉT FIATALOSSÁ!

Óvja meg és javítsa ki bőre extracelluláris mátrixát – fedezze fel 24 órán át ható formulánkat!
VÁSÁRLÁS MOST VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

A BÉLFLÓRA EGÉSZSÉGÉÉRT

A ZinoBiotic ötféle természetes élelmi rost egyedi kombinációja. A rostok megemésztése a vastagbélben történik, ahol támogatják az egészséges baktériumok szaporodását.