Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Bővebb információért kattintson.
Cart
Az Ön kosara

KUTATÁS ÉS TERMÉKFEJLESZTÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT

A Zinzino 2005-ös indulása óta rendkívül gyorsan bővült. A göteborgi székhelyű cég folyamatosan terjeszkedik annak érdekében, hogy 2020-ra elérje a célját, ami nem más, mint legalább egymillió vásárló egészségének és jólétének javítása. A Zinzino elért egy mérföldkövet, a 100 000 vásárlót. A kiegyensúlyozott étrend az egészséges és hosszú... Tudjon meg többet »

OPTIMÁLIS EGÉSZSÉG

A túl sok omega-6 és a túl kevés omega-3 fogyasztása káros lehet az egészségre, az esszenciális zsírsavak közötti helyes egyensúly megtalálása azonban nem egyszerű feladat. A Zinzino azonban megtalálta a megoldást. A norvég Bioactive Foods-dzal közösen kifejlesztett Balance ötlete lehetővé teszi a vásárlóknak azt, hogy egyszerűen megtudják:... Tudjon meg többet »

Eredeti cikk:
PDF letöltése

Zinzino is a pioneer in the development of test-based, personalized nutritional supplements

Annika Wihlborg Invest Talks Studio, investtalks.se Zinzino is a global direct sales company based in Scandinavia that manufactures and sells test-based nutritional supplements. Zinzino was founded fifteen years ago and is now a leader in the expansive market for personalized nutrition. Zinzino is a fast-growing company active in... Tudjon meg többet »