Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Bővebb információért kattintson.
Cart
Az Ön kosara

LENE & IB NIELSEN

Az egész egy céllal kezdődött. Íme, a mi sikertörténetünk!

1998-ban riasztótechnikusként dolgoztam, amely igazi álommunka volt a számomra. Amikor 2004-ben megszületett a harmadik gyermekünk, a feleségemmel, Lene-vel elkezdtünk beszélgetni arról, milyen életet szeretnénk magunknak. Mint a legtöbb szülő, mi is több időt szerettünk volna a gyerekekkel tölteni. Lene ráadásul továbbra is szeretett volna otthon maradni, legalább addig, amíg kicsik a gyerekek. Ehhez azonban túl alacsony volt a fizetésem, ezért elkezdtem egy olyan megoldás után kutatni, amely extra jövedelmet hozhat a családunknak.

A Zinzinoval 2005-ben találkoztam. Akkor eldöntöttem, hogy adok magamnak egy évet, hogy egy kis plusz bevételt szerezzek ahhoz, hogy Lene otthon maradhasson a gyerekekkel.

2007 januárjában - egy időben negyedik gyermekünk születésével - elértem azt a jutalékszintet, amely lehetővé tette, hogy elérjem az első kitűzött célomat. Ez mindent megváltoztatott. Korábban minden reggelünk rohanással, a határidők betartásával telt. Most élvezzük a családi életet, a reggelek pedig napjaink kedvenc részei. Olyan békés pillanatok, amit négy csodás gyermekünkkel együtt tölthetünk. TOVÁBB»

ANITA & MIKKO JARRAH

Kitartó harc a győzelemért!
Ez az én szívből szóló történetem...

Mielőtt 2012-ben elkezdtem a Zinzinoval közös utazásomat, 13 évig vállalkozóként dolgoztam. 2011-ben kétszer is csődöt jelentettem. Több százezer eurós tartozásom volt, havi kiadásaimat pedig egyáltalán nem tudtam fedezni. Mindezeken felül a menyasszonyommal is megromlott a kapcsolatom; Anitával ekkor már két külön lakcímen éltünk.

2011 elején aztán elmentem életem első Zinzino előadására. Egyik jó barátom, Manu Rekola lehetőséget látott ebben. Olyan lehetőséget, amely megváltoztathatja családja pénzügyeit és biztos volt abban, hogy nemcsak Finnországban, hanem globálisan is felépíthet egy nagy üzletet. Az energiája rám is átragadt, így az én válaszomat is megkönnyítette.

A nagynénémtől kölcsönkért pénzből kezdtem és kezdetben mindössze csak az volt a célom, hogy 30 napon belül visszafizessem neki a tartozásomat. Miután ezt elértem, igyekeztem a barátaimnak is segíteni. Emlékszem azokra az ébren töltött éjszakákra, amikor arról álmodoztam: bárcsak elérném a Zinzino Crown rangot. Az ehhez tartozó bevétellel ugyanis már egyenesbe jöhetnék. Azonban azzal is tisztában voltam, hogy egy 1000 kilométeres futás is a legelső lépéssel kezdődik. TOVÁBB »

KINE & ØYVIND LIEN

Szeretet és törődés. Lépésről lépésre.

Több mint egy évtizede dolgoztam már vállalkozóként, építőipari cégem ráadásul nagyszerű növekedési szezont tudhatott maga mögött. Ám amikor a 2008-as pénzügyi válság elérte Norvégiát, az én bevételeim is csökkentek. Ezzel egy időben Kine egy fiatalkori ízületi gyulladással küzdött. Az egészségügyi állapota végül olyan sokat romlott, hogy nem tudott teljes munkaidőben dolgozni.

Miután hosszú napokat dolgoztam Oslóban és nagyon sok időt töltöttem ingázással, elfáradtam. Úgy éreztem, változásra van szükségem. Azt éreztem, hogy üres az életem, hiszen csak a munkából és a napi ingázásból állt. Egyre frusztráltabb lettem és végül teljesen kifordultam önmagamból.

Emlékszem, egy este Kinével éppen arról beszélgettünk, hogy mennyire szükségünk van a változásra és arra, hogy visszakapjuk az életünket. A fordulópont akkor jött el a számomra, amikor a feleségem hirtelen azt mondta: „Øyvind, vissza akarom kapni a férjemet.“ Teljesen igaza volt, én magam is vissza akartam kapni a régi énemet. Azt akartam, hogy nagyobb értelmet kapjon az életem. Hogy inspiráljon és ne csak a pénzügyi határidők betartása miatti rohanásról szóljon. TOVÁBB »

KERSTIN & THIM ÖHMAN

Az utazás csak most kezdődött.
Még rengeteg tennivalónk van!

KERSTIN:
Miután 20 évet dolgoztam szemészorvosként egy svédországi kórházban, rájöttem, hogy nem az álmomat élem. Az első 10 évben imádtam, amit csináltam, de utána minden eltelt évvel egyre több volt a stressz. Minden nap egyre több lett a páciens és minden nap egyre kevesebb idő jutott rájuk. Mindezek mellett pedig úgy éreztem, hogy nem vagyok annyira megfizetve, mint amennyit érdemelnék. Kevés szabadidővel rendelkeztem és fáradt voltam. Kétségbeesetten szerettem volna többet adni és többet kapni. 2005-ben megtaláltam a megoldást, megismertem a Zinzinot. Tudtam, hogy ez az a lehetőség, ahol tehetek valami újat magamért, csapatban, ahol fejleszteni tudom a képességeimet és növelni a fizetésem.

THIM:
17 év könyvelői munka után 2006-ban eladtam a cégemet. Az első 10 év energikusan telt számomra, de utána belefáradtam a heti 60-100 óra munkába, főleg tavasszal, az év legszebb szakában! A tervem az volt, hogy ingatlanüzletekből passzív jövedelmet szerzek, és többet tanulok a befektetésekről. Pár év után a befektetési „tanulmányaim” nagyon drága tapasztalattá váltak. Nagyon kemény volt végigmenni ezen az úton, ugyanakkor újra ugyanígy csinálnám, mert egy rendkívüli lehetőséget adott számomra, hogy fejlesszem a pénzügyi „túlélési” képességeimet. TOVÁBB »

MIIKKA PEURAVIRTA
ÉS MIIA ROIHAS

Nagyon szeretnénk segíteni az embereknek abban, hogy több legyen a szabadidejük és hogy egészséges életet éljenek!

MIIKKA:
2011-ben mint értékesítési igazgató dolgoztam egy média- és reklámcégnél, alkalmazottként. Változtatni szerettem volna, és a célom az volt, hogy teljes időben vállalkozó lehessek.

A Zinzino is felmerült opcióként, de öt alkalommal mondtam nemet, mielőtt végül alaposan utánanéztem a cégnek. Ekkor értettem meg, hogy ez az a lehetőség, amit nem szabadna kihagynom, de legalábbis ki kellene próbálnom. A Zinzino elkezdése után az egyik legnagyobb változás az életemben az volt, hogy a személyiségem jobban kiteljesedett. Mostanában olyan visszajelzéseket kapok a hozzám közel álló emberektől, hogy jobb barát, férj, apa és üzleti vezető lettem.

MIIA:
Egy óvodában dolgoztam. Túl sok volt a munka, viszont nem kerestem elég pénzt. Szerettem volna több időt tölteni a saját gyermekemmel is. Akkoriban egy hétköznapi család életét éltük. Nem volt túl sok szabadidőnk, sem pedig plusz pénzünk ahhoz, hogy utazzunk. 2011-ben ismertem meg a Zinzinot, de az elején nagyon szkeptikus voltam. 2012-ben azonban úgy döntöttem, hogy teljes munkaidőben dolgozni kezdek ebben az üzletben. Láttam, mi is a Zinzino lényege, miután a férjem már 9 hónapja velük dolgozott. TOVÁBB »