Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Bővebb információért kattintson.
Cart
Az Ön kosara

ÉPÍTSD A HOLNAPODAT MÉG MA

Zinzino Partnerként a Zinzino nemzetközileg is elismert termékeit képviseled. Kezdd el még ma üzleti vállalkozásod minimális pénzügyi kockázattal. Ingyen csatlakozhatsz, ráadásul már az első rendelésedből kedvezményt kapsz. Nincs is jobb módja a részmunkaidős vagy teljes munkaidős jövedelem megszerzésének, mint olyan termékek megosztása és értékesítése, amit te is szeretsz. Te döntöd el, mennyit és meddig dolgozol - mi itt vagyunk és támogatunk téged az utadon.

ELSŐOSZTÁLYÚ TERMÉKEK,
EZ TÉNY

A Zinzinonál elsőosztályú, magas színvonalú és személyre szabott termékeket biztosítunk a farmako-táplálkozás új tudományában, amelyek az ételekből származó aktív tápanyagok segítségével hozzájárulnak ahhoz, hogy leküzdjük modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát. Tudj meg többet termékfilozófiánkról és termékeinkről üzletünkben.

BIZONYÍTOTT ÜZLETI RENDSZER

Dolgozz és keress annyit, amennyit szeretnél - mi ezt hívjuk szabadságnak! Független Partnerként használhatod létrehozott márkánkat, már bizonyított termékeinket, illetve képzési- és marketingrendszerünket. A Zinzino segítségével kiaknázhatod személyes ambícióidat azért, hogy elérhesd a kívánt életstílusodat és céljaidat. Sok partnerünk részmunkaidőben, heti 10-15 órában kezd el dolgozni. Rugalmasan, bárhonnan dolgozhatsz, ráadásul te választod ki a napirendedbe legjobban illő munkaidőt. Sokan megelégszenek azzal, hogy kiegészítő jövedelmet szereznek, mások karriert építenek a Zinzinonál. Karriert, amely szabadidőt, rugalmasságot és olyan keresetet biztosít, amellyel ideális életet élhetnek. Olvasd el sikertörténeteinket .

VILÁGSZINTŰ OKTATÁS

LEGYÉL A LEGJOBB. TANULJ A LEGJOBBAKTÓL.

Bár egyedül viszed az üzletet, sosem vagy egyedül. Független Partnereink vezetőivel rendkívül fontosnak tartjuk az oktatást, a képzést és a személyes fejlődést, hiszen ezzel garantálhatjuk mindazok sikerét, akik hajlandóak és képesek is küzdeni. Számos helyi, országos és nemzetközi eseményt szervezünk azért, hogy egy csapatként tanuljunk és ünnepeljük az elért eredményeket. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetünk az olvasásra és a zenehallgatásra. Partnerként számodra is elérhetővé válik Go Core oktatóprogramunk, amelyben az iparág legjobb előadói és trénerei segítenek fejleszteni a szükséges képességeket. OLVASS TOVÁBB »

VONZÓ GÉPKOCSIPROGRAM

NAGYSZERŰ UTAZÁS. SAJÁT FEKETE AUTÓDBAN. Exkluzív gépkocsiprogramunk aktív Diamond Partner és afölötti rangok esetében érhető el. Fekete autód nem lehet idősebb 6 évesnél, az oldalán pedig a Zinzino ezüst csíkozásának kell szerepelnie. Ennyi az egész! Tudjuk, hogy sokatoknak már megvan a kedvenc autója a kívánságlistáján. Azt szeretnénk, hogy olyan autót válassz, amit te magad is szívesen vezetnél. Ezért a jövedelmező bónuszért érdemes küzdeni. Már több mint 500 partnerünk jutott erre a szintre, és minden egyes hónapban új Diamondok érik el az álombónuszt!

EGÉSZ ÉLETEN ÁT TARTÓ BARÁTSÁG

Képzeld el, hogy a legközelebbi barátaiddal alapítasz vállalkozást és mindenki ugyanazt csinálja! A barátságok gyakran alapulnak közös hiedelmeken, érdeklődéseken és világnézeteken. A közös vágyaknak, céloknak és kihívásoknak köszönhetően olyan kapcsolatot alakíthatsz ki emberekkel, amelyek túlmutatnak az egyszerű üzleti érdekeken. Látni fogod, hogy a Zinzino családban - igen, családnak hívjuk magunkat - az emberek egy az üzletinél sokkal mélyebb, személyesebb szinten törődnek egymással.

OLVASS TOVÁBB»