Zsolt Ita

Zinzino Independent Partner

Üdvözlöm! Én vagyok a független tanácsadója, aki végigkíséri Önt az egészség felé vezető útján.

Cart
Shopping cart

Ismerje meg márkanagyköveteinket!

A kiegyensúlyozott élet végtelen lehetőségeket nyit meg. A márkánkat a ruhájukon viselő kiválóságok mindegyike ennek az élő bizonyítéka. Ezek az ő személyes történeteik.

Windsurfer Sebastian Kornum has his sights set on the 2024 Olympics.

A windszörfös, aki a hullámokat meglovagolva jut ki az olimpiára (a BalanceOil rendszeres szedésével)

Noha a vízi sportok nem állnak a népszerűségi lista élén az olyan északi országokban, mint Dánia, Sebastian Kornum a széllovaglás révén szó szerint repült a siker felé. Ha kombináljuk a hullámlovaglást, a vitorlázást, a vízisíelést, a hódeszkázást és a lenyűgöző tájat, az a széllovaglás.
Mivel otthonosan mozog a vízen, Sebastian az olimpiára készül a vitorláival, a neve pedig egybeforrt a sportág egy új változatával, melynek elnevezése windfoil. A játék lényege magasan repülni.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Sebastian kedvenc termékei

Mariell kick-boxban világbajnoki aranyérmet nyert.

Mariell Gaassand Straum kick-boxoló fellép a nemi sztereotípiák ellen.

Ki mondta, hogy a kick-box a „srácoknak” való? A 23 éves norvég full-contact kick-boxoló, Mariell Gaassand Straum egész biztosan nem. Testvéreivel, Patrickkal és Raymonddal (mindketten profik) jó társaságot alkotnak, és a trió mindenhol rekordokat döntöget. Bár a full-contact kick-boxban az erő dominál, a nagy fokú összpontosítás és a finom mozgás ugyanúgy lényeges. Mariell számára a Zinzino lett az egyik legnagyobb fegyver, aminek hasznát veszi a ringben.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Mariell kedvenc termékei

Ingvild Brattekleiv számos elismerést szerzett a svéd és norvég bajnokságokban

Ingvild Brattekleivs legutóbb mért omega-6:3 aránya az egyik legnagyobb győzelme

2020-ban Ingvild Brattekleiv 47. lett az országúti kerékpárosok női versenyén a Norvég Nemzeti Bajnokságon. Ez a 29 éves kalandor egy különleges lélek, akinek az a lételeme, hogy a szabadban van. De azért nem lehet beskatulyázni. A sok kalap (valójában bukósisak) között, amit visel, ott van a „személyi edző”, a „sporttudós”, a „síelő” és a „Zinzino szószóló”.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Ingvild kedvenc termékei

Emil Kraft svéd profi labdarúgó jelenleg a Newcastle United játékosa

Emil Krafth megtalálta a kulcsot ahhoz, hogy kiváló eredményeket érjen el pályán és azon kívül egyaránt

A svéd profi focista, aki jelenleg a Newcastle United jobbhátvédje, egész életét ennek a sportnak szentelte. Tudja, hogy ez egy olyan tény, amivel egyszerűen meg kell tanulni együtt élni. Legalábbis Emil Kraft mindig ezt gondolta, mielőtt személyre szabott étrend-kiegészítőket illesztett volna egészségmegőrző programjába.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Emil kedvenc termékei

Riikka Lehtonen finn röplabdázó és strandröplabdázó

A finn strandröplabda-sztár, Riikka Lehtonen jó példa arra, hogy soha nem szabad feladni

Riikka Lehtonen, akit a legsikeresebb női röplabda játékosként ismernek el Finnországban, a tehetségét már több profi klubban is megmutatta szerte Európában. 14 éve játszott már profiként, mire valóban elérte a karrierje csúcsát strandröplabdában.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Riikka kedvenc termékei

Carel Greeff egy dél-afrikai rögbijátékos, aki jelenleg a Rovigo Delta csapatát erősíti

Az a döntése, hogy változtat, élete nagy lehetőségét jelentette a rögbijátékos Carel Greeff számára

23 éves korában úgy döntött, hogy a rögbi helyett más irányt vesz az élete. Egy évvel később egy régi edzője megkereste, és Carel Greeff hamarosan a profi rögbisek között találta magát. Ma pedig a dél-afrikai fiatalember ebből a sportból él, amit soha nem tudott elengedni. Az eddigi karrierje alapján bizonyára teljesen elégedett az életét megváltoztató döntésével.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Carel kedvenc termékei

Ras Sarunas Rasalas downhill gördeszkás Litvániából

A test és elme megerősítése felgyorsítja Ras Sarunas Rasalas karrierjét a lesikló gördeszkázásban

Profi utcai downhill gördeszkásként már legendává vált, de Ras Sarunas Rasalas egyben inspiráló példakép is, amiért olyan szenvedéllyel éli az életét. „Az a legboldogtalanabb ember, akinek nincs bátorsága álmodni.” Gyors tempóban élni – erre a filozófiájára nem csak a lesikló gördeszkázásban van szükség.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Ras kedvenc termékei

Lukas Osladil az IFBB profi testépítője a Cseh Köztársaságból

A nehézsúlyú Lukas Osladil a csúcsra tör, méghozzá tökéletes egyensúlyban

Miután 1996-ban élete első bajnokságán negyedik helyen végzett, Lukas Osladil, aki a Zinzino márkanagykövete, megszilárdította helyét a világ egyik legjobb testépítőjeként. Minden évben új díjat nyer, közben pedig Lukas úgy emelgeti a súlyokat, hogy felérjen a csúcsra. Néhány az „első helyezett” érmek közül: Arnold Classic Brazil, Vancouver and Toronto Pro, illetve az IFBB Europa Phoenix Pro.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Lukas kedvenc termékei

Des’ree Barnes ausztrál világbajnok BMX-versenyző és súlyemelő

Világbajnok BMX-versenyző és súlyemelő, pedig még csak tinédzser

Des’ree Barnes nem felel meg egyetlen normának sem. Csupán 6 éves volt, amikor megnyerte első Challenge osztályú világbajnoki címét az UCI BMX Világbajnokságon. Azóta „Desi Racer” (mert ez a becenév ragadt rá) négy világbajnoki címet is megszerzett.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Des’ree kedvenc termékei

Edgaras Matakas litván paralimpiai úszó

A vak úszó maga tájékozódik és így szerez aranyat mind a medencében, mind pedig az életben

17 évesen a litvániai Kaunas szülötte, Edgaras Matakas lett nemzete első vak paralimpiai úszója alig két évvel azután, hogy teljesen elveszítette a látását. Amikor a szeme már többé nem segítette a tájékozódásban, a medencében talált vigaszt. Edgaras számára az úszás olyan érzéssé vált, amely nélkül nem tud élni. Olyan erőt adott neki, ami eljuttatta oda, hogy a paraúszó világbajnokságon gyorsúszásban megszerezze az aranyérmet.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Edgaras kedvenc termékei

Morten Aamodt profi erősportoló, valójában a világ második legerősebb embere

Morten Aamodt a világ 2. legerősebb embere, amit természetes módon ért, a Zinzino termékeknek köszönhetően „érzi a különbséget”

Van egy meglepő szempont az erős emberek esetében: a természetesség. A testépítéssel ellentétben, amelynek középpontjában az izomtömeg növelése, az esztétikai vonzerő és a leolajozott izmok feszítése áll, az, hogy valaki erősportoló, sőt természetes módszerekkel a világ legerősebb embere, az a fizikai erőről szól. Arról, hogy ki tud legtöbbet felemelni, nem pedig arról, hogy ki mutat legjobban a színpadon.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Morten kedvenc termékei

Krista Uzare egy lett jet-ski versenyző, aki 2018-ban világbajnokságot nyert

Krista Uzare, a világbajnok jet-ski versenyző

Egy profi jet-ski versenyzőről valószínűleg sokan úgy gondolnák, hogy „A világ legmenőbb munkái” lista tetején helyezkedik el. A lett Krista Uzare édesapja ösztönzésére kezdett aquabike versenyeken indulni, aki maga is síbajnok volt. 2010 óta Krista a világ összes óceánján versenyzett már. A csupán 25 éves lány az elért sikereit vakmerő „meg tudom csinálni” hozzáállásának köszönheti.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Krista kedvenc termékei

Clas Björling triatlonista, aki most már triatlon személyi edző és előadó is

Nincs meghódíthatatlanul magas csúcs a profi triatlon- és kalandversenyző, Clas Björling számára

Vannak sportolók, akik számára egyetlen érdeklődési terület kiválasztása nem könnyű feladat. Vegyük Clas Björling példáját, illetve a biciklizés, az úszás és a futás iránti szerelmét. Egy 30 km-es terepfutó verseny itt, egy 90 km-es síverseny ott... három kilométeres nyílt vízi úszás, majd 300 km-en át kerékpározás. Ez az, amitől Clas, a profi triatlon- és kalandversenyző igazán tűzbe jön.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Clas kedvenc termékei

Gunn-Rita Dahle Flesjå 2004-ben nyert olimpiai aranyérmet és tízszeres világbajnok

A 19-szeres mountain bike aranyérmes Gunn-Rita Dahle Flesjåå

Gunn-Rita Dahle Flesjå meghódította a csúcsot, mert elérte a profi sportolók álmát, az olimpiai aranyérmet. Hat éves korától bringázott, majd ez a szerelem 22 éves korában váltott át hegyi kerékpározásba. Gunn-Rita számára a karrier nem csak a sport iránti szeretetet jelenti, mert a hegyek csodálata is természetes hajtóerőt jelent neki.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Gunn-Rita kedvenc termékei

Rain Brandt profi K1 thai bokszoló

A profi thai bokszoló Rain Brandt optimizmussal száll a ringbe (a Zinzino segítségével)

A hivatásos harc mint sport nem különösebben kíméli a testet. Az örök optimista profi thai bokszoló Rain Brandt számára, azonban, a sérülések elkerülésének legjobb módszere a helyes táplálkozás és a megfelelő termékek szedése.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Rain kedvenc termékei

Sara Hector alpesi síző öt világbajnokságot és két olimpiai aranyat nyert

Sara Hector karrierjét így mentette meg a Zinzino

Sara Hector karrierje, akit a világ 10 legjobb alpesi sízője között tartanak számon, majdnem idő előtt ért véget. 27 évesen már meghódította a csúcsot: számtalan díjat nyert, köztük öt világbajnoki címet és két egymást követő olimpiát.

OLVASSA EL A TÖRTÉNETET!

Sara kedvenc termékei

Jernej Simončič, professional sim racer from Slovenia.

How to make the A-list of E-sport race car driving by Jernej Simončič

While the rest of the world was slowing down, Slovenian e-sportsman Jernej Simončič did the opposite, speeding into #1 Formula Sim Racing World Champion position. His long track record of driving feats embodies a new kind of athlete, especially in the “everything is remote” era. Although Jernej isn’t physically bumping against other cars, racing around a circuit, he needs the same amount of mental stamina and agility that accelerates his mind into balance.

READ THE STORY

Jernej's favorite products

Lépjen kapcsolatba márkanagyköveteinkkel a Zinzino Blogon!