YOU ARE VISITING THE SITE OF: Ronnie Geyer Chmura
Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

ZinoBiotic

En blanding af fem naturlige kostfibre, der metaboliserer i tyktarmen, understøtter væksten af venlige bakterier, fremmer sunde tarmfunktioner, reducerer følelsen af oppustethed og skaber balance i kroppens kolesterolniveauer.

Din pris
199,00 kr (3,00 cr)
Retail pris
299,00 kr

ZinoBiotic er en skræddersyet blanding af fem naturlige kostfibre1. Disse fibre er metaboliseret i tyktarmen (den store tarm), hvor de støtter væksten af sunde bakterier.

ZinoBiotic hjælper med at reducere voldsomme stigninger i blodsukkerniveauerne efter måltider2, og opretholde gode kolesterolniveauer3. Fibrene fremmer mange sunde tarmfunktioner herunder regelmæssighed 4, mæthedsfornemmelsen samt nedsat oppustethed.

Vigtigste fordele:

  • Kostfiberblanding 1
  • Mave/tarm-sundhed
  • Afbalanceret kolesterol 3
  • Reduktion af kraftige blodsukkerstigninger efter måltider 2
  • Sund tarm funktion og regelmæssighed 4
  • Afbalanceret microbiom
  • Renser tyktarmen 5 

KOSTFIBRE

Andre produkter indeholder generelt kun én eller to fibre, en strategi, der ikke er tilstrækkelig for dit daglige behov.Zinobiotic indeholder betydelige mængder af fem opløselige kostfibre1. Denne fremgangsmåde sikrer fordele for hele tyktarmen. Fordøjelsesresistent stivelse, inulin, beta-glucan fra havre, frugtooligosaccharid (FOS) og psylliumskaller fermenteres i tyktarmen og rettes mod adskillige tarmfunktioner. Eksempelvis vil den resistente stivelse medvirke til reduktionen af den normale stigning i blodsukkeret efter måltider2.

MAVE/TARM-SUNDHED

Fibrene i ZinoBiotic stimulerer væksten af gode bakterier i tyktarmen. Der er over 100 billioner bakterier i den menneskelige tyktarm og mens nogle er gode for vores helbred, andre er mindre ønskelige. De gode bakterier bruger kostfibre som deres brændstof, så de kan vokse og fortrænge de mindre ønskede bakterier. De gode bakterier bidrager til mange vigtige kropsfunktioner såsom uddannelse af vores immunsystem. De er også knyttet til bedre humør, udholdenhed og helbred generelt. En sund tarm er afgørende for en sund krop.

Fibrene i Zinobiotic bidrager også til en følelse af mæthed i maven (hvilket kan hjælpe med appetitkontrol), men samtidig reducerer de oppustethed
ved at forbedre regelmæssigheden4. Der kan være en kort periode med tilpasning, mens fibrene begynde at forbedre den bakterielle population, men dette er et mindre og forbigående skridt på vejen til et bedre helbred.

NORMALE KOLESTEROLNIVEAUER

Ét af de fem fibre er betaglucan fra havre. Dette er en videnskabeligt godkendt funktion i opretholdelse af normal blodkolesterol2.

HVILKE FIBRE?

ZinoBiotic er en koncentreret blanding af fem kostfibre: fordøjelseresistent stivelse fra fuldkorn, inulin fra cikorierod, betaglucan fra havre og frugto-oligosaccharid (FOS) også fra cikorierod samt psylliumskaller. Vi har tilføjet præcis de samme kostfibre i LeanShake, hvilket giver dig to forskellige måder at få sunde fiber i din kost2. Kombination af Leanshake og ZinoBiotic arbejder også godt.

NÆRINGSVÆRDI

Mængde pr. portion 1 skefuld, 6 g 
Resistent stivelse 2,4 g 
Betaglucan fra havre 0,8 g
Inulin  0,7 g
Fructooligosaccharides 0,3 g

 

INGREDIENSER:

Resistent stivelse (fra fuldkorn), betaglucan fra havre, inulin, fructooligosaccharider, psylliumskalpulver, fyldemiddel (xanthangummi E415), antiklumpningsmidler (tricalciumfosfat E341)

ANBEFALET DAGLIG DOSIS:

Bland 6 gr (1 skefuld) pulver med 50-100 ml vand i en shaker flaske, eller bland med en drink efter eget valg (f.eks. vand eller juice i en shaker). Hvis du blander ZinoBiotic med LeanShake eller en smoothie, skal der tilføjes ekstra væske efter smag. Produktet kan bruges 1 - 2 gange pr. dag ifølge dine behov.

VAND:

Det anbefales at drikke ekstra væske, når du spiser kostfibre. Vand forhindrer at fæces bliver lidt for fast.

OPBEVARING:

Opbevar produktet tør og kølig med låget på.

BEMÆRK:

Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Kosttilskud ikke erstatte en varieret kost. Gravide og børn under 1 år bør konsultere læge før brug.

*Bekræftet af EFSA (den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet)

Hvorfor skal jeg tage ZinoBiotic Fiber blanding?

Sundhedsforskere er enige om vi skal øge vores daglige indtag af kostfibre. ZinoBiotic giver en blanding af kostfibre, der tjener som brændstof for de gavnlige bakterier i vores tyktarm, således at de vokser og erstatter uønskede bakterier. Det afbalancerer vores mikrobiom.

Kan jeg tage ZinoBiotic Fiber blanding og LeanShake sammen?

Ja. Du kan tage begge produkter sammen i det samme måltid eller tage dem separat på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, som du foretrækker.
Kostfibrene i ZinoBiotic er de samme som dem, der findes i LeanShake. I en portion af 60 gr LeanShake du får 3 gr kostfibre, dvs halvdelen af dosis i ZinoBiotic, som er gavnlig for bakterier i tyktarmen.

Er der nogen der ikke skulle ZinoBiotic Fiber blanding?

Det anbefales, at personer med maverelaterede problemer starter med små doser og øge dosis over en periode, for at give microbiomet tid til at vænne sig til det.

Hvilken slags symptomer kan jeg forvente ved at tage ZinoBiotic Fiber blanding?

Symptomerne kan omfatte øget fækal mængde, rumlen og lyde. Øget niveau af gas kan også opleves i forbindelse med indtagelse af kostfibre, men i de fleste tilfælde vil dette kun vare en kort periode. Nogle mennesker opleve desuden en mild forstoppelse. For dette, og andre symptomer er det vigtigt at sikre dit vandindtag ved at tilsætte ekstra vand til din kost. Det anbefales generelt, når du indtager nogen former for kostfibre.

TILSVARENDE PRODUKTER

Kit indhold

1 LeanShake, 16x30 g pack

Rig på valleproteiner og ZinoBiotic-fibre. Med kollagenpeptider, mellemkædede triglycerider (MCT)-oliepulver, quinoa, ananas (bromelain), papaya (papain) og 25 vitaminer og mineraler.
379,00 kr Din pris
499,00 kr Retail pris
(4,00 cr)
Kit indhold

1 LeanShake, 16x30 g pack

Rig på valleproteiner og ZinoBiotic-fibre. Med kollagenpeptider, mellemkædede triglycerider (MCT)-oliepulver, quinoa, ananas (bromelain), papaya (papain) og 25 vitaminer og mineraler.
379,00 kr Din pris
499,00 kr Retail pris
(4,00 cr)
Kit indhold

1 LeanShake, 16x30 g pack

Rig på ærter- og hvedeproteiner og ZinoBiotic-fibre. Med mellemkædede triglycerider (MCT)-oliepulver, quinoa, spinat, grønkål og 25 vitaminer og mineraler.
379,00 kr Din pris
499,00 kr Retail pris
(4,00 cr)
Kit indhold

1 LeanShake, 16x30 g pack

Rig på ærter- og hvedeproteiner (økologisk) og ZinoBiotic-fibre. Med mellemkædede triglycerider (MCT)-oliepulver, quinoa, spinat, grønkål og 25 vitaminer og mineraler.
379,00 kr Din pris
499,00 kr Retail pris
(4,00 cr)
Mandler, dadler, inulinfibre & og superfrø som chia, quinoa, sesam og græskar.
110,00 kr Din pris
160,00 kr Retail pris
(1,00 cr)
Højt protein- og fiberindhold, ikke tilsat sukker, med PanSalt®.
99,00 kr Din pris
149,00 kr Retail pris
(1,00 cr)
Højt protein- og fiberindhold, ikke tilsat sukker, med PanSalt®.
99,00 kr Din pris
149,00 kr Retail pris
(1,00 cr)
Egen blanding af 5 naturlige kostfibre, der fremmer væksten af sunde bakterier i tarmen: Resistent stivelse, inulin, psylliumskaller, betaglucan fra eg og frugto-oligosaccharid (FOS).
199,00 kr Din pris
299,00 kr Retail pris
(3,00 cr)