YOU ARE VISITING THE SITE OF: Ronnie Geyer Chmura
Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

LeanShake Vanilla, portion pack

Zinzino LeanShake er perfekt som en lækker og sund måltidserstatning i forbindelse med vægtkontrol eller muskelopbygning, et ernæringsrigt måltid, som undertrykker sult eller til “optankning” efter træning. Rig på proteiner, der understøtter væksten af venlige bakterier i alle dele af tyktarmen. 

Din pris
379,00 kr (4,00 cr)
Retail pris
499,00 kr

Zinzino LeanShake er en lækker og nærendemåltidserstatning til vægtregulering1. Brug det til at tabe fedt og opbygge muskler3, og samtidig afbalancering dit mikrobiom for sundhed i mave/tarm.

Leanshake har et højt indhold af protein4 og kostfibre5, og indeholder vitaminer, mineraler og en række andre næringsstoffer. Det er fri for gluten og soja, har et ultralavt glykæmisk indeks / glykæmisk belastning og indeholder kun naturlige smagsstoffer. Vælg mellem to lækre smagsvarianter - vanille og bær.

Vigtigste fordele

 • Vægttab1
 • Opbygning af muskler 3
 • Skabe balance i maven
 • Vegetar
 • Højt indhold af protein 4 med ærteprotein isolat og havreprotein
 • Højt fiberindhold 5 med Zinobiotic fiber blandingen
 • 223 kcal pr. portion
 • Indeholder spinat og grønkål
 • Søde- og smagsstoffer fra naturlige kilder
 • Fri for gluten
 • Kilde til 25 vitaminer og mineraler

Næringsindhold

  per 100 g per 60 g
Energi 371 kcal (1623kJ) 223 ckal (974 kJ)
Protein 27 g 16 g
Kulhydrat 39 g 23 g
heraf sukkerarter 12 g 7 g
Fedt 10 g 6 g
heraf mættet fedt 3 g 2 g
heraf linolsyrer 3 g 1,5 g
heraf is alfalinolsyrer 1 g 0,5 g
Kostfiber 12 g 7 g
Salt 1,3 g 0,8 g

Vitamins

(*)

(*)
Vitamin A 587 µg (84) 352 µg (50)
Vitamin D 4 µg (73) 2,2 µg (44)
Vitamin C 51 mg (114) 30,8 mg (68)
Vitamin E 9 mg (88) 5,3 mg (53)
Thiamin 1 mg (73) 0,5 mg (44)
Riboflavin 1 mg (64) 0,6 mg (39)
Niacin 12 mg (65) 7 mg (39)
Pantotensyre 3 mg (98) 1,8 mg (59)
Vitamin B6 1 mg (68) 0,6 mg (41)
Biotin 15 µg (98) 8,8 µg (59)
Folinsyre 147 µg (73) 88 µg (44)
Vitamin B12 1 µg (105) 0,9 µg (63)

Minerals
   
Calcium 587 mg (84) 352 mg (50)
Fosfor 513 mg (93) 308 mg (56)
Magnesium 147 mg (98) 88 mg (59)
Jern 10 mg (64) 6,2 mg (39)
Zink 7 mg (77) 4,4 mg (46)
Kobber 1 mg (67) 0,4 mg (40)
Jod 110 µg (85) 66 µg (51)
Mangan 1 mg (88) 0,5 mg (53)
Krom 29 µg - 18 µg -
Selen 40 µg (73) 24 µg (44)
Sodium 533 mg (93) 320 mg (56)
Potassium 1507 mg (49) 452 mg (15)
Molybdæn 37 µg - 22 µg -

(*) % af referenceindtag (RI) direktiv 96/8/EF

Vanillesmagsstoffer

Ærteproteinisolat, havreprotein, kokospalme-stabiliseringspulver, saflorolie, fordøjelsesresistent stivelse, naturlig aroma
(vanille), hørfrøolie, spinatpulver, grønkålspulver, kaliumcitrat, calciumcitrat, kaliumfosfat, natriumcitrat, magnesiumcitrat, ferripyrofosfat, mangan-sulfat, zinksulfat, kobbersulfat, kaliumjodin, natriumselenit, kromklorid, natriummolybdat, mellemkædede triglycerider (MCT)-olie, psyllium-frøskalpulver, havrebetaglucaner, inulin, maltodextrin, quinoapulver, honningpulver, xantanharpiks, ananasekstraktpulver (bromalin), papayaekstraktpulver (papain), ascorbinsyre, nicotinamid, tocopherol, kalciumpantotenat, riboflavin, thiamin, pyridoxinhydrochlorid, retinol, folinsyre, biotin, cholecalciferol, cyanocobalamin, tricalciumfosfat, sødestof (steviolglycosider).

Link to EU Register on nutrition and health claims, European Food Safety Authority (EFSA)

EU Register of nutrition and health claims made on foods

Vejledning:

Ryst kartonen forsigtigt nogle gange før åbning. Bland 60 gr (2 skefulde) pulver 2-2,5 dl vand eller 30 gr pulver med 2,5 dl skummetmælk, og ryst det i en shaker et par sekunder. Velbekomme.

For vægttab:

Erstat to måltider dagligt med LeanShake1, og spis ét sundt og ernæringsrigtigt måltid.

Afbalanceret ernæring og vægt-vedligeholdelse:

Erstat ét måltid om dagen med LeanShake2 og spis to afbalancerede nærende måltider. Dette ville bidrage til vedligeholdelse af vægten, efter vægttab.

Produktet bør være en del af en energifattig diæt i kombination med sund kost og regelmæssig motion. Det er vigtigt at indtage tilstrækkeligt med væske. Det er vigtigt at følge vejledningen.

Bemærk:

Du bør rådføre dig med din læge, før du begynder at tage dette produkt eller går i gang med andre vægtkontrolprogrammer. Dette produkt bør ikke anvendes af børn under fire år, af gravide eller ammende kvinder eller af personer med spiseforstyrrelser. Personer, der lider af sygdomme, bør ikke bruge dette produkt uden at rådføre sig med sin læge.

Hvad er ærteprotein, og hvad er fordelene?

rteprotein er en god vegetabilsk kilde til proteiner, og er især velegnet til vegetarer eller personer med kostbegrænsninger. Det har et højt indhold af essentielle aminosyrer. Proteiner bidrager til fremme af vækst og bevarer muskelmassen samt stabiliserer normal knoglevækst.

Hvad er havreprotein, og hvad er fordelene?

Havreprotein er en god vegetabilsk kilde til protein, og er især velegnet til vegetarer eller personer med kostbegrænsninger. Det har et højt indhold af essentielle aminosyrer, og smager også godt. Proteiner bidrager til fremme af vækst og bevarer muskelmassen samt stabiliserer normal knoglevækst.

Hvorfor er fiberindholdet i LeanShake unikt?

LeanShake har et højt indhold af kostfibre. Kostfibrene omfatter både opløselige og uopløselige typer. Opløselige fibre gæres vha. tyktarmens mikroorganismer, mens de uopløselige fibre passerer gennem tyktarmen ugærede. Både opløselige og uopløselige fibre kaldes præbiotiske fibre, hvilket betyder, at de stimulerer væksten og opretholdelsen af gavnlige mikrobiota i tarmen. Tarmens mikrobiota har mange vigtige beskyttende og metabolske funktioner, og bør stimuleres
på den rigtige måde, for eksempel ved at tilsætte de rigtige typer og mængder af kostfibre.

Er der tilsat fedtsyrer til LeanShake?

Eftersom LeanShake er underlagt direktivet om måltidserstatning ved vægtkontrol, er det obligatorisk at tilsætte noget linolsyre til blandingen. Da Zinzino fokuserer på at opnå balance mellem omega-6 og omega-3 fedtsyrer, har vi tilsat alfa-linolensyre til LeanShake for at opnå en gavnlig omega-6/omega-3 balance i blandingen. Husk at LeanShake ikke er et produkt, der er beregnet til Balance. Til Balance anvendes BalanceOil eller BalanceShake.

Anvendes der naturlige smags- og sødestoffer i LeanShake?

Ja, smags- og sødestofferne i begge LeanShakes er naturlige. Pulver fra kokospalmesaft og stevia bruges som sødestoffer. Derudover anvendes der honningpulver for at opnå en god og afbalanceret sødme.

Hvad er quinoa, og hvorfor har Zinzino valgt dette til blandingen?

Quinoa omtales som superfood. Det er naturligt forekommende korn, der er blevet dyrket i Sydamerika i tusindvis af år. Quinoa er kendt for sit høje næringsindhold af protein, fibre, jern, kobber, thiamin og B6. I LeanShake giver det en cremet og blød tekstur.

Findes der andre gavnlige ingredienser i LeanShake, der ikke er nævnt ovenfor?

Ja, 25 forskellige vitaminer og mineraler samt papaya og ananasudtræk, som giver papain- og bromelain-enzymer.

Hvilke sundhedsmæssige egenskaber har LeanShake?

- Højt proteinindhold: Proteiner fremmer vækst og bevarer muskelmassen samt stabiliserer normal knoglevækst.
- Højt fiberindhold: Fiber sætter gang i fordøjelsen.
- Betaglukaner fra havre: bidrager til opretholdelse af normale kolesterolniveauer i blodet 
- Højt indhold af ALA bidrager til opretholdelse af normale kolesterolniveauer i blodet
- Højt indhold af PUFA bidrager til opretholdelse af normale kolesterolniveauer i blodet
- Vitaminer og mineraler er godt for følgende: Vitamin A, vitamin C, vitamin E, vitamin D, vitamin B1 til B12, calcium, kalium, fosfor, jern, zink, kobber, jod, selen, natrium, magnesium, mangan og krom.

Findes der anden relevant information om LeanShake?

LeanShake er: kaloriefattig, sojafri, glutenfri og har et lavt glykæmisk indeks.

Hvad er den daglige dosis for LeanShake? 

Bland 60 gr LeanShake med 2-2,5 dl vand, eller bland 30 gr LeanShake med 2,5 dl skummetmælk eller mælkeerstatning for at bevare balancen mellem ernæring og vægt: Erstat et måltid dagligt med LeanShake, og spis to sunde og ernæringsrigtige måltider. Til vægtkontrol: Erstat to måltider dagligt med LeanShake, og spis ét sundt og ernæringsrigtigt måltid. Hvis du ønsker et eller flere lette måltider om dagen, kan du desuden bruge en skefuld LeanShake og blande den med vand eller mælk.

Hvad er Glykæmisk indeks og Glymæmisk Belastning?

Glykæmisk indeks (GI) er et system, som beskriver hvorledes forskellige kulhydratrige fødevarer påvirker den menneskelige organisme, blodsukkerstigning.

Glykæmisk belastning (GL) estimerer virkningen af kulhydratforbrug ved hjælp af det glykæmiske indeks under hensyntagen til mængden af kulhydrat der forbruges. GL er et GI-vægtet mål for kulhydrat indhold.

 

 
LeanShake with Dr. Paul Clayton

TILSVARENDE PRODUKTER

Rig på valleproteiner og ZinoBiotic-fibre. Med kollagenpeptider, mellemkædede triglycerider (MCT)-oliepulver, quinoa, ananas (bromelain), papaya (papain) og 25 vitaminer og mineraler.
379,00 kr Din pris
499,00 kr Retail pris
(4,00 cr)
Rig på valleproteiner og ZinoBiotic-fibre. Med kollagenpeptider, mellemkædede triglycerider (MCT)-oliepulver, quinoa, ananas (bromelain), papaya (papain) og 25 vitaminer og mineraler.
379,00 kr Din pris
499,00 kr Retail pris
(4,00 cr)
Rig på ærter- og hvedeproteiner og ZinoBiotic-fibre. Med mellemkædede triglycerider (MCT)-oliepulver, quinoa, spinat, grønkål og 25 vitaminer og mineraler.
379,00 kr Din pris
499,00 kr Retail pris
(4,00 cr)
Rig på ærter- og hvedeproteiner (økologisk) og ZinoBiotic-fibre. Med mellemkædede triglycerider (MCT)-oliepulver, quinoa, spinat, grønkål og 25 vitaminer og mineraler.
379,00 kr Din pris
499,00 kr Retail pris
(4,00 cr)
Mandler, dadler, inulinfibre & og superfrø som chia, quinoa, sesam og græskar.
110,00 kr Din pris
160,00 kr Retail pris
(1,00 cr)
Højt protein- og fiberindhold, ikke tilsat sukker, med PanSalt®.
99,00 kr Din pris
149,00 kr Retail pris
(1,00 cr)
Højt protein- og fiberindhold, ikke tilsat sukker, med PanSalt®.
99,00 kr Din pris
149,00 kr Retail pris
(1,00 cr)
Egen blanding af 5 naturlige kostfibre, der fremmer væksten af sunde bakterier i tarmen: Resistent stivelse, inulin, psylliumskaller, betaglucan fra eg og frugto-oligosaccharid (FOS).
199,00 kr Din pris
299,00 kr Retail pris
(3,00 cr)