Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

EN KARRIERESTIGE, EN GULEROD, ET MÅL, EN VISION!

Zinzinos Kompensationsplan** er en af de mest konkurrencedygtige udbetalingsplaner indenfor direkte salgsbranchen. Vores uafhængige partnere kan få kompensation på en række forskellige måder, de kan kvalificere sig til luksus rejser og klatre 17 trin op ad karrierestigen.

Din virksomhed begynder det øjeblik, du har registreret din første kunde med et Premier kit. Du optjener 10% på dit første kundesalg. Efterhånden, som dit antal af personlige kunder med et Premier kit stiger, kan din kompensation på personlige salg stige til op til 30%.

Download kompensationsplanen

START I DAG

I dag er den perfekte dag at begynde at bygge din egen forretning. På dag ét som Zinzino partner får du, helt gratis, din egen personlige hjemmeside, komplet opbygget med en enkel, men funktionsrig webshop, så du kan begynde at sælge Zinzinos produkter med det samme. Du vil have øjeblikkelig adgang til Zinzinos system i dit back office med værktøjer, materialer og uddannelsesvideoer til at bruge og til at lære af.

Som Zinzino partner er du inviteret til vores ugentlige møder, både online og offline. Din sponsor vil sørge for, at du får den rette træning fra start og vil hjælpe dig med lanceringen af din virksomhed. Du vil være godt i gang med at opbygge din nye forretning, mens du venter på at modtage dit Zinzino Start Kit!

KOM I GANG I DAG

HURTIG START- HANDLINGSPLAN

ZINZINO SYSTEM

30-60 DAGES MÅL

Masser af fordele! Efter blot 30-60 dage! I løbet af dine første 30-60 dage har vi lavet følgende Express startprogram klar til dig. Se videoen eller læs mere om hver bonus eller terminologi, som vi bruger i kompensationsplanen**. Du kan også kvalificere dig til nedenstående fordele senere på de højere titler, men ved at nå dem allerede i din startperiode, bevæger du dig hurtigere op i udbetalings-niveau.
SMART BRONZE – 30 DAGES KVALIFIKATION
Fordel: Kvalificer dig til 5-10% Mentor Bonus & Smart Bronze Bonus: 100 pay point
  • Registrer dit Zinzino4Free kit på AutoOrder.
  • Registrer fire (4) kunder med et Premier kit.
FAST SILVER – 30 DAGES KVALIFIKATION
Fordel: Kvalificer dig til Fast Silver Bonus: 150 pay point & 100% Enrollment Credit Bonus (ECB)*
  • Registrer dit Zinzino4Free kit på AutoOrder.
  • Registrer fire (4) kunder med et Premier kit.
  • Opnå 375 credits i balance. (Maks to tredjedele (2/3) af dine credits kan komme fra det største team)
  • * For at opretholde din ECB skal du holde dig aktiv hver måned som Silver eller højere (750 credits balanceret eller højere) eller som X-Team.

X-TEAM EXPRESS - 60 DAGES KVALIFIKATION
Fordel: Kvalificer dig til X-Team Express Bonus: 150 pay points & 100% Enrollment Credit Bonus (ECB)*
  • Registrer dit Zinzino4Free kit på AutoOrder.
  • Registrer ti (10) kunder med et Premier kit.
  • * For at opretholde din ECB skal du holde dig aktiv hver måned som Silver eller højere (750 credits balanceret eller højere) eller som X-Team.

** Zinzino garanterer ikke opnåelse af et bestemt indkomstniveau for nogen uafhængig partner. En Zinzino partners faktiske indkomst varierer og afhænger af partnerens dygtighed, indsats og tidsforbrug, hvilket vil afspejle sig i salgsvolumen.