Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

Zinzinoo rejser

VIL DU UDFORSKE VERDEN? KVALIFICER DIG MED VORES BELØNNINGSSYSTEM.

Få stempler i dit pas, som er værd at prale af. I Zinzino tror vi på hårdt arbejde og at have det sjovt. Vores virksomhed blev grundlagt på løftet om at belønne de partnere, der kontinuerligt hæver barren med deres ekstraordinære resultater.

Siden 2006 har Zinzino belønnet dem med luksusrejser. Vi har været på luksuriøse krydstogter i Caribien, besøgt kaffeplantager i Brasilien, oplevet dyrelivet i Sydafrika, spist krydret mad i Thailand, nydt musikken i Mexico og været imponerede over bygningerne i Dubai. Vi har svømmet med hajer i den Dominikanske Republik, mærket Miamis pulserende liv, lugtet til krydderierne i Marrakesh, solbadet på vores privatlejede ø og spillet volleyball turneringer på stranden i Tenerife.

Når du har kvalificeret dig, vil Zinzino belønne dig og din familie med luksusrejser med utrolige seværdigheder og uforglemmelige minder.

En succesfuld indsats, belønnes med en tur under sydens sol

DIRECTOR LIFESTYLE REWARD* Du er inviteret til at komme med til solrige Grand Canaria i 6 dage med sjov i solen. Spis og drik med andre ledere og lær af eksperter og ledere på vores eksklusive Leadership Event. Denne utrolige oplevelse vil være noget, du ønsker at dele med hele dit team.

For at deltage** på Director Trip 2020, skal du være på Director niveau første gang eller opfylde point-kvalifikationen (Årlige Event Oktober 2018 – Årlige Event Oktober 2019) ift. Provisionsplanen.

BALI 2019

Destinationen til Director Trip 2019 var magiske Bali, gudernes ø i Indonesien.

Vi tilbragte seks dage, med næsten 400 partnere, på det luksuriøse, all-inclusive InterContinental Bali Beach Resort, beliggende på bredden af Jimbaran-bugten.

Arkitekturen på hotellets bygning var i sig selv enestående og alt smeltede sammen i harmoni med omgivelserne. Feriekomplekset behandlede alle som kongelige. Nogle valgte at slappe af på den private strand, andre havde verdensklasse coaching-sessioner mens de eventyrlystne var på cykeltur på tværs af de balinesiske rismarker.

På trods af de spektakulære omgivelser og oplevelser blev turens højdepunkt lederskabseventet og de nye venskaber der blev skabt.

TENERIFE 2018

Vi besøgte igen det meget luksuriøse Ritz Carlton Abama i en uge - med dejlige omgivelser og en smuk udsigt over øen La Gomera. Dette år var deltagertallet rekordhøjt med i alt 378 mennesker.Vi var del af en lækker middag på en rigtig bananplantage og havde mulighed for at deltage i en eksisterende udflugt til vulkanen Teide, hvor vi nød den fantastiske udsigt fra toppen.Inspirerende undervisning og foredrag, lækker mad og en spektakulær 80´er temafest gjorde denne tur mindeværdig for alle!

PUNTA CANA 2017

Vores ledere besøgte, et af verdens smukkeste og eksotiske destinationer i hjertet af Caribien, den Dominikanske Republik. Midt i palmetræer, turkisvand og hvide strande boede vi på All-inclusive resortet, Hard Rock Hotel, der tilbyder tolv swimmingpools, spa, tennisbaner, golfbane og elleve restauranter, der serverer mad fra hele verden. Vi deltog i førsteklasses uddannelse, sportsaktiviteter, lækker mad, dejlige strande og en spektakulær temafest - vi følte os alle som rockstjerner!

TENERIFE 2016

Ledere fra 12 lande nød det funklende blå vand i det Atlantiske Hav i 6 dage. Luksuriøse Ritz Carlton Abama Resort behandlede alle som kongelige. Nogen valgte at slappe af ved swimmingpoolen, andre havde coaching-sessioner og de mere modige sprang i faldskærm, mens de nød den betagende natur på Tenerife. Spektakulære lederskabstræninger, hippie-parti og fabelagtig mad – dette er et Resort, der er værd at besøge igen.

DUBAI 2015

Har du nogensinde prøvet at være på din egen ø? Eller drikke af en kokosnød på en solseng, hvor udsigten, lige ovre på den anden side, er et andet land? På denne fantastiske tur til Dubai tog vi på ekskursion til The World, hvor Zinzinoledere fra 9 lande blev behandlet som berømtheder. Volleyball turnering, verdensklasses uddannelse og dans under solen på lokale restauranter – det var virkelig øjeblikke, der er værd at mindes.

MARRAKESH 2014

Puls, duften af krydderier, støv og varme – dette er, hvad vi oplevede, da vi besøgte den magiske by Marrakech. De arabiske aftner, slangetæmmerne og de sprudlende farver var fortryllende. Vi holdte poolparties med overvældende madbuffeter og dem, der oplevede de geder, som klatrer rundt i træerne dernede, var vildt begejstrede. Det var ganske enkelt magisk – lederskabstræningerne og de venskaber, der blev bygget, blev rejsens højdepunkter.

AMBASSADOR EXTRAVAGANZA

HÅRDT ARBEJDE BETALER SIG.

Ja, du har fortjent det! Hvert år giver Zinzino alle aktive Ambassadører en 5-stjernet oplevelse forskellige steder i Europa. Vi har oplevet luksuriøse Monaco, kørt på vandscooter i Palma og nydt 7-retters menu på stranden ved Den Franske Riviera. Udover at invitere** alle aktive Ambassadører, inviterer vi også alle Partnere som er aktive Royal Crowns i mindst to måneder, fra Leadership School 2018 til Leadership School 2019, med os på turen.***

* Du kan kun deltage på Director Trip det første år du opnår titlen Director, ellers skal du opfylde de øvrige krav i kompensationsplanen.

** For at være berettiget til turene skal du opfylde kvalifikationerne inden for kvalifikationsperioden. Du får skriftlig besked, når du er kvalificeret. Turene kan ikke refunderes og ikke overdrages til andre, og de kan være skattepligtige for dig, hvis det kræves af gældende love og bestemmelser. Rejsen kan ikke købes af ikke-kvalificerede. Disse ture er designet til at dele erfaringer, til teambuilding og til at sammentømre ledergruppen.

***Alle kvalificerede Partnere kan tage deres ægtefælle med på turen. De skal bestille deres egen flybilletter og betale alle omkostninger på destinationen. Alle kvalificerede Partnere kan også deltage i Leader Council møderne igennem det kommende år.

BLIV BELØNNET

LUKSUS

EKSOTISKE
STEDER

NYD FRIHEDEN

OPLEV VERDEN

ZINZINO

REJSER

;