Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi
YRITYSTIEDOT

Vuonna 2009 Zinzino Nordic AB ostettiin osin sen omistajille suunnatun apporttiosakeannin avulla ja osin merkitsemällä Zinzino Nordic AB:n osakkeita etuoikeusannissa joulukuussa 2009. Tällöin Zinzino AB sai yli 97% äänivallasta ja 92% sen osakepääomasta. Osuus osakepääomasta oli noussut 93 prosenttiin 31. joulukuuta 2014 mennessä.

JOHTORYHMÄ JA HALLITUS

Zinzino AB:n liiketoiminta alkoi syksyllä vuonna 2007. Yhtiön päätoimiala on omistaa ja kehittää suoramarkkinointialan yrityksiä ja siihen liittyvää liiketoimintaa.

JOHTORYHMÄ
List View

Dag Bergheim Pettersen
CEO

Syntymävuosi: 1970
Työskennellyt Gigantin ja Alcatelin johtotehtävissä sekä TeliaSoneran tytäryrityksen NetComin Senior Vice President -tehtävässä. Dag on mittava kokemus kasvuyritysten strategisesta johtamisesta. Hän on toiminut Zinzinon CEO:na vuodesta 2012 alkaen.

Osakkeiden lukumäärä: 1 460 488 B-osaketta.
List View

Henrik Schultz
Tuotejohtaja

Syntynyt: 1961
Henrik Schultz on työskennellyt pitkään johtotehtävissä kansainvälisissä ja kaupallisissa yrityksissä. Hänellä on tähän tehtävään soveltuva MBA-tutkinto. Hän on työskennellyt esimerkiksi myyntipäällikkönä, markkinointipäällikkönä ja CEO-tehtävässä. Henrik siirtyi Zinzinolle vuonna 2007 Libro Gruppen AB:stä.

Osakkeiden lukumäärä: 64 490 B-osaketta
List View

Fredrik Nielsen
CFO

Syntymävuosi: 1977
Fredrik Nielsen on koulutukseltaan MBA. Hänellä on laaja kokemus taloushallintoalan johtotehtävistä. Hän aloitti Zinzinolla vuonna 2009. Sitä ennen hän työskenteli CFO-tehtävässä Gymnasium Sportcenter AB:ssa.

Osakkeiden lukumäärä: 45 000 B-osaketta + 15 000 merkintäoptiota
List View

Jakob Spijker
COO Europe

Syntymävuosi: 1968
Jakob Spijker on toiminut monissa erilaisissa rooleissa logistiikan, kuljetuksen ja varastoinnin alalla, sekä Ruotsissa että Alankomaissa. Hän on työskennellyt Zinzinon palveluksella vuodesta 2012. Sitä ennen hän vastasi logistiikasta Mediatec Solution AB:ssa.

Osakkeiden lukumäärä: 15 000 B-osaketta + 10 000 merkintäoptiota
List View

Katriin Laanep
Head of Support

Syntymävuosi: 1973
Katriin on työskennellyt pitkään asiakaspalvelun parissa ja yli 10 vuotta suoramyyntialalla. Hän aloitti Zinzinolla vuonna 2012 tukitehtävissä ja eteni myöhemmin sekä Director Support- ja Leader Council Support -tukeen. Tämän jälkeen hän siirtyi Head of Partner Support -tehtävään, josta hänet ylennettiin Head of Support -tehtävään.

Osakkeiden lukumäärä: 0
List View

Daniel Vennerstrand
CTO

Syntymävuosi: 1976
Daniel Vennerstrand on tietojenkäsittelytieteen maisteri. Hän on työskennellyt yrityksissä ohjelmistokehityksen ja sen hallinnan parissa vuodesta 2001 alkaen. Hän siirtyi Zinzinolle Intermailista, jossa hän työskenteli kehityspäällikkönä. Hän on työskennellyt Zinzinolla huhtikuusta 2018 alkaen.

Osakkeiden lukumäärä: 0
List View

Henrik Hammargren
Head of Business Control

Syntymävuosi: 1980
Henrik Hammargren on työskennellyt vuodesta 2006 alkaen controllereina useiden yritysten johtotehtävissä, kuten Autoliv, Elanders ja Resia. Hän on työskennellyt Zinzinolla marraskuusta 2018 alkaen.Hänellä on soveltuva MBA-tutkinto.

Osakkeiden lukumäärä: 0
List View

Gabriele Helmer
CMO

Syntymävuosi: 1977
Gabriele Helmer on Degree of Master of Science -tutkinto pääaineenaan Business and Economics. Hän on työskennellyt vuodesta 2001 alkaen useissa markkinointitehtävissä kansainvälisissä yrityksissä, kuten Lufthansa, Beiersdorf, General Mills ja Specsavers . Lisäksi hänellä on kokemusta mainosalasta. Hän on työskennellyt Zinzinon palveluksessa vuodesta 2019.

Osakkeiden lukumäärä: 3500 B-osaketta
List View

Linda Johnsson
Henkilöstöjohtaja

Syntynyt: 1975
Linda Johnssonilla on alempi korkeakoulututkinto (BA) henkilöstöhallinnon alalta sekä eri johtotehtävistä saatu usean vuoden kokemus strategisesta työskentelystä, liiketoiminnan kehittämisestä, johtajuudesta, henkilöstöhallinnosta ja kestävästä kehityksestä. Linda on kerännyt kokemusta sekä ruotsalaisissa että kansainvälisissä yhtiöissä, esimerkiksi seuraavissa: Lionbridge, Entrematic (ASSA ABLOY Entrance Systems), Latour Investment AB ja Ligula Hospitality Group.  Zinzinossa hän on työskennellyt kesäkuusta 2021.

hei

HALLITUS
List View

Hans Jacobsson
Puheenjohtaja

Syntynyt: 1967
MBA. Työskenteli Rootfruit Scandinavia AB:n toimitusjohtajana. Toiminut mm. rahoitus- ja jakeluketjujohtajana General Mills Scandinavia AB:ssa, partnerina yrityksessä CR&T Ventures ja investointijohtajana yrityksessä Investment AB Bure. Hänellä on laaja kokemus hankinta- ja myyntitoiminnoista, pörssilistauksista ja rakenteellisista kaupoista. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus elintarvikkeista ja kulutushyödykkeistä. Hans Jacobsson ollut hallituksen jäsenenä vuodesta 2007 lähtien ja on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2009.

Osakkeiden lukumäärä: 471 215 B-osaketta.
List View

Staffan Hillberg
Jäsen

Syntynyt: 1964
Opiskeli sähkötekniikkaa Chalmers University of Technologyssa ja hänellä on MBA-tutkinto INSEAD:sta. Toimitusjohtajana yrityksessä Wood & Hill Investment AB ja toimitusjohtaja sijoitusyhtiössä Heliospectra AB. Hänellä on laaja kansainvälinen operatiivinen kokemus, myös rahoitusalalta. Aiempi toimitusjohtaja Yield AB:ssa ja Scandinavian Financial Management AB:ssa, aiempi Managing Partner MVI:ssa, Partner CR&T Ventures AB:ssa (riskipääomayritys Buresfärenissä), toimitusjohtaja AppGate AB:ssa, toimitusjohtaja Bonnier Onlinessa, Pääjohtaja Bonnier Medialabissa, Tuotepäällikkö Apple Computer Inc:ssa Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Staffan Hillberg on ollut hallituksen jäsen vuodesta 2007.

Osakkeiden lukumäärä: 251 414 B-osaketta.
List View

Pierre Mårtensson
Jäsen

Syntynyt: 1972
Pierre Mårtenssonilla on MBA -tutkinto Norjan kauppakorkeakoulusta ja hänellä on laaja kokemus työskenneltyään kansainvälisesti globaaleissa yrityksissä. Pierre Mårtensson tuli meille Norjan Enirosta. Hän on aiemmin työskennellyt Oriflame-konsernin Kiinan markkinoiden toimitusjohtajana vastaten siellä 17 konttorista. Hän on toiminut myös toimitusjohtajana Lux Singaporessa ja Etelä-Afrikassa ja sitä ennen Pierre työskenteli kolme vuotta Zonavi AS:ssa, interaktiivisessa liiketoimintayksikössä Telenor As:ssa ja kaksi vuotta liikkeenjohdon konsulttina teollisuudessa.

Osakkeiden lukumäärä: 0 + 100 000 optiota
List View

Ingela Nordenhav

Ingela on valmistunut insinööriksi Chalmersin teknillisestä korkeakoulusta ja hänellä on takanaan pitkä ura Volvolla. Hänen viimeisin asemansa oli Volvo Trucksin Global Marketing Manager, jossa hän muun muassa johti yhtiön digitalisaatio- ja imagomuutosta. Hänellä on aiempaa kokemusta niin tuotekehityksestä ja laadusta, kuin myynnistä ja jälkimarkkinoistakin. Hän on asunut ja työskennellyt ulkomailla kahteen otteeseen, Alankomaissa ja Yhdysvalloissa. Ingelalla on kattava kokemus kansainvälisestä työstä, strategisesta liikkeenjohdosta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hänellä on laaja, monialainen ymmärrys asiakaskokemuksesta, markkinoinnista ja brändin kehittämisestä, jotka ovat hänen pääasialliset erikoistumisalueensa. Alkuvuodesta lähtien hän on johtanut omaa strategiseen markkinointiin erikoistuvaa konsultointiyritystään.
List View

Anna Frick
Jäsen

Anna Frick, Syntynyt vuonna 1968
Liiketaloustieteen maisteri Tukholman kauppakorkeakoulusta. Anna on työskennellyt viestintätehtävissä sekä digitaalisen murroksen parissa. Hän kuuluu tällä hetkellä seuraavien hallituksiin: Boards of Fortnox AB (publ), Cell Impact AB (publ), Leo Vegas AB (publ), Lohilo Foods AB (publ), Odd Molly International AB (publ), Svea Ekonomi AB, Above Agency AB ja War Child Foundation -järjestö.