Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik voor meer info.
Cart
Uw winkelwagen

ZINZINO ADVENTURE

OOK DE WERELD ONTDEKKEN? KLIM DAN HOGEROP MET HET FINANCIAL REWARD PLAN

Stempels in je paspoort waar anderen jaloers op zijn. Bij Zinzino geloven we in hard werken en plezier maken. Ons merk werd gebouwd op de belofte, dat we de bouwers van ons bedrijf, die de lat iedere keer weer een stukje hoger leggen met hun uitzonderlijke prestaties, zouden belonen.

Sinds 2006 beloont Zinzino met luxe reizen. We hebben luxe cruises gemaakt in het Caribisch gebied, koffieplantages bezocht in Brazilië, de wilde dieren in Zuid-Afrika gezien, pittig gegeten in Thailand, genoten van de muziek in Mexico en zijn overweldigd door de wolkenkrabbers in Dubai. We hebben met haaien gezwommen in de Dominicaanse Republiek, genoten van het kloppend hart van Miami, specerijen geroken in Marrakech, in de zon gelegen op ons eigen gehuurde eiland in The World en deelgenomen aan volleybaltoernooien op Tenerife.

Als je opklimt op de ladder van ons Financial Rewards Plan, trakteert Zinzino jou en je familie op ongelooflijke bezienswaardigheden en onvergetelijke herinneringen, want je kunt luxueuze reizen verdienen.

NA EEN SUCCESVOLLE RACE, PLEZIER IN DE ZON

DIRECTOR LIFESTYLE BELONING * U bent uitgenodigd om met ons mee te gaan  naar de prachtige omgeving van het  Grand Hyatt Playa del Carmen Resort in Mexico. ´Wine en dine´ en leer van experts en leaders tijdens ons exclusieve Leadership Event. Deze ongelooflijke ervaring wil je vast met je hele team delen.

Om deel te nemen * * aan de 2021 Director trip, moet je je voor de eerste keer PIN-Level Director hebben bereikt of voldoen aan de puntenkwalificaties (Annual Event Oktober 2019-Annual Event Oktober 2020) in het Compensatie Plan.

BALI 2019

De bestemming voor Director Trip 2019 was Bali, het Indonesisch eiland van de goden.

We verbleven zes dagen, met bijna 400 Partners, in het luxe, all-inclusive InterContinental Bali Beach Resort, gelegen aan de oevers van Jimbaran Bay.

De architectuur van het hotel was prachtig en smolt harmonieus samen met de exotische omgeving. Het personeel van het resort behandelden iedereen als een koning. Sommigen kozen om te ontspannen aan het privéstrand, anderen hadden wereldklasse coaching-sessies en de avonturiers maakten een fietstocht door de Balinese rijstvelden.

Hoe spectaculair het allemaal ook was, dit evenement en de opgebouwde vriendschappen waren de hoogtepunten van de reis!

TENERIFE 2018

Voor één week zijn wij weer bij de zeer luxe Ritz Carlton Abama geweest - met een mooie omgeving en een prachtig uitzicht op de eiland La Gomera. Dit jaar was het deelnemersaantal tot een recordhoogte, met een totaal van 378 mensen!We hebben deelgenomen aan een heerlijk diner bij een echte bananenplantage en we hadden de mogelijkheid om mee te doen aan een bestaande excursie naar Mount Teide om vanaf de top van de vulkaan van een spectaculair uitzicht te genieten.Inspirerende trainingen en lezingen, heerlijk eten, en een geweldig jaren 80 thema feest maakt dit alles onvergetelijk voor iedereen!

PUNTA CANA 2017

Onze leiders reisden naar één van ‘s werelds mooiste en meest exotische bestemmingen in het hart van het Caribisch gebied – de Dominicaanse Republiek. Midden tussen de palmbomen, turquoise wateren en witte stranden, verbleven we in het all-inclusive resort Hard Rock Hotel. Dit resort beschikt over 12 zwembaden, een spa, tennisbanen, een golfbaan en 11 restaurants, waar ze gerechten van over de hele wereld serveren. We namen deel aan eerste klas trainingen en sportactiviteiten, genoten van het heerlijke eten en de prachtige stranden en gingen naar een spectaculair themafeest – we voelden ons net rocksterren!

TENERIFE 2016

Tijdens een 6-daagse reis genoten leiders uit 12 landen van de sprankelende blauwe wateren van de Atlantische Oceaan. De medewerkers van het luxueuze Ritz Carlton Abama Resort behandelden iedereen als royalty en waar sommigen relaxten bij het zwembad, volgden anderen coaching sessies en de wat moediger mensen onder ons gingen parachute springen of trokken de adembenemende natuur van Tenerife in. Spectaculaire leiderschapstrainingen, een hippieparty en fantastisch eten – het verblijf in dit resort is voor herhaling vatbaar.

DUBAI 2015

Heb je altijd al eens vakantie op je eigen eiland willen doorbrengen? Of uit een kokosnoot willen drinken, terwijl je vanaf je ligbed uitzicht hebt op een ander land? Tijdens deze spectaculaire reis, ontdekten Zinzino leiders uit negen landen Dubai, waar ze werden behandeld als beroemdheden op excursie naar de wereld. Volleybaltoernooien, onderwijs van wereldklasse en dansen onder de zon bij lokale restaurants – echt momenten om nooit te vergeten.

MARRAKESH 2014

Kloppend hart, de geur van specerijen, stof en warmte - dat hebben we allemaal ervaren in magisch Marrakech. De Arabische nachten, dansende slangen en levendige kleuren; het was spectaculair. We hebben genoten van pool parties met overweldigende buffetten en degenen, die de geiten in bomen hebben zien klimmen, waren lyrisch. Hoe magisch het allemaal ook was - het Leadership Event en de opgebouwde vriendschappen waren de hoogtepunten van deze reis.

AMBASSADOR EXTRAVAGANZA

HARD WERKEN LOONT.

En ja, je hebt het verdiend! Ieder jaar krijgen Zinzino‘s actieve Ambassadors een vijfsterren onthaal op verschillende locaties in Europa. We hebben het luxe Monaco bezocht, we zijn gaan jet skiën op Palma en hebben genoten van een zevengangenmenu op het strand aan de Franse Riviera. Naast de genodigde** actieve Ambassadors, nodigen we voor deze reis ook alle Royal Crown Partners uit die tenminste vier maanden actief waren vanaf de Leader School 2020 tot Leader School 2021.***

* Je kunt pas met de Director Trip mee in het eerste jaar dat je de Director titel behaalt of je moet voldoen aan de andere criteria in het Compensation Plan.

** Om in aanmerking te komen voor een reis, moet je binnen de kwalificatieperiode aan de vereiste kwalificaties voldoen. Mocht je in aanmerking komen, dan word je hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld. De reizen zijn niet terug te vorderen, niet-overdraagbaar en kunnen als persoonlijk inkomen worden gezien en kunnen dus belastbaar zijn; dit hangt af van de wet- en regelgeving in het land van herkomst. De reizen kunnen niet voor contant geld worden ingewisseld. Deze reizen zijn bedoeld ter bevordering van learning, teambuilding en leiderschapsbinding.

***Alle gekwalificeerde Partners kunnen hun echtgenoten meebrengen op de reis. Zij moeten hun eigen vliegticket boeken en betalen alle reiskosten naar de bestemming. Alle gekwalificeerde Partners kunnen ook deelnemen aan vergaderingen van de Leader Council tijdens het aankomende jaar.

WORD BELOOND

LUXE

EXOTISCHE
LOCATIES

GENIET VAN DE VRIJHEID

BELEEF DE WERELD

ZINZINO

AVONTUUR