Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik voor meer info.
Cart
Uw winkelwagen

ONDERZOEK EN PRODUCTONTWIKKELING VOOR EEN GEZOND LEVEN

Original Article
Download PDF

Sinds de oprichting in 2005, heeft Zinzino een enorme groei doorgemaakt. Het in Gothenburg gevestigde bedrijf blijft uitbreiden, om in 2020 de gezondheid en het welzijn van tenminste een miljoen klanten te verbeteren. Zinzino heeft recentelijk de mijlpaal van 100.000 klanten bereikt.

Evenwichtige voeding is de sleutel tot een lang en gezond leven. Het is al langer bekend, dat omega 3-visolie een van de beste supplementen is om onze gezondheid in balans te houden. Ons dieet van de afgelopen decennia heeft de balans in onze voeding en in ons lichaam echter radicaal verstoord.

Om weer de juiste balans te bereiken, waar het essentiële vetzuren betreft, heeft Zinzino een slimme oplossing ontwikkeld. Het concept van het bedrijf bestaat uit een “Balance Test”, die klanten op een eenvoudige manier inzicht biedt in de verhoudingen van de essentiële vetzuren in hun bloed. In samenwerking met BioActive Foods uit Noorwegen, heeft Zinzino deze “Balance Test” ontwikkeld. De eenvoudige thuistest wordt naar een gecertificeerd laboratorium verzonden. Op basis van de testresultaten, weten klanten precies wat hun vetzuurverhoudingen zijn. “Aan de hand van de testresultaten kunnen klanten hun inname van omega 3 aanpassen“, aldus Dag Bergheim Pettersen, CEO bij Zinzino. Hij vervolgt: “Als aanvulling op de test, biedt Zinzino nog een scala aan andere producten.“ Klanten kunnen, door inname van vloeibare visolie of van visolie capsules, de juiste balans van essentiële vetzuren in hun bloed bereiken.

Het bedrijf ziet productontwikkeling als een van de belangrijkste succesfactoren voor groei en uitbreiding. Zinzino’s meest recente innovatie, de BalanceOil AquaX is uniek - een met water gemengde olie. Zodra men de olie door het water roert, lost het op en ontstaat er een drankje met een lichte citroensmaak, zonder nasmaak of vette textuur. " Dit is een belangrijke doorbraak en daar zijn we erg trots op. We hebben een product ontwikkeld, dat gemakkelijk is in gebruik en helpt het immuunsysteem te versterken. Het feit dat we erin zijn geslaagd om een formule te ontwikkelen olie met water te kunnen vermengen, is echt heel bijzonder.“ Nu kijken we uit naar wat de technologie ons in de komende ontwikkelingsstadia gaat brengen“, zegt Dag Bergheim Pettersen.

Afgelopen zomer opende het bedrijf de verkoop in 19 nieuwe landen. Dankzij eigen onderzoek, ontwikkeling en productie, kan Zinzino op alle niveaus een hoge kwaliteit garanderen en tegelijkertijd de productiekosten laag houden. "Onze potentie is enorm. Ik weet zeker dat we, met de producten die we in ons assortiment hebben, onze doelen zullen bereiken. Onze klanten en partners moeten voelen dat we een snelle ontwikkeling doormaken en dat wij de allerbeste producten aanbieden“, vat Dag Bergheim Pettersen samen. Over Zinzino zegt hij: Zinzino is een van Europa‘s meest toonaangevende direct sales bedrijven. Het bedrijf verhandelt en verkoopt producten binnen twee productlijnen: Zinzino Health richt zich op de lange-termijn gezondheid en Zinzino Coffee richt zich op espressomachines en accessoires. Zinzino is inmiddels actief in Europa, Noorwegen, IJsland en in de Verenigde Staten en Canada. In totaal is Zinzino inmiddels in 33 landen vertegenwoordigd. Op dit moment heeft het bedrijf 100 werknemers in dienst, waarvan er 70 op het hoofdkantoor in Gothenburg werkzaam zijn. Sinds de oprichting in 2005 heeft Zinzino een enorme groei doorgemaakt. Het in Gothenburg gevestigde bedrijf blijft uitbreiden, teneinde het doel te behalen om in 2020 de gezondheid en het welzijn van tenminste een miljoen klanten te verbeteren. Zinzino heeft recentelijk een mijlpaal bereikt: 100.000 klanten! Onderzoek en productontwikkeling voor een gezond leven, aldus Dag Bergheim Pettersen, CEO Zinzino

Original Article
Download PDF