Cart
Shopping cart


Hallo klant!

Wij zijn er om u te helpen


Hallo klant!

Wij zijn er om u te helpen

Hier zijn enkele veel gestelde vragen

  1. Log in op uw account met uw klant ID en wachtwoord.
  2. Klik op “Aanmelden” en voer uw Klant-ID en wachtwoord in.
  3. Klik op “Gebruikersinformatie”.
  4. Klik op de knop “Updaten”.

Uw bestelling zal meteen nadat we uw betalingen hebben ontvangen, worden verzonden.

Als geabonneerde klant ontvangt u elke twee maanden op maat gemaakte supplementen thuisbezorgd met automatische navullingen. Om onze ecologische voetafdruk aanzienlijk te verkleinen en de verzendkosten met de helft te verminderen, ontvangt u uw pakket elke tweede maand met tweemaal de inhoud die in uw maandabonnement wordt vermeld.

U kunt uw bestelling volgen door in te loggen op uw account. Mijn Account > Bestellingen.

We hechten veel waarde aan onze relatie met u en zullen u altijd informeren over eventuele marginale prijsaanpassingen die we moeten doorvoeren. Het kan te wijten zijn aan de huidige wereldsituatie, de wereldwijde inflatie, hogere kosten van goederen, maar ook aan het ontwikkelen, verzenden en verbeteren van ons veelgevraagde productassortiment.

Houd er rekening mee dat u uw huidige prijs behoudt, als u nog binnen uw bindende periode zit, wanneer de periode is verstreken, geldt de nieuwe prijs. Als u vragen of opmerkingen heeft over uw huidige abonnement, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.

Ga naar zinzinotest.com en voer de code van uw test-ID in om toegang te krijgen tot uw resultaten.

U kunt uw bestelling volgen door in te loggen op uw account. Aanmelden > Mijn Account> Bestellingen.

Alle drogebloedvlektesten van Zinzino zijn wetenschappelijk onderbouwd, vertrouwelijk en worden thuis uitgevoerd. De validiteit en nauwkeurigheid van de test zijn consistent met de meest strikte medische methoden. Alle bloedmonsters worden onafhankelijk beheerd en anoniem geanalyseerd door Vitas, een GMP-gecertificeerd contractlaboratorium voor chemische analyse in Oslo, Noorwegen, met 25 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige, chromatografische analytische maatwerkdiensten op basis van geavanceerde kennis en technologie. Vitas is erkend als een toonaangevende speler op het gebied van het testen van droge bloedvlekken en is een voormalig onderdeel van de faculteit Voeding van het Institute of Basic Medical Sciences van de Universiteit van Oslo, de grootste voedingfaculteit in Europa. Het bedrijf is een samenwerkingspartner van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Uitgebreide informatie over onze tests

Uw antwoord niet gevonden?

Kijk eens bij de veel gestelde vragen over abonnementen, producten en andere diensten.

Meer hulp nodig?

Chat met ons

U kunt onze chat vinden door te klikken op het chat-logo onderaan de pagina.

Bel of email ons

Beheer uw Zinzino-account:

Bewerk uw persoonlijke instellingen
Bekijk en volg uw bestelling
Beheer abonnementen
Nodig uw vrienden uit voor ons loyaliteitsprogramma Z4F
Betaling updaten