Cart
Shopping cart

Maak kennis met onze brand ambassadors

Een leven in balans zal eindeloze mogelijkheden ontketenen. Elk van onze toppresteerders die ons merk uitdraagt, is daar een waar bewijs van. Dit zijn hun persoonlijke verhalen.

Finse volleybalster en beachvolleybalster Riikka Lehtonen

Beachvolleybalster Riikka Lehtonen uit Finland is een doorzetter en een voorbeeld voor velen

Riikka Lehtonen wordt geprezen als de meest succesvolle volleybalster in Finland en heeft haar talenten met verschillende profclubs in heel Europa gedeeld. Ze speelde 14 jaar professioneel voordat haar carrière echt een hoogtepunt bereikte met beachvolleybal.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Riikka

Professioneel krachtpatser en de op één na sterkste man van de wereld, Morten Aamodt

Morten Aamodt, de op een na sterkste man van de wereld, “voelt het verschil” dankzij Zinzino

Deze krachtpatser is verrassend natuurlijk. Anders dan bodybuilden, dat focust op spieren, esthetische aantrekkelijkheid en veel flexen met geoliede armen, gaat krachtpatser en natuurlijk sterkste man van de wereld zijn over fysieke kracht: wie kan het meest tillen, niet wie ziet er het best uit op een podium.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Morten Aamodt

Letse jetski-racer en 2018 wereldkampioen Krista Uzare

Krista Uzare, wereldkampioen jetskiër

Een professionele jetskiër staat bovenaan de lijst van 'coolste banen ter wereld'. Krista Uzare uit Letland is begonnen met aquabike-racen, aangemoedigd door haar vader die zelf een skikampioen is. Sinds 2010 doet Krista mee aan wedstrijden over de hele wereld. Ze is pas 25 jaar maar haar succes is het bewijs van een geweldige 'alles-is-mogelijk'-houding.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Krista

Triatleet en nu personal triatlon-trainer en spreker Clas Björling

Er is geen berg hoog genoeg, voor professioneel triatleet en racer, Clas Björling

Voor sommige sporters is het moeilijk om slechts één passie te kiezen. Clas Björling bijvoorbeeld heeft een passie voor fietsen, zwemmen en hardlopen. Een crosscountry hardloopwedstrijd van 30 kilometer hier ... een skiwedstrijd van 90 kilometer daar ... drie kilometer zwemmen in open water en 300 kilometer fietsen. Dat is waar Clas, een professioneel triatleet en racer, voor leeft.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Clas

Alpineskiër Sara Hector, winnaar van vijf wereldkampioenschappen en twee Olympische Spelen

De loopbaan reddende ervaring met Zinzino van Sara Hector

Als één van de 10 beste alpineskiër ter wereld was de loopbaan van Sara Hector bijna vroegtijdig beëindigd. Toen ze 27 jaar oud was, stond ze boven op de berg met een reeks prijzen op zak, waaronder vijf wereldkampioenschappen en twee opeenvolgende Olympische Spelen.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Sara

Maak contact met onze Brand Ambassadors op de Zinzino blog