Gerrie van Bokhoven

Zinzino Klant

Welkom! Ik heb geweldige ervaringen met mijn producten en ik denk dat u ze ook geweldig zult vinden. Laat mij weten wat u ervan vindt!

Cart
Shopping cart

Onthul het geheim van een gebalanceerd leven

Onthul het geheim van een gebalanceerd leven

Haal het giswerk uit een gezondere manier van leven

U bent uniek. Om een leven in balans te krijgen is er niet één snelle oplossing voor iedereen. Het is een persoonlijke reis en wij zijn er om u instructies te geven.

Overgaan van giswerk naar op testen gebaseerde voeding vormt de kern van wat wij doen. Daarom zijn onze volledig natuurlijke, wetenschappelijk bewezen supplementen voor u persoonlijk op maat gemaakt. En waarom wij u altijd schriftelijk bewijs geven dat ze hun werk doen.

Ons kernconcept

Breng uw lichaam in balans van binnenuit

Uw gezondheid is persoonlijk. Gissen hoort er niet bij.

Het Zinzino Gezondheid Protocol

Wij vertellen u hoe u ervoor staat en wat u daar aan kunt doen.

Een persoonlijk voedingsplan op basis van de gedetailleerde uitlezing van uw vetzuurprofiel in de BalanceTest. Het biedt op maat gemaakte aanbevelingen die specifiek zijn gericht op het voorzichtig herstellen van de vetzuurbalans van uw lichaam, het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het beschermen van de eerste verdedigingslinie.

Op maat gemaakt voor uw supplementbehoeften

Evenwicht

Onze BalanceOil+ is een Polyfenol Omega-voedingssupplement dat de Omega-spiegels van uw lichaam aanpast en de normale hart- en hersenfunctie ondersteunt.

Herstel

Zinobiotic+ is een volledig natuurlijke voedingsvezelmix die de spijsvertering bevordert door de groei van gezonde bacteriën te ondersteunen.

Ondersteuning

Xtend+ is een multi-immuun voedingssupplement dat uw energie verbetert en uw aangeboren immuunsysteem ondersteunt.

“We hebben het concept van Omega-supplementen opnieuw gedefinieerd en een revolutie teweeggebracht in de visolie-industrie”

Ørjan Sæle, oprichter

Een betere gezondheid is een persoonlijke reis

Op testen gebaseerde voeding wijst de weg

Onze bijdrage om een verschil te kunnen maken.

Gedefinieerd door onze Noorse roots.

Gesteund door de natuur, de wetenschap en slimme koppen.

Wij geloven in echt een verschil maken. Daarom is alles wat we doen gebaseerd op de beste natuurlijke bronnen, de meest relevante wetenschap en de gecombineerde ervaring en kennis van artsen, onderzoekers en vooraanstaande gezondheidsexperts. Onze Wetenschappelijke Advies Raad is het brein achter onze op testen gebaseerde voedingsstrategie. Een zorgvuldig geselecteerde groep gewaardeerde professionals die vandaag de dag enkele van de slimste koppen zijn op het gebied van gezondheid en welzijn.

Dr. Paul Clayton

Dr. Clayton is een klinisch farmacoloog en een farmacologische voedingsdeskundige. Een pionier in de studie van de farmacologische effecten van voedingsmiddelen en botanische ingrediënten en hoe deze uw gezondheid en fysieke prestaties beïnvloeden. Hij behaalde zijn doctoraat in neurofarmacologie aan de Universiteit van Edinburgh en is voormalig voorzitter van het Forum on Food Health (VK) en senior wetenschappelijk adviseur van de Britse regeringscommissie voor de veiligheid van geneesmiddelen.

Ola Eide

De heer Eide is de oprichter van marktleider BioActive Foods AS. Hij heeft een aantal leidinggevende functies bekleed, zoals voorzitter van de raad van bestuur van het Noorse en Scandinavische voedselonderzoeksprogramma, directeur innovatie bij Mills DA en directeur RD van Tine Norwegian Dairies.

Dr. Angela M. Rizzo

Dr. Rizzo is een expert in de biochemie van lipiden. Ze is hoogleraar Biochemie aan de Universiteit van Milaan. Haar talrijke publicaties omvatten het Journal of the American College of Nutrition en het Nutrition Journal.

Dr. Ananthara J Abraham

Dr. Abraham heeft meer dan 40 jaar ervaring in de gezondheids- en voedingsindustrie. Hij vestigde zich in 1974 als arts en heeft gewerkt in diverse ziekenhuizen in verschillende medische disciplines. Van 2016 tot 2019 werkte Dr. Abraham als bedrijfsmedisch adviseur voor Nestlé Maleisië.

Onze gewaardeerde partners

Vitas

Vitas stimuleert het moderne gebruik van het testen van opgedroogde bloedvlekken, erkend als een toonaangevende speler op dit gebied. Het is een GMP-gecertificeerd contractlaboratorium voor chemische analyse met 25 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte chromatografische analytische diensten, gebaseerd op geavanceerde kennis en technologie. Vitas komt voort uit het departement Voeding van het Instituut voor Medische Basiswetenschappen aan de Universiteit van Oslo, het grootste departement Voeding in Europa. Het bedrijf is een samenwerkingspartner van de Wereldgezondheidsorganisatie en van de Olympia Toppen Research-faciliteit in Noorwegen.

Vitas

Faun Pharma AS

Faun Pharma AS werd opgericht in 2001 en is een neutrale en prestigieuze contractfabrikant voor verschillende gerenommeerde merken van voedingssupplementen, gezondheidsvoeding, sportvoedingsproducten en cosmetica. Vandaag de dag is Faun eigendom van Zinzino en dit is waar veel van de producten van Zinzino gemaakt worden.

Faun Pharma AS

Onze voornaamste referenties

Certificaten, internationaal erkende kwaliteitsstempels en andere keurmerken die onze niet-aflatende toewijding aan premium kwaliteit en een duurzame manier van werken laten zien.