Gunilla Skarin

Zinzino Independent Partner

Välkommen! Jag är din oberoende konsult och jag finns här för att vägleda dig på din hälsoresa. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar.

Cart
Shopping cart

Möt våra varumärkesambassadörer

Ett liv i balans kan frigöra en enorm potential. Det är något som alla toppidrottare under vårt varumärke verkligen bevisar. Detta är deras personliga berättelser.

Vindsurfaren Sebastian Kornum har siktet inställt på OS 2024.

Sebastian Kornum surfar sig hela vägen till OS, en våg (och BalanceShot) i taget

Trots att vattensporter inte toppar popularitetslistorna i ett nordiskt land som Danmark lyckades vindsurfingen ta Sebastian Kornum med storm. Kombinera surfing, segling, vattenskidåkning, snowboarding och vackra miljöer så får du vindsurfing. Hemma på vattnet har Sebastian hissat segel med OS som mål. Det är vindsurfing på helt nya höjder.

LÄS BERÄTTELSEN

Sebastians favoritprodukter

Mariell har vunnit guld i världscupen i kickboxing.

Kickboxaren Mariell Gaassand Straum har garden uppe mot könsstereotyper

Vem säger att kickboxning är för ”killar”? Inte Mariell Gaassand Straum, den 23-åriga kickboxaren från Norge. Hon är i gott sällskap med sina bröder Patrick och Raymond (båda proffs), och trion slår rekord överallt. Medan kickboxning innebär många smällar kräver det även djupt fokus och flyt i rörelserna. För Mariell har Zinzino blivit en av hennes största tillgångar i ringen.

LÄS BERÄTTELSEN

Mariells favoritprodukter

Ingvild Brattekleiv har många priser från svenska och norska mästerskap

Ingvild Brattekleivs nya Omega-6:3-balans är en av hennes största vinster

Ingvild Brattekleiv kom på 47:e plats i damernas landsvägsrace i de norska nationella mästerskapen 2020. Den 29-åriga äventyraren är en av de speciella själar som hör hemma utomhus. Men det är inte lätt att placera henne i en enda kategori. Några av de många hattar (eller hjälmar faktiskt) hon har på sig inkluderar ”personlig tränare”, ”idrottsforskare”, skidåkare och Zinzino-förespråkare.

LÄS BERÄTTELSEN

Ingvilds favoritprodukter

Emil Kraft, svenskt fotbollsproffs som för närvarande spelar för Newcastle United

Emil Krafth har hittat nyckeln till att ta många poäng både på och utanför planen

Den svenska professionella fotbollsspelaren, som för närvarande spelar högerback i Newcastle United, har ägnat sig åt sporten hela sitt liv och vet att det är en svår sanning du helt enkelt måste lära dig att leva med. Det är åtminstone vad Emil Kraft trodde innan han började använda utvalda kosttillskott som del av sin hälsoplan.

LÄS BERÄTTELSEN

Emils favoritprodukter

Den finska volleyboll- och beachvolleyspelaren Riikka Lehtonen

Finlands beachvolleystjärna Riikka Lehtonen är ett bevis på att man aldrig ska ge upp

Riikka Lehtonen är hyllad som den mest framgångsrika kvinnliga volleybollspelaren i Finland och har ställt sina talanger till förfogande för flera olika proffsklubbar i Europa. Hon spelade professionellt i 14 år innan hennes karriär verkligen sköt i höjden inom beachvolleyboll.

LÄS BERÄTTELSEN

Riikkas favoritprodukter

Den sydafrikanska rugbyspelaren Carel Greeff som för närvarande spelar för Rovigo Delta

Ett ändrat vägval gav rugbyspelaren Carel Greeff en unik möjlighet i livet.

Vid 23 års ålder beslutade han sig för att lämna rugbyn och göra någonting annat i livet. Ett år senare hörde en gammal tränare av sig och snart hade Carel Greeff värvats till rugby på professionell nivå. Idag lever den här sydafrikanen på sporten han aldrig kunde släppa taget om. Och av hans resultat hittills att döma så borde han vara ganska nöjd med sitt livsomvälvande beslut.

LÄS BERÄTTELSEN

Carels favoritprodukter

Ras Sarunas Rasalas, downhill-skateare från Litauen

Att jobba på kropp och sinne gynnade Ras Sarunas Rasalas downhill skating-karriär

Medan hans street-rykte som professionell downhillskateboardåkare är legendariskt, är Ras Sarunas Rasalas, genom sin passionerade syn på livet, också en inspirerande förebild. ”Den olyckligaste människan är den som inte har mod att drömma.” Det är en ”lev snabbt”-filosofi som inte bara behövs i downhill skating.

LÄS BERÄTTELSEN

Ras favoritprodukter

Lukas Osladil, professionell IFBB-bodybuilder från Tjeckien

Kroppsbyggare, Lukas Osladil, lyfte sig till toppen med perfekt balans

Efter att ha kommit på fjärde plats i sitt första mästerskap 1996 har Zinzinos varumärkesambassadör Lukas Osladil befäst sin plats som en av världens bästa kroppsbyggare. Varje år innebär en ny seger när Lukas lyfter sin väg mot toppen. Några av hans ”första plats”-medaljer inkluderar Arnold Classic Brazil, Vancouver och Toronto Pro och IFBB Europa Phoenix Pro.

LÄS BERÄTTELSEN

Lukas favoritprodukter

BMX-världsmästaren och tyngdlyftaren Des’ree Barnes från Australien

Des’ree Barnes, världsmästare i BMX-racing, tyngdlyftare och fortfarande tonåring

Des’ree Barnes trotsar alla normer. När hon bara var sex år vann hon sin första världstitel i tävlingsklass (Challenge Class World Title) på UCI BMX-världsmästerskapet. Sedan dess har ”Desi Racer”, (ett smeknamn som hon också använder hemma) vunnit ytterligare fyra världstitlar.

LÄS BERÄTTELSEN

Des’rees favoritprodukter

Litauiska paralympiska simmaren Edgaras Matakas

Den blinda simmaren Edgaras Matakas tar guld genom att orientera sig själv, både i bassängen och i livet

Vid 17 års ålder, bara två år efter det att han helt förlorat synen, blev Edgaras Matakas från Kaunas i Litauen landets första blinda Paralympic-simmare. När hans ögon inte längre kunde vägleda honom fann han tröst i bassängen. För Edgaras blev simning en känsla han inte klarade sig utan, och det gav honom kraften att ta sig hela vägen till guldmedaljen i fristil i simning i de Paralympiska spelen.

LÄS BERÄTTELSEN

Edgaras favoritprodukter

Morten Aamodt, professionell strongman och världens näst starkaste man

Morten Aamodt, näst bäst som naturligt starkaste man i världen, ”känner skillnaden” med Zinzino

Det finns en överraskande naturlig aspekt av strongmen. Till skillnad från bodybuilding med fokus på att spänna stora inoljade muskler och att vara estetiskt tilltalande, handlar strongman, och att vara den naturligt starkaste mannen i världen, istället om fysisk styrka – om vem som kan lyfta mest, inte vem som ser bäst ut på ett podium.

LÄS BERÄTTELSEN

Mortens favoritprodukter

Lettiska jet-ski-racern och världsmästaren 2018, Krista Uzare

Världsmästaren i jet-ski, Krista Uzare

Världsmästare i jet-ski skulle kunna ligga nära toppen på listan över ”världens coolaste jobb”. Lettlands Krista Uzare började med aquabike racing genom uppmuntran från sin pappa som själv var mästare. Sedan 2010 har Krista tävlat på alla världens hav. Vid endast 25 års ålder är hennes framgång ett bevis på en formidabel vinnarattityd.

LÄS BERÄTTELSEN

Kristas favoritprodukter

Clas Björling, triathlet, föreläsare och personlig triathlontränare

Det finns inget berg som är högt nog för den professionella triathleten och multisportaren Clas Björling

För vissa idrottare är det svårt att välja ett intresse att satsa på. Ta bara Clas Björling och hans kärlek för cykling, simning och löpning. Ett 30-kilometers terränglöpningslopp här … ett 90-kilometers skidlopp där … tre kilometer simning i öppet vatten och 300 på cykel. Det är sånt som får Clas, en professionell triathlet och multisportare, att tända till.

LÄS BERÄTTELSEN

Clas favoritprodukter

Gunn-Rita Dahle Flesjå vinnare OS-guld 2004 och tiofaldig världsmästare

Den nittonfaldiga guldmedaljören, Gunn-Rita Dahle Flesjå

Gunn-Rita Dahle Flesjå har bestigit det högsta berget när det gäller en professionell atlets dröm: en olympisk guldmedalj. Hon har cyklat sedan hon var sex år – en kärlek som vid 22 års ålder fokuserades till mountainbike. För Gunn-Rita sträcker sig karriären längre än kärleken till sporten och hennes fascination för bergen fungerar som en naturlig drivkraft.

LÄS BERÄTTELSEN

Gunn-Ritas favoritprodukter

Professionella K1-thaiboxaren Rain Brandt

Den professionella thaiboxaren Rain Brandt fightas med optimism (och Zinzino)

Professionella kampsporter är inte särskilt snälla mot kroppen. Men för en obotlig optimist och professionell thaiboxare som Rain Brandt är bästa sättet att undvika skador att äta rätt och ta rätt kosttillskott.

LÄS BERÄTTELSEN

Rains favoritprodukter

Alpinskidåkaren Sara Hector vinnare av fem världsmästerskap och två olympiska spel

Sara Hector räddade sin karriär
med hjälp av Zinzino

Sara Hector, en av de 10 ledande alpinskidåkarna i världen, fick nästan ett för tidigt slut på sin karriär. Vid 27 års ålder befann hon sig på toppen av berget med en rad priser, inklusive fem världsmästerskap och två olympiska spel i rad.

LÄS BERÄTTELSEN

Saras favoritprodukter

Jernej Simončič, professional sim racer from Slovenia.

How to make the A-list of E-sport race car driving by Jernej Simončič

While the rest of the world was slowing down, Slovenian e-sportsman Jernej Simončič did the opposite, speeding into #1 Formula Sim Racing World Champion position. His long track record of driving feats embodies a new kind of athlete, especially in the “everything is remote” era. Although Jernej isn’t physically bumping against other cars, racing around a circuit, he needs the same amount of mental stamina and agility that accelerates his mind into balance.

READ THE STORY

Jernej's favorite products

Kom i kontakt med våra varumärkesambassadörer på Zinzino-bloggen