Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Bővebb információért kattintson.
Cart
Az Ön kosara
Céginformáció

2009-ben a Zinzino Nordic AB-t a cég részvényesei részben irányított részvénykibocsátással, részben pedig a Zinzino Nordic AB decemberi kedvezményes jogait kibocsátó részvények jegyzésével vásárolták fel. A Zinzino AB ezzel megszerezte a szavazatok 97 százalékát, illetve a Zinzino AB alaptőkéjének 92 százalékát. 2014. december 31-el bezárólag a tulajdonjog az alaptőke 93 százalékáig nőtt.

VEZETŐSÉG & IGAZGATÓSÁG

A Zinzino AB üzleti tevékenysége 2007 őszén kezdődött. A cég legfontosabb feladata mindazon vállalatok tulajdonlása és fejlesztése, amelyek direkt marketinggel és egyéb, ehhez kapcsolódó üzleti tevékenységgel foglalkoznak.

IRÁNYÍTÓI CSOPORT
List View

Dag Bergheim Pettersen
Vezérigazgató

Születési év: 1970
Vezető pozíciót töltött be az El-giganten és az Alcatel cégeknél, illetve alelnöke volt a NetCom leányvállalatának, a TeliaSonera-nak. Dag átfogó tapasztalatokkal rendelkezik a stratégiai vezetés terén, 2012 óta a Zinzino vezérigazgatója.

Részvények száma: 1.460.488 B-osztályú részvény
List View

Michael Perry
Operatív Igazgató, USA

Születési év: 1953
Michael Perry hosszú tapasztalattal rendelkezik, amit különböző vállalatoknál szerzett vezető pozíciókban. MBA képesítése birtokában többek között értékesítési vezető, operatív vezető és vezérigazgató is volt már, de a közvetlen értékesítés területén szintén nagy tapasztalattal rendelkezik. Michael 2013 márciusában operatív igazgatóként lett az amerikai piacon működő Zinzino LLC munkatársa.

Részvények száma: 0 + 100 000 részvényre opciós jog
List View

Henrik Schultz
Termékmenedzser

Született: 1961
Henrik Schultz hosszú ideig töltött be vezető pozíciókat nemzetközi és kereskedelmi cégekben. Jó alapokkal rendelkezik MBA fokozatának köszönhetően. Értékesítési vezető, marketingvezető és vezérigazgató is volt korábban. Henrik 2007-ben lett a Zinzino munkatársa, ahova a Libro Gruppen AB-től jött át.

Részvények száma: 64 490 B-osztályú részvény
List View

Fredrik Nielsen
Pénzügyi igazgató

Születési év:1977
Fredrik Nielsen MBA képesítéssel, illetve széleskörű vezetői tapasztalattal rendelkezik pénzügyi területen. 2009-től a Zinzino munkatársa, korábban a Gymnasium Sportcenter AB pénzügyi igazgatója volt. 

Részvények száma: 45 000 B-osztályú részvény + 15 000 részvényre opciós jog
List View

Jakob Spijker
COO Europe

Születési év: 1968
Jakob Spijker logisztikai, szállítási és raktározási területen dolgozott Svédországban és Hollandiában egyaránt. 2012 óta a Zinzino munkatársa. Ezt megelőzően a Mediatec Solutions AB logisztikai vezetője volt.

Részvények száma: 15 000 B-osztályú részvény + 10 000 részvényre opciós jog
List View

Katriin Laanep
Ügyfélszolgálati vezető

Születési év: 1973
Katriin hosszú időn át dolgozott ügyfélszolgálatosként. Több mint 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik a közvetlen értékesítés területén is. 2012-ben csatlakozott hozzánk a Zinzino ügyfélszolgálati munkatársaként, majd a Director szintű partnerek és a vezetői tanács munkáját segítette. Egy ideig a partneri ügyfélszolgálatot vezette, mielőtt a teljes ügyfélszolgálat irányításával bíztuk meg.

Részvények száma: 0
List View

Daniel Vennerstrand
Műszaki igazgató

Születési év: 1976
Daniel Vennerstrand mesterfokú (MSc) informatikus diplomával rendelkezik. 2001 óta foglakozott rendszerek fejlesztésével és szoftverfejlesztési projektek menedzselésével különböző cégeknél. Daniel legutóbbi munkahelye az Intermail cég volt, ahol fejlesztési igazgatóként dolgozott. 2018 áprilisa óta a Zinzino munkatársa.

Részvények száma: 0
List View

Henrik Hammargren
Üzleti Ellenőrzési Vezető

Születési év: 1980
Henrik Hammargren MBA képesítéssel rendelkezik, és 2006 óta több vállalatnál (pl. Autoliv, Elanders és Resia) dolgozott vezető beosztásban. 2018 novembere óta a Zinzino munkatársa.

Részvények száma: 0
List View

Gabriele Helmer
Marketing Igazgató

Születési év: 1977
Gabriele Helmer üzleti és közgazdasági diplomával (MSc) rendelkezik. 2001 óta különböző pozíciókban dolgozott marketing területen olyan nemzetközi cégeknél, mint a Lufthansa, a Beiersdorf, a General Mills és a Specsavers, de tapasztalatai kiterjednek a reklámiparra is. 2019 márciusa óta a Zinzino munkatársa.

Részvények száma: 3500 B-osztályú részvény
List View

Geir Smolan
Ügyvezető Igazgató (Faun)

Születési év: 1961
Geir kémiából szerzett mesterdiplomát, és széleskörű tapasztalattal rendelkezik a minőségbiztosítási rendszerek, valamint az élelmiszer-biztonság területén. Szakterületén több könyv szerzője. 2014-ben lett a Zinzino munkatársa minőségbiztosítási vezetőként. 2017 szeptemberétől tölti be a Faun Pharma ügyvezető igazgatói posztját.

Részvények száma: 0 + 50 000 részvényre opciós jog
IGAZGATÓTANÁCS
List View

Hans Jacobsson
Elnök

Született: 1967
MBA. Korábban a Rootfruit Scandinavia AB vezérigazgatója volt. Ezt megelőzően a General Mills Scandinavia AB pénzügyi és ellátási láncának igazgatójaként, a CR&T Ventures (kockázatitőke-társaság Buresfärenben) partnereként és az Investment AB Bure befektetési igazgatójaként is dolgozott. Ennek köszönhetően a beszerzések, az értékesítések, a tőzsdei bevezetések és a strukturális műveletek területén gyűjtött széleskörű tapasztalatot. Az élelmiszerek és a fogyasztói termékek piacán továbbá óriási szakértelemmel rendelkezik. Hans Jacobsson 2007 óta tagja, 2009 óta pedig elnöke az igazgatótanácsnak.

Részvények száma: 471.215 B-osztályú részvény
List View

Staffan Hillberg
Igazgatósági tag

Született: 1964
A Chalmers Műszaki Egyetemen tanult villamosmérnök szakon, MBA diplomáját a franciaországi INSEAD egyetemen szerezte. A Wood & Hill Investment AB és a Heliospectra AB holdingtársaság vezérigazgatója. Óriási tapasztalattal rendelkezik mind a nemzetközi üzemeltetés, mind a pénzügyi szektor területén. Korábban a Yield AB és a Scandinavian Financial Management AB vezérigazgatója, az MVI ügyvezető partnere, a CR&T Ventures AB (kockázatitőke-társaság Buresfärenben) partnere, az AppGate AB és a Bonnier Online vezérigazgatója, a Bonnier Medialab vezetője, illetve az Apple franciaországi és amerikai termékmenedzsere volt. Staffan Hillberg 2007 óta tagja az igazgatótanácsnak.

Részvények száma: 251.414 B-osztályú részvény
List View

Pierre Mårtensson
Igazgatósági tag

Született: 1972
Pierre Mårtensson a norvég BI Business School MBA diplomáját szerezte meg, nemzetközi cégeknél betöltött pozícióinak köszönhetően széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Pierre Mårtensson az Eniro Norway cégtől érkezett hozzánk, korábban az Oriflame Csoport kínai területekért felelős vezérigazgatójaként dolgozott, amely idő alatt 17 iroda tartozott hozzá a kínai piacon. Ezen kívül a Lux Singapore és South Africa vezérigazgatója volt, három évet dolgozott a Telenor AS-hez tartozó Zonavi AS cégnél, valamint két évet töltött vezetési tanácsadással.

Részvények száma: 0 + 100.000 opciós utalvány
List View

Ingela Nordenhav

Ingela a Chalmers Műszaki Egyetem mérnöke, aki hosszú karrierje alatt sokat foglalkozott Volvo személy- és teherautókkal. Legutóbb a Volvo Trucks globális marketingért felelős menedzseri posztját töltötte be, ahol többek között a vállalat imázsának megújításáért és a digitalizálásért volt felelős. Mind a termékfejlesztés és a minőségellenőrzés, mind pedig az értékesítés, illetve az értékesítés utáni szolgáltatások terén jelentős tapasztalatokkal rendelkezik. Korábban két alkalommal élt és dolgozott külföldön: Hollandiában és az Egyesült Államokban. Ingela sokrétű tapasztalatai kiterjednek a globális munkavégzésre, a stratégiai üzleti menedzsmentre és az üzletfejlesztésre egyaránt. A keresztfunkcionális együttműködés szakértőjeként a felhasználói élmény, a marketing és a márkafejlesztés területéhez is jól ért. Az év eleje óta saját tanácsadó céget működtet, amelynek fő profilja a stratégiai marketing.