Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. klikk for mer informasjon.
Cart
Handlekurv

FORSKNING OG UTVIKLING FOR ET SUNNERE LIV

Original Artikkel
Last ned PDF

Zinzino har vokst raskt siden starten i 2005. Det Gøteborg-baserte selskapet utvikler seg stadig for å kunne oppnå sitt mål om å forbedre helsen og gi økt velvære til minst en million kunder innen 2020. Zinzino oppnådde nettopp en milepæl, 100 000 kunder.

Et balansert kosthold er nøkkelen til et langt og sunt liv. Det har lenge vært kjent at omega-3 oljer fra fisk er et av de beste kosttilskuddene for å holde kroppen i balanse. Men i de siste tiårene har det vært drastiske endringer i balansen i kostholdet og kroppen vår.

For å opprettholde balansen i de essensielle fettsyrene, har Zinzino utviklet en smart løsning. Selskapet har et konsept som inkluderer en “Balance Test”. Denne gjør at kundene selv enkelt kan teste balansen mellom de essensielle fettsyrene i blodet. Testen er utviklet i samarbeid med Bioactive Foods i Norge. Testen, som kan tas hjemme, sendes til et sertifisert laboratorium for analyse. Basert på testresultatet kan kundene se eksakt hvilke nivåer de ligger på. De kan så tilpasse inntaket av omega-3 ut fra testresultatene, sier Dag Bergheim Pettersen, CEO i Zinzino. Som et supplement til testen kan Zinzino tilby en rekke ulike produkter. Zinzino tilbyr både olje og kapsler, for å hjelpe kundene med å oppnå de anbefalte nivåene i fettsyrebalanse.

Selskapet ser produktutvikling som en av de sentrale suksessfaktorene for vekst og ekspansjon. Zinzino sitt nyeste produkt, BalanceOil AquaX, er en unik olje som løses opp i vann. Når oljen røres ut i vann, oppløses den og gir et hint av sitronsmak, uten å gi dårlig ettersmak eller oljete tekstur. Dette er et stort gjennombrudd og noe som vi er veldig stolte av. Vi har utviklet et produkt som er enkelt å bruke og som kan bidra til å styrke immunforsvaret. At vi har klart å utvikle en formel der olje kan løses opp i vann er ekstremt spennende. Nå ser vi frem til å se hva teknologien kan lede oss til videre i de neste fasene av utviklingen, sier Dag Bergheim Pettersen.

I fjor sommer åpnet selskapet for salg i 19 nye land. Takket være egen forskning, utvikling og egne produksjonsfasiliteter kan Zinzino sikre en meget høy kvalitet på alle nivåer - mens produksjonskostnadene holdes nede. - Vårt markedspotensiale er enormt. Med de produktene vi har, er jeg sikker på at vi vil nå våre mål. Våre kunder og partnere skal føle at vi utvikler oss og at vi kan tilby de beste produktene, oppsummerer Dag Bergheim Pettersen. Om Zinzino: Zinzino er et av Europas ledende direktesalgsselskaper. Selskapet markedsfører og selger produkter i to ulike kategorier; Zinzino Health, som fokuserer på forebyggende helse og Zinzino Coffee, bestående av espressomaskiner med tilbehør. Zinzino er representert i hele EU, Norge, Island, USA og Canada - totalt i 33 land. I dag har selskapet over 100 ansatte, hvorav 70 jobber på hovedkontoret i Gøteborg. Zinzino har siden starten i 2005 ekspandert raskt. Det Gøteborg-baserte selskapet utvikler seg stadig for å kunne oppnå sitt mål om å forbedre helsen og gi økt velvære til minst en million kunder innen 2020. Zinzino oppnådde nettopp en milepæl, 100 000 kunder. Produktutvikling for et sunnere liv. Dag Bergheim Pettersen, CEO Zinzino

Original Artikkel
Last ned PDF