Vår webbplats har upptäckt att du använder en föråldrad webbläsare som hindrar dig från att komma åt vissa funktioner. Klicka för mer information.
Cart
Din varukorg

ZINZINO UPPLEVELSER

VILL DU UTFORSKA VÄRLDEN? BÖRJA KLÄTTRA I KOMPENSATIONSPLANEN.

Du får stämplar i passet som är värda att skryta om. Vi på Zinzino tror på hårt arbete och att ha kul. Vårt varumärke grundades på löftet om att belöna de partners som konstant höjer ribban med extraordinära prestationer.

2006 började Zinzino belöna sina partners med lyxiga resor. Vi har varit på lyxiga karibiska kryssningar, besökt kaffeplantage i Brasilien, utforskat djurlivet i Sydafrika, ätit stark mat i Thailand, njutit av musiken i Mexico och blivit hänförda av arkitekturen i Dubai. Vi har simmat med hajar i Dominikanska republiken, känt pulsen i Miami, luktat på kryddorna i Marrakesh, hyrt en ö på The World och haft beachvolleybollturneringar på stranden på Teneriffa.

När du klättrar på nivåerna i kompensationsplanen belönar Zinzino dig bland annat genom att bjuda dig och din familj på otroliga sevärdheter och lyxiga resor som ger oförglömliga minnen.

VI BELÖNAR FENOMENALA INSATSER PÅ FENOMENALA VIS

DIRECTOR LIFESTYLE REWARD* Du är inbjuden att göra oss sällskap i de vackra omgivningarna på  Grand Hyatt Playa del Carmen Resort i Mexico. Njut av mat och dryck tillsammans med andra Zinzino-ledare och få inspiration från experter och ledare på vårt exklusiva ledarskapsevent. En otrolig upplevelse att berätta om för hela ditt team!

För att kunna följa med** på 2021 Director Trip måste du vara ny Director på pin-nivå eller ha uppfyllt poängkraven (Annual Event October 2019 – Annual Event October 2020) i kompensationsplanen.

BALI 2019

2019 gick årets Director Trip till magiska Bali, gudarnas ö i Indonesien.

Nästan 400 Partners tillbringade sex dagar på det lyxiga all-inclusive-hotellet InterContinental Bali Beach Resort på stranden av Jimbaran Bay.

Arkitekturen på hotellet var magnifik och smälte harmoniskt in med de exotiska omgivningarna. På hotellet behandlades gästerna som kungar, där vissa valde att koppla av på den privata stranden, andra deltog i träningspass i världsklass, och de äventyrligare följde med på cykelturer genom Balis risfält.

Allt detta var naturligtvis spektakulärt, men utbildningen och de vänskapsband som knöts var ändå resans verkliga höjdpunkter!

TENERIFFA 2018

Vi återvände till lyxiga Ritz Carlton Abama för en veckas vistelse bland vackra omgivningar och med en strålande utsikt över ön La Gomera. I år var antalet deltagare rekordhögt med hela 378 personer!Vi åt en utsökt middag på ett bananplantage och hade möjlighet att följa med på en utflykt till Teide för att njuta av den fantastiska utsikten från vulkanens topp!Inspirerande lektioner och föreläsningar, god mat och en spektakulär fest med 80-talstema gjorde denna resa minnesvärd för alla!

PUNTA CANA 2017

Våra ledare reste till Karibiens hjärta och en av världens vackraste och mest exotiska platser – Dominikanska Republiken. I detta paradis med böljande palmer, vita stränder och turkost skimmarande hav tog vi in på den lyxiga all-inclusive-resorten Hard Rock Hotel. På resorten finns tolv pooler, spa, tennisbanor, golfbana och elva restauranger som serverar mat från alla världens kök. Med utbildning i världsklass, häftiga aktiviteter, utsökt mat, underbara stränder och en spektakulär temafest kände vi oss alla som rockstjärnor!

Teneriffa 2016

Under en 6-dagars resa njöt ledare från 12 länder av det glittrande blå vattnet i Atlanten. På lyxiga Ritz Carlton Abama Resort behandlades alla som kungligheter. En del valde att koppla av vid poolen, andra hade coaching-sessioner och de som var lite modigare hoppade fallskärm. Vi hade spektakulära ledarskapsutbildningar, ett hippe-party och åt fantastisk mat. Detta är verkligen en resort som vi vill uppleva igen.

DUBAI 2015

Har du någonsin hyrt en egen ö? Eller druckit ur en kokosnöt medan du solar och blickar ut över ytterligare ett land? Ledare från 9 länder var med på vår spektakulära resa till Dubai och fick ta del av denna häftiga utflykt till The World. Volleybollturnering, förstklassig utbildning och dans under solen på lokala restauranger – dessa var verkligen stunder som vi kommer minnas.

MARRAKESH 2014

Puls, kryddiga dofter, damm och sol - detta upplevde vi när vi besökte magiska Marrakesh. Dansande ormar och ett myller av vibrerande färger i den arabiska natten - otroliga upplevelser! Vi hade fantastiska poolpartyn med massor av underbar mat. Några av oss fick till och med se getter klättra i träd. Men trots alla dessa magiska upplevelser så var det ändå utbildningen och de vänskapsband som knöts under resan som var de verkliga höjdpunkterna.

AMBASSADOR EXTRAVAGANZA

HÅRT ARBETE LÖNAR SIG.

Ja, du har förtjänat det! Varje år belönar Zinzino alla sina aktiva Ambassadors med en 5-stjärnig upplevelse någonstans i Europa. Vi har upplevt lyxiga Monaco, åkt jet-ski i Palma och ätit sjurätters på stranden på franska Rivieran. Förutom alla aktiva Ambassadors bjuder** vi även in alla Partners som är aktiva Royal Crowns sedan minst fyra månader, från Leader School 2020 till Leader School 2021, att följa med oss på resan.***

* Du kan endast kvalificera dig en gång som ny Director.

** Du måste kvalificera dig inom respektive kvalificeringsperiod för att vara berättigad till att delta. Du meddelas skriftligen om du är kvalificerad. Resorna är inte återbetalningsbara, kan inte överföras till någon annan och kan vara skattepliktiga som inkomst beroende på gällande lagar och regler. Du kan inte få resans värde i kontanter. Resorna är utformade för att främja utbildning, teambuilding och ledarskap.

***Alla Partner som kvalificerar sig får även ta med sig en make/maka på resan. Dessa bokar sin egen flygbiljett och betalar alla resekostnader fram till destinationen. Alla Partner som kvalificerar sig får även delta i sammanträden för Leader Council under det kommande året.

BLI BELÖNAD

LYX

EXOTISKA
PLATSER

NJUT AV FRIHETEN

UPPLEV VÄRLDEN

ZINZINO

UPPLEVELSER