Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi

Alkuperäinen artikkeli: theceomagazine.com
Lataa PDF

TUTKIMUS JA TUOTEKHEHITYS TERVEEN ELÄMÄN PUOLESTA

Zinzino on perustamisvuodestaan 2005 lähtien kasvanut nopeasti. Göteborgissa sijaitseva yritys jatkaa kasvuaan saavuttaakseen tavoitteensa parantaa vähintään miljoonan asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia vuoteen 2020 mennessä. Zinzino on juuri saavuttanut yhden virstanpylväistään, 100 000 asiakasta. Tasapainoinen ruokavalio on... Lue lisää »

Alkuperäinen artikkeli: theceomagazine.com
Lataa PDF

OPTIMAALINEN TERVEYS

Liiallinen Omega-6:n saanti ja liian vähäinen Omega-3:n saanti voi olla haitallista terveydellesi ja näiden kahden välttämättömän rasvahapon välisen tasapainon saavuttaminen voi olla vaikeaa. Zinzino on keksinyt tähän ratkaisun. Balance Initiative, jota kehitetään yhdessä norjalaisen Bioactive Foodsin kanssa, tarjoaa asiakkaille yksinkertaisen... Lue lisää »

Alkuperäinen artikkeli:
Lataa PDF

Zinzino on testipohjaisten ja yksilöllisten ravintolisien kehittämisen edelläkävijä

Annika Wihlborg Invest Talks Studio, investtalks.se Zinzino on Skandinaviasta käsin toimiva maailmanlaajuinen suoramyyntiyhtiö, joka valmistaa ja myy testipohjaisia ravintolisiä. Zinzino perustettiin 15 vuotta sitten, ja nykyään se on markkinajohtaja yksilöllisen ravitsemuksen laajenevilla markkinoilla.... Lue lisää »