YOU ARE VISITING THE SITE OF: AlcorHealth
Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Click for more info.
Cart
Coșul dumneavoastră de cumpărături

Corpul dvs. este în echilibru? 

Obțineți o analiză personalizată a Raportului Omega-6:3 din corpul dvs. și descoperiți cel mai bine vândut produs al nostru, BalanceOil Kit.

Protocolul privind sănătatea

Începeți chiar astăzi călătoria pentru sănătate
O sănătate mai bună începe cu un echilibru mai bun - mai ales în ceea ce privește celulele, stomacul și sistemul nostru imun. Începând cu un test unic, Protocolul Zinzino privind sănătatea în 3 pași echilibrează, restabilește și intensifică ușor organismul, oferindu-vă șansa de a duce o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Aflați mai multe

Pasul 1: Echilibrați

Creați un echilibru sănătos Omega-6:3 și contribuiți la protejarea celulelor corpului împotriva ruginirii (oxidării)*. Produsul nostru BalanceOil face acest lucru datorită combinației premium de uleiuri, derivate din uleiul de pește sălbatic de cea mai înaltă calitate și din uleiul de măsline extra virgin cules înaintea sezonului. Bogat în Omega-3 (EPA + DHA), polifenoli din măsline și vitamina D3.

Pasul 2: Restabiliți

Grija față de bacteriile „bune” ale organismului poate avea un impact profund asupra sănătății*. ZinoBiotic este un amestec foarte complex de 5 fibre dietetice naturale,* creat pentru metabolizarea cu eliberare în timp din intestinul gros, sprijinind dezvoltarea bacteriilor sănătoase.

Pasul 3: Intensificați

Xtend este un supliment alimentar și imun avansat, care completează perfect produsele BalanceOil și ZinoBiotic. Creat pentru a sprijini sistemul imun natural*, conține 23 de vitamine esențiale și minerale, micro și fitonutrienți și beta-glucani 1-3, 1-6 purificați derivați din drojdie.

Sunteți pregătit să puneți sănătatea dumneavoastră pe primul loc?

BalanceOil Kit
ZinoBiotic Kit
Xtend Kit
Alegeți-vă aroma setului BalanceOil

Ofertă Premier

€ 496 € 249 (save 50%)
Abonament 6 luni
€ 109 € 75 /Lună
Plătiți în fiecare lună, primiți două livrări o dată la două luni i
Prima livrare
Vă este trimis imediat după prelucrarea comenzii 
BalanceOil, 300 ml x2
BalanceOil, 100 ml x2
ZinoBiotic, 180 g x2
Xtend, 60 tbl x2
BalanceTest x2*
Abonament
Începând cu a doua livrare
BalanceOil, 300 ml
ZinoBiotic, 180 g
Xtend, 60 tbl
* You can find one BalanceTest in your first delivery, while your second BalanceTest will be delivered after 120 days so that you can do them at the right time to see both your “before” and “after” results.

Faceți cunoştință cu ultima generație de ulei din măsline

Descoperiți R.E.V.O.O, disponibil doar într-o ediție limitată
FACEȚI PRECOMANDĂ AICI
URMĂRIŢI MATERIALUL VIDEO
Pro recommendation

​„Mă simt mai mult în armonie atât cu corpul meu, cât și cu viața mea, permițându-mi să mă concentrez pe atingerea măreției.”​

Morten Aamodt
CITIȚI MAI MULTE

ÎNCEPEȚI SĂ VĂ RECONSTRUIȚI CORPUL ASTĂZI

Creşteți-vă nivelurile de Acizi Grași Esențiali Omega-3 în corp și protejați-vă celulele împotriva degradării (oxidării). Încercați cel mai bine vândut produs al nostru, BalanceOil Kit, disponibil și cu alte arome.
CUMPĂRAȚI CELE MAI BINE VÂNDUTE PRODUSE DE LA NOI

ÎNTĂRIȚI-VĂ SISTEMUL IMUNITAR

Întăriți-vă oasele și articulațiile cu Xtend+, programul nostru complet de suplimente nutritive.
ACHIZIȚIONAȚI ACUM

Bucurați-vă de un somn odihnitor, relaxați-vă și simțiți-vă bine!

Viva este un supliment alimentar natural care vă îmbunătățește dispoziția și starea generală de bine în diferite moduri.
ACHIZIȚIONAȚI ACUM

ÎNTINERIȚI-VĂ TENUL

Protejați și reparați matricea extracelulară a pielii - descoperiți formula noastră de 24 de ore.
ACHIZIȚIONAȚI ACUM URMĂRIŢI MATERIALUL VIDEO

PENTRU O DIGESTIE SĂNĂTOASĂ

ZinoBiotic este un amestec creat special din 5 fibre dietetice naturale. Aceste fibre sunt metabolizate la nivelul colonului (intestinul gros), unde susțin dezvoltarea bacteriilor benefice pentru corp.