DU BESØGER WEBSTEDET TILHØRENDE: KRESTINE SALOMONSEN
Cart
Shopping cart

Abonnér på et bedre liv

Din sundhed er personlig, og det er ikke en hurtig løsning. Dette er et langtidsengagement, og vi er med dig hele vejen.

Abonnér på et bedre liv

Din sundhed er personlig, og det er ikke en hurtig løsning. Dette er et langtidsengagement, og vi er med dig hele vejen.

Fire grunde til at abonnere

1.) Det kræver beslutsomhed og vedholdenhed at opnå et liv i balance.

2.) En personlig sundhedskonsulent, der vejleder dig.

3.) Skræddersyet løsning
og automatisk
hjemmeleverering.

4.) Dokumentation på at kosttilskuddene optages korrekt. 

En partner er altid en del af pakken

Individuel konsultation

Vi tilbyder dig en personlig sundheds-
konsulent, der vejleder dig og holder dig i gang.

En holistisk tilgang

Vi skræddersyer tilskuddene efter din livssituation og dine behov.

Resultater, der varer ved

Vi overvåger dine fremskridt og hjælper med at forbedre dit liv – og bliver ved med at gøre det.

Hvorfor abonnere?

Giv dig selv og planeten en pause

Alle dine produkter tilbydes på abonnement på mindst seks måneder, så de har en chance for at gøre deres arbejde i din krop. Vi sender dig også automatisk din personlige løsning hver anden måned. En problemfri og smart måde at tænke på, både for dig og vores planet.

Få automatiske rabatter

Når du starter med at abonnere på et eller flere at vores tilpassede produkt-kits, bliver du Premier Kunde og kan få op til 40 % rabat på vores Premier Kits.

Del din oplevelse og få gratis produkter

Vores abonnementer giver dig også adgang til vores loyalitetsprogram kaldet “Zinzino4Free”, hvor du har en mulighed for at få gratis produkter hver måned, når du deler din erfaring om vores produkter med venner og familie.

Flere spørgsmål?

Du skal blot købe et af vores Premier tilbud-kits, så du aldrig løber tør for kosttilskud igen (alle vores kits omfatter en startordre med to måneders forsyninger og automatiske genleveringer). Du kan også vælge kun at købe et af dine yndlingsprodukter fra Zinzino. Når du har føjet din vare til indkøbskurven, får du mulighed for at vælge en månedlig bestilling og påbegynde et abonnement.

Alle vores produkter sælges gennem en selvstændig partner hos Zinzino, fordi vi tror på, at alle har brug for vejledning på deres vej til en bedre sundhed. Din partner tager med dig på din sundhedsrejse og sørger for, at du får tilpassede produkter, som passer til dine specifikke behov og målsætninger.

Ja, alle vores produkter kan købes stykvis. Glem ikke, at rabatter kun gælder, hvis du bliver abonnerende Premier Kunde.

Alle vores kosttilskud kommer med et abonnement, så næringsstofferne får tid til at arbejde i din krop. Du tegner dig for seks måneder plus en startorder. Betalinger foretages automatisk hver måned og vi sender dig forsyninger til to måneder hver anden måned, for at spare på forsendelsesomkostningerne. Dine produkter leveres direkte hjem eller til det nærmeste posthus.

Hvis du køber et Prepaid kit, betaler du for og modtager alle dine produkter på en gang.

Læs mere

Abonnementet binder dig til seks månedlige betalinger, efter du har betalt for din startordre.

Vi skal have besked 30 dage i forvejen, hvis du ønsker at annullere dit abonnement. Dette skyldes den tid, det tager at behandle aftalen om at annullere.

Bemærk venligst! Eftersom du betaler et månedligt abonnementsgebyr med leveringer hver anden måned, er det vigtigt, at besked om annullering af abonnementet bliver givet efter modtagelsen af en ordre, og efter at den bindende periode er fuldendt, som beskrevet i vilkårene og betingelserne.

Vi forstår, at livet ikke altid går efter planen. Zinzino vil altid være her for at hjælpe dig med at få dit liv tilbage i balance, når du er klar til at forpligte dig igen. Hvis du er i en sådan situation, tilbyder vi forskellige muligheder. Kontakt kundeservice, hvis du vil foretage ændringer af dit abonnement:

Ændring af det produkt du abonnerer på. Måske har dine sundhedsmål ændret sig, og du tror, at andre Zinzino-produkter vil være gavnlige for dig. Det er ligegyldigt, hvilket produkt, du vil udskifte eller fjerne – vi vil sørge for, at du får de rigtige kosttilskud fra Zinzino til dine aktuelle sundhedsmålsætninger og -behov.

Afbrydelse af abonnementet i op til tre måneder indenfor den bindende periode på seks måneder. Efter dette, kan du afbryde i op til seks måneder. Du kommer ikke til at betale for produkter eller modtage dem, mens abonnementet er afbrudt, men det starter igen på den aftalte dato.

Annullering af abonnement bliver pålagt et gebyr, hvis det sker før, der er gået seks måneder. Du betaler et fastsat gebyr for hvert produkt, du abonnerer på.

En bedre sundhed er ikke en hurtig løsning. Det er en langtidsinvestering og en personlig rejse, som kræver, at du dedikerer dig hver dag. Den periode, hvor du vil modtage vores kosttilskud, svarer til de 120 dage, det tager for dine celler at forny sig selv. Vores tilpassede kosttilskud, leveret hjemme hos dig selv med automatiske påfyldninger, giver dig alt, hvad du har brug for på din vej til en bedre sundhed.

Desuden får du altid en partner sammen med vores abonnementer, der fungerer som din helt egen personlige wellness-konsulent, og sørger for at dine produkter virker med dine specifikke behov og mål.

I begyndelsen af dit abonnement tager du vores blodtest (BalanceTest), og endnu en gang ved slutningen for at overvåge dine fremskridt og foretage eventuelle nødvendige ændringer i din sundhedsplan. Dette er grunden til, at der følger to tests med i abonnementet. Den første af dem sendes til dig, før du starter med at tage produkterne, og den anden får du efter 120 dage, når cellerne i din krop er blevet fornyet. På denne måde får du skriftlig dokumentation for, at du har modtaget ordentlig vejledning med produkterne, som gør deres arbejde med at få din krop tilbage i balance.

Ja. Når du abonnerer på et eller flere af vores tilpassede kits, bliver du Premium-kunde. Du kan spare op til 60 % på supplerende abonnementer og op til 40 % på Premier Kits. Det er den mest økonomiske måde at bruge Zinzino-produkter på. Desuden får du med et løbende abonnement adgang til vores loyalitetsprogram ‘Zinzino4Free’, hvor du hver måned har muligheden for at optjene gratis produkter, mens du deler din oplevelse med venner og familie.

En anden vigtig del af vores abonnementsmodel er at passe på miljøet. Ved kun at sende hver anden måned, kan vi minimere forsendelsesomkostninger og transport, hvilket reducerer vores (og dit) CO2-aftryk.

Vi ønsker, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, bedes du kontakte din partner først. Hvis du stadig vil påberåbe dig din ret til at returnere produkterne, skal dette gøres højst 30 dage efter modtagelsen af din startordre eller en vare, du kun har købt én af. Kontakt kundeservice for at få yderligere hjælp i forbindelse med returnering.

Når vi har modtaget produkterne, vil refusion blive givet for produkter, som ikke er blevet brugt eller åbnet, minus forsendelsesomkostningerne. Detailprisen vil blive fratrukket produkter, som er blevet brugt eller som ikke er blevet returnerede. Vær forsigtig ved indpakning af produkterne, da Zinzino ikke er ansvarlig for skader i transit eller pålagte forsendelsesgebyrer.

Returneringer skal sendes som brev eller pakke, og ikke som afhentning ved levering eller forfalden porto. Hvis anmodet herom.