DU BESØGER WEBSTEDET TILHØRENDE: KRESTINE SALOMONSEN
Cart
Shopping cart

Mød vores brand-ambassadører

Et liv i balance har uendeligt potentiale. Dem, der repræsenterer vores brand og præsterer bedst, er et ægte bevis på dette. Her er deres personlige historier.

Windsurferen Sebastian Kornum har sigtet rettet mod OL i 2024.

Windsurferen, der rider på en bølge (og et BalanceShot) ad gangen på sin vej til De Olympiske Lege

Selvom akvatisk sport ikke er blandt de mest populære i de nordiske lande, såsom Danmark, blev Sebastian Kornum bogstaveligt talt blæst omkuld af windsurfing. Windsurfing får du ved at kombinere surfing, sejlads, vandski, snowboarding og betagende omgivelser.

LÆS HISTORIEN

Sebastian's yndlingsprodukter

Mariell har vundet guld ved verdensmesterskaberne i kickboksning.

Kickbokseren Mariell Gaassand Straum har paraderne oppe, når det handler om kønsstereotyper

Hvem siger, at kickboksning er for ‘fyre’? Ikke Mariell Gaassand Straum, den 23-årige full-contact kickbokser fra Norge. Sammen med sine brødre Patrick og Raymond (begge professionelle), slår hun rekorder overalt. Samtidig med at full-contact kickboksning er high impact, kræver det et skarpt fokus og flow. For Mariell er Zinzino blevet en af hendes største styrker i ringen.

LÆS HISTORIEN

Mariells yndlingsprodukter

Ingvild Brattekleiv har modtaget mange anerkendelser i svenske og norske mesterskaber

Ingvild Brattekleivs nye omega-6:3-forhold er en af hendes største triumfer

Ingvild Brattekleiv blev nr. 47 i landevejscykelløb for kvinder ved de nationale, norske mesterskaber i 2020. Denne 29-årige eventyrer er en af disse særlige sjæle, som hører til ude i det fri. Men man kan ikke putte hende i én kasse. Nogle af de mange hatte (eller hjelme), hun bærer, omfatter ‘personlig træner’, ‘sportsvidenskabskvinde’, skiløber og Zinzino-advokat.

LÆS HISTORIEN

Ingvilds yndlingsprodukter

Emil Kraft, svensk professionel fodboldspiller, der i øjeblikket spiller for Newcastle United

Emil Krafth har fundet ud af, hvordan han får de bedste resultater, både på og uden for banen

Den svenske professionelle fodboldspiller, som for tiden spiller højre back for Newcastle United, har i hele sit liv været viet til sporten og ved, at det er en barsk sandhed, som man simpelthen er nødt til at lære at leve med. Det var i det mindste, hvad Emil Krafth altid havde troet, før han føjede tilpassede kosttilskud til sin sundhedsrutine.

LÆS HISTORIEN

Emils yndlingsprodukter

Riikka Lehtonen, finsk volleyball- og beach volley-spiller

Finlands beachvolleystjerne, Riikka Lehtonen, er en lektion i aldrig at give op

Riikka Lehtonen prises som en af de kvindelige volleyballspillere, der har haft størst succes, og hun har fremvist sine talenter i forskellige professionelle klubber i Europa. Hun spillede på professionelt niveau 14 år før hendes karriere rigtig toppede inden for beachvolley.

LÆS HISTORIEN

Riikkas yndlingsprodukter

Carel Greeff, sydafrikansk rugbyspiller, som i øjeblikket spiller for Rovigo Delta

En indskydelse blev til en mulighed, der kun kommer én gang i livet for rugbyspilleren Carel Greeff

Som 23-årig besluttede han sig for at stoppe med at spille rugby og forfølge andre mål i livet. Et år senere kontaktede en tidligere træner ham, og snart var Carel Greeff involveret i professionel rugby. I dag lever sydafrikaneren af den sport, som han aldrig kunne give slip på. Og ud fra hans hidtidige historik at dømme, bør han være meget tilfreds med denne beslutning, som har forandret hans liv.

LÆS HISTORIEN

Carels yndlingsprodukter

Ras Sarunas Rasalas, downhill skateboarder fra Litauen

At styrke kroppen og sindet giver Ras Sarunas Rasalas’ downhill skating-karriere et løft

Selvom hans ry på gaden som professionel downhill skateboarder er legendarisk, er Ras Sarunas Rasalas også en inspirerende rollemodel gennem sit lidenskabelige syn på livet. “Den ulykkeligste er den, som ikke har modet til at drømme.” Det er en filosofi om at leve hurtigt, der også er brug for i andre sammenhænge end ved downhill skating.

LÆS HISTORIEN

Ras' yndlingsprodukter

Lukas Osladil, IFBB professionel bodybuilder fra Tjekkiet

Tungvægter, Lukas Osladil, løfter sin vej til toppen, i perfekt balance

Efter at have opnået en 4. plads ved sit første mesterskab i 1996 har Zinzino Brand Ambassador, Lukas Osladil, slået sit navn som en af verdens bedste bodybuildere fast. Hvert år markerer en ny pris, mens Lukas løfter sin vej til toppositionen. Et par af hans ‘første plads’-medaljer omfatter Arnold Classic Brazil, Vancouver og Toronto Pro og IFBB Europa Phoenix Pro.

LÆS HISTORIEN

Lukas' yndlingsprodukter

Des'ree Barnes, verdensmester i BMX og vægtløfter fra Australien

Des’ree Barnes, verdensmester i BMX og vægtløfter, der stadig er i sine teenageår

Des’ree Barnes trodser alle normer. Da hun var blot seks år vandt hun sit første verdensmesterskab i udfordringsklassen ved UCI BMX-verdensmesterskabet. Siden da, har ‘Desi Racer’, (et kælenavn hun også har vundet), vundet fire titler i verdensmesterskaber

LÆS HISTORIEN

Des'rees yndlingsprodukter

Edgaras Matakas, paralympisk svømmer fra Litauen

Den blinde svømmer Edgaras Matakas vinder guld ved selv at orientere sig, både i poolen og livet

Da han var 17 år, blev Edgaras Matakas fra Kaunas i Litauen sit lands første blinde paralympiske svømmer, blot to år efter helt at have mistet synet. Da hans øjne ikke længere kunne vejlede ham, fandt han trøst i poolen. Svømning blev en følelse for Edgaras, som han ikke kunne være foruden, og det gav ham styrke til med freestyle at svømme sin vej til guld ved verdensmesterskaberne i parasvømning.

LÆS HISTORIEN

Edgaras' yndlingsprodukter

Morten Aamodt, professionel stærkmand og verdens næststærkeste mand

Morten Aamodt, verdens anden, naturligt stærkeste mand, “mærker forskellen” med Zinzino

Der er et overraskende naturligt aspekt ved stærkmænd. Modsat bodybuilding, som fokuserer på at appellere på det æstetiske plan med opbygning af muskler og masser af olieglinsende arme, som bøjes, handler det at være stærkmand og den naturligt stærkeste mand i verden om fysisk styrke – hvem der kan løfte mest, og ikke om hvem der ser bedst ud på et podie.

LÆS HISTORIEN

Mortens yndlingsprodukter

Krista Uzare, lettisk jetski-racer og verdensmester i 2018

Verdensmesteren i jetski, Krista Uzare

At være verdensmester i jetski ville være tæt på toppen af listen over ‘verdens fedeste job’. Letlands Krista Uzare startede akvacykling med opmuntring fra sin far, som selv er skimester. Siden 2010 har Krista konkurreret på alle verdenshavene. Hun er bare 25 år, og hendes succes vidner om en formidabel ‘kan godt’-holdning.

LÆS HISTORIEN

Kristas yndlingsprodukter

Clas Björling, triatlet og nu personlig triatlon-træner og forelæser

Intet bjerg er for højt til den professionelle triatlon- og adventurerace-deltager, Clas Björling

For nogle atleter er det ikke let kun at vælge én interesse. Tag f.eks. Clas Björling og hans kærlighed for cykling, svømning og løb. Et 30 kilometer løb på tværs af landet her … et 90 kilometer skiløb der … tre kilometers svømning i åbent vand og 300 kilometer cykling. Det er dét, som tænder Clas, en professionel triatlon- og adventurerace-deltager.

LÆS HISTORIEN

Clas' yndlingsprodukter

Gunn-Rita Dahle Flesjå, guldmedaljevinder ved de olympiske lege i 2004 og tidobbelt verdensmester

19-dobbelt mountainbike-guldmedaljevinder, Gunn-Rita Dahle Flesjå

Gunn-Rita Dahle Flesjå har besejret bjerget, når det handler om en professionel atlets drøm: En olympisk guldmedalje. Hun har kørt siden hun var seks år gammel – en kærlighed som ledte hende til moutainbike-kørsel, da hun var 22. For Gunn-Rita handler hendes karriere om mere end kærlighed til sporten, med beundring af bjergene som hendes naturlige brændstof.

LÆS HISTORIEN

Gunn-Rita's yndlingsprodukter

Rain Brandt, professional K1 Thaibokser

Den professionelle thaibokser Rain Brandt, som kæmper med gåpåmod (og med Zinzino)

Professionel boksning er ikke en sport, der er særlig god for kroppen. Men for den evige optimist og professionelle thaibokser, Rain Brandt er den bedste måde at undgå skader, at spise godt og tage de rigtige produkter.

LÆS HISTORIEN

Rains yndlingsprodukter

Sara Hector, alpin skiløber og vinder af fem verdensmesterskaber og to olympiske lege

Sara Hectors oplevelse med at få sin karriere reddet af Zinzino

Som en af verdens ti bedste alpine skiløbere var Sara Hectors karriere nær sluttet for tidligt. Som 27-årig var hun på sit højeste med en række præmier, herunder fem verdensmesterskaber og to olympiske lege i træk.

LÆS HISTORIEN

Saras yndlingsprodukter

Jernej Simončič, professional sim racer from Slovenia.

How to make the A-list of E-sport race car driving by Jernej Simončič

While the rest of the world was slowing down, Slovenian e-sportsman Jernej Simončič did the opposite, speeding into #1 Formula Sim Racing World Champion position. His long track record of driving feats embodies a new kind of athlete, especially in the “everything is remote” era. Although Jernej isn’t physically bumping against other cars, racing around a circuit, he needs the same amount of mental stamina and agility that accelerates his mind into balance.

READ THE STORY

Jernej's favorite products

Kom i forbindelse med vores Brand Ambassadors på Zinzino bloggen