A SZEMÉLYRE SZABOTT WEBOLDAL TULAJDONOSA: ALEXANDER REUTER
Cart
Shopping cart

Személyre szabott élményt biztosítunk vásárlóinknak

Személyre szabott élményt biztosítunk vásárlóinknak

Nincs még egy olyan üzleti modell, mint a közvetlen értékesítés, amely mindig is az emberekről szólt. Egy vállalat csak annyira erős, amennyire a kapcsolatai erősek. Közel 200 éve a közvetlen értékesítés elkötelezett képviselői a személyes kapcsolatok erejére támaszkodva az alapoktól építik fel vállalkozásukat.

Ez a vásárlóközpontú megközelítés a Zinzino sikertörténetének alapja, illetve ama küldetésünk lényege is, hogy a személyes egészség és wellness területén vezető szerepet töltsünk be.

A közvetlen értékesítés alakítja a vásárlás jövőjét

Ma a közvetítők kiiktatása és a vásárlók közvetlen megszólítása annak alapján, hogy kik ők, hogyan élnek és mi számít nekik, a legmegfelelőbb módszer annak biztosítására, hogy a termékek megfeleljenek az elvárásoknak, a céljuknak, és márkahűséget építsenek.

A személyes bizalmi kapcsolatok kialakítása a szájról szájra terjedés révén a marketing legrégebbi ismert formája és a közvetlen értékesítés lényege. Ma már rengeteg a piaci szereplő, ennek pedig döntő szerep jut.

A közösségi média influenszerek boldogulásának kulcsa a közvetlen értékesítéssel foglalkozó forgalmazóknak az a veleszületett képessége, hogy hálózatot építsenek és megosszák a termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat a közösségükben. A személyes ajánlásoknak sokkal nagyobb a hatásuk, mint bármilyen gondosan megszervezett reklámkampányé. A márkák minden ágazatban igyekeznek rávenni a szájreklám modern mestereit, hogy dicsérjék a termékeiket és a szolgáltatásaikat.

A fogyasztók 92%-a jobban bízik a barátok és a családtagok tanácsaiban, mint bármely más típusú reklámban.

Forrás: Nielsen közönségismereti, adat- és elemzési jelentés

Korunk legerősebb vásárlási trendjének élén járunk és alakítjuk a táplálkozás jövőjét

A fogyasztók manapság személyre szabott termékeket szeretnének, amelyeket olyan emberek ajánlanak, akikben megbíznak vagy akikre felnéznek.

Az egészség személyes üggyé vált: az emberek személyre szabott étrendet és edzésprogramot szeretnének.

A közvetlen értékesítés lényege a személyes ajánlásokra épülő termékértékesítés.

Vásárlóközpontú megközelítésünk kéz a kézben jár a személyes egészség elérése iránti igény megnövekedésével.

A közvetlen értékesítési üzleti modell

Már nem csak a kiskereskedelemben aduász

A személyre szabott táplálkozás korszakát éljük és alakítjuk

Partnereink mutatják az utat

A Zinzino Partneri ügyfélszolgálata az Ön rendelkezésére áll!