Bandabutikken as

Zinzino Independent Partner

Velkommen! Jeg er din personlige uavhengige partner og jeg er her for å veilede deg på din helsereise.

Cart
Shopping cart
Health • mandag 30. august 2021 • 3 min

Har kosttilskudd bivirkninger?

av Zinzino

I moderne kosthold mangler vi mange næringsstoffer. Det gjør at mange av oss vender seg til kosttilskudd. Vi mangler også utbredt kunnskap om hvor mye vitaminer og mineraler vi faktisk trenger for å holde helsen optimal. Kosttilskudd skal tas som anbefalt med jevne mellomrom i balanse med kroppen og i takt med hvordan du lever og andre personlige forhold.

Det er lettvint å få i seg alle næringsstoffene fra en pille, men hvilke kosttilskudd bør man ta og hvilke kosttilskudd fungerer? Kunnskapsmangel er det største problemet. Anbefalinger for daglig bruk og maksimalt inntak av alle vitaminer og mineraler, varierer fra land til land. Saken er at det er lett å glemme disse. Likevel går det ikke an å nekte for at kosttilskudd gir resultater, og de er praktiske i hverdagen. Men har kosttilskudd bivirkninger? Det slipper du å være redd for hvis du undersøker skikkelig og finner ut akkurat hva og hvor mye kroppen trenger.

Naturlige kosttilskudd som komplementerer (ikke erstatter) et kosthold med utspring i middelhavslandene.

Det finnes ingen raske løsninger når det gjelder velvære (selv om vi innbilles noe annet i denne kulturen vi lever i). Kosttilskudd er just det, et tillegg. For å bevare god helse har det mye å si at du tar inn forskjellige strategier i kostholdet. Men hvilke kosttilskudd fungerer? Når du vet det, bør du satse på produkter laget av naturlige ingredienser med vitenskapelig forskning i ryggen og dokumenterte helsefordeler som vil gjøre en forskjell. Hvis ikke kan det bli en veldig kostbar reise i prøving og feiling. Både kropp og lommebok vil takke deg for at du så nærmere på dette før du gikk i gang.

fish-veggies.jpeg

Pakk ut listen over ingredienser

For å skjelne mellom produktenes integritet, lønner det seg å snu pakningen og lese ingrediensene bak. Bli vant til å stille spørsmålet: 'Hvorfor?' Hvorfor gir det meg mer energi? Hvorfor bidrar det til et normalt immunsystem? Hvorfor styrker det funksjonen til bein og ledd? Hvorfor hjelper det for vekst og fornyelse av vev? Gi deg selv litt ekstra tid i beslutningsprosessen til å besvare disse spørsmålene og finne produkter du leter etter.

For eksempel, er Xtend+ laget av systematisk sammensatte, naturlige ingredienser som gir 145 EFSA-godkjente helsefordeler. 1-3, 1-6 betaglukaner utvinnes fra celleveggene til helt rene og egenutviklet fersk gjær og viser seg å styrke immunsystemet.

Ha i bakhodet at det er ikke mengden som teller når det gjelder hvilke kosttilskudd som fungerer. Produktet bør kombinere et godt antall vitaminer og mineraler, fra ett og samme produkt, for å slippe overforbruk. BalanceOil+ er et godt eksempel på et naturlig kosttilskudd, og har mer enn 15 EFSA-godkjente helsefordeler i ett produkt.

Hvordan vet du om kosttilskuddet er testet og sikkert i bruk?

Utover at du ser etter nøye utvalgte og helt naturlige ingredienser på emballasjen, bør du velge kosttilskudd merket for ekstra godkjenning, som uten GMO, ketovennlig og fri for giftstoffer. Vi lever alle på én planet og bør alle gjøre vårt for en bærekraftig fremtid.

Få en spesialtilpasset dosering, og test produktet

Hvilke kosttilskudd fungerer? Hvis du velger et naturlig kosttilskudd som føles riktig og fungerer for kroppen, er det den beste fremgangsmåten. Ingen er like. Hvordan kroppen absorberer kosttilskuddet handler mye om personlige forhold, som vekt, magesyre, gener og også enkelte allergier. Se på den anbefalte daglige dosen på emballasjen, og velg en som inneholder et vektkart som kan veilede deg. Enda bedre: Velg en merkevare som også tilbyr personlige blodprøver for å vise til at kosttilskuddene gjør det de skal. Pass på at du velger en uavhengig administrert prøve basert på en nøyaktig og vitenskapelig analyse, som Zinzino BalanceTest.

I takt med livets forskjellige faser, som graviditet, vil næringsbehovet endre seg. Lytt alltid til kroppen for gode beslutninger til støtte for kroppens helse.

*Disse påstandene er ikke evaluert av Food and Drug Administration (FDA). Dette produktet har ikke til hensikt å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom.