Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. klikk for mer informasjon.
Cart
Handlekurv

FORSKNING OG UTVIKLING FOR ET SUNNERE LIV

Zinzino har vokst raskt siden starten i 2005. Det Gøteborg-baserte selskapet utvikler seg stadig for å kunne oppnå sitt mål om å forbedre helsen og gi økt velvære til minst en million kunder innen 2020. Zinzino oppnådde nettopp en milepæl, 100 000 kunder. Et balansert kosthold er nøkkelen til et langt og sunt liv. Det har lenge vært kjent... Les mer »

OPTIMAL HELSE

Å ha for mye omega- 6 og for lite omega-3 i kostholdet kan være skadelig. Å ha den rette balansen mellom disse essensielle fettsyrene kan være vanskelig. Zinzino har funnet løsningen. Balance konseptet, som er utviklet i samarbeid med Bioactive Foods i Norge, tilbyr kundene en enkel måte å teste hva de trenger mer eller mindre av. BalanceTest... Les mer »

Original Artikkel:
Last ned PDF

Zinzino er en pionér innen utviklingen av testbaserte, personlig tilpassede kosttilskudd

Annika Wihlborg Invest Talks Studio, investtalks.se Zinzino er et globalt direktesalgselskap basert i Skandinavia, som produserer og selger testbaserte kosttilskudd. Zinzino ble grunnlagt for femten år siden, og er nå ledende innen det ekspanderende markedet for personlig tilpasset ernæring. Zinzino er et... Les mer »