Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. klikk for mer informasjon.
Cart
Handlekurv

EN STIGE, EN GULROT, ET MÅL, EN VISJON!

Kompensasjonsplanen** i Zinzino er en av de mest konkurransedyktige provisjonsplanene innenfor direktesalg. Våre uavhengige partnere kan oppnå provisjoner på mange ulike måter; kvalifisere seg til luksusreiser og klatre oppover de 17 prestisjetunge stegene.

Din bedrift starter i det øyeblikket du har registrert din første kunde med et Premier kit. Du tjener 10 % fra ditt første kundesalg. Etterhvert som du har flere kunder med Premier kit, øker din provisjon på eget salg opptil 30 %.

Last ned kompesasjonsplanen

START I DAG

I dag er dagen for å starte din egen bedrift. Første dagen som Zinzino Partner vil du få tilgang til en personlig nettside som inneholder en enkel, funksjonell nettbutikk. Dette gjør at du kan starte å selge Zinzino produkter med en gang. Du vil umiddelbart få tilgang til Zinzino Akademiet i din Back Office. Sidene inneholder verktøy, materiell og utdannings-videoer.

Som Zinzino partner blir du invitert til våre ukentlige møter, både online og offline. Din sponsor vil inkludere deg i et oppstartsprogram og hjelpe deg med å komme i gang. Du vil være godt på vei med å bygge opp virksomheten din mens du venter på ditt Zinzino Kit!

START IDAG

PLAN FOR EN HURTIG START

ZINZINO SYSTEMET

30-60 DAGERS MÅL

Mange fordeler! Etter bare 30 - 60 dager! I løpet av de første 30 - 60 dagene har vi gjort følgende Express Start program tilgjengelig for deg. Se videoen eller les mer om bonuser og titler i Kompensasjonsplanen**. Du kan også kvalifisere deg til fordelene som er listet opp nedenfor på et senere tidspunkt, men ved å oppnå dem allerede i startfasen beveger du deg raskere oppover i provisjons-nivåene.
SMART BRONZE - 30 dagers kvalifisering
Fordel: Kvalifiser deg til 5-10 % Mentor Bonus og Smart Bronze bonus: 100 pay points
  • Registrer ditt Zinzino4Free kit i AutoOrder.
  • Registrer fire (4) kunder med Premier kit.
FAST SILVER - 30 dagers kvalifisering
Fordel: Kvalifiser deg til Fast Silver bonus: 150 pay points & 100 % Enrollment Credit Bonus (ECB)*
  • Registrer ditt Zinzino4Free kit i AutoOrder.
  • Registrer fire (4) kunder med Premier kit.
  • Oppnå 375 credits i balanse (Kun to tredjedeler (2/3) av dine kvalifiserte credits kan komme fra ditt største team).
  • *For å opprettholde din ECB, må du være aktiv Silver eller høyere (750 eller flere balanserte credits) eller X-Team.

XTEAM EXPRESS - 60 DAGERS KVALIFISERING
Fordel: Kvalifiser deg til X-Team Express bonus: 150 pay points & 100 % Enrollment Credit Bonus (ECB)*
  • Registrer ditt Zinzino4Free kit i AutoOrder.
  • Registrer ti (10) kunder med Premier kit.
  • *For å opprettholde din ECB, må du være aktiv Silver eller høyere (750 eller flere balanserte credits) eller X-Team.

** Zinzino garanterer ikke inntektsnivå for en uavhengig Partner. Den faktiske inntekten til en Zinzino partner er avhengig av den enkelte partners ferdigheter, arbeid og tid. Dette gjenspeiles i salgsvolum.