Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. klikk for mer informasjon.
Cart
Handlekurv

BYGG DIN FREMTID I DAG

Som Zinzino Partner har du eksklusive rettigheter til å representere Zinzino´s internasjonale, unike produkter. Du kan umiddelbart starte din egen virksomhet med minimal økonomisk risiko. Det er gratis å starte og du får rabatt fra første bestilling. Kan det finnes en bedre måte å få en ekstra- eller fulltidsinntekt på, enn å fortelle om og selge produkter du selv elsker? Du bestemmer selv hvor mye du vil jobbe - og vi er her for å hjelpe deg underveis.

DE BESTE PRODUKTENE,
DET ER ET FAKTUM

Zinzino tilbyr banebrytende og skreddersydde produkter av topp kvalitet innenfor ny vitenskap; farmakologisk ernæring, og bruker aktive næringsstoffer fra mat for å bekjempe ubalanse og skape balanse i vår moderne livsstil. Les mer om vår produktfilosofi og våre produkter i vår nettbutikk

Dokumentert forretningssystem

Jobb så mye du vil. Tjen så mye du vil. Vi kaller det frihet. Som uavhengig partner får du tilgang til vår allerede etablerte merkevare, våre utprøvde produkter og vårt utdannings- og opplæringsprogram. Med Zinzino kan du øke dine personlige ambisjoner, oppnå den livsstilen du ønsker deg og nå de målene du har satt deg. Mange partnere starter med å jobbe deltid, 10-15 timer per uke. Du kan arbeide hvor som helst og velge den arbeidstiden som passer din timeplan. Noen er fornøyde med å skape en ekstrainntekt, mens andre jobber for å gjøre Zinzino til en karriere som kan gi dem det livet de ønsker i form av mer tid, fleksibilitet og økt inntekt. Les mer om noen av våre suksesshistorier.

UTDANNING I VERDENSKLASSE

VÆR DEN BESTE. LÆR FRA DE BESTE.

Selv om du driver for deg selv er du aldri alene. Som firma har vi og våre uavhengige partnere stort fokus på opplæring, utdanning og personlig utvikling. Slik kan de som ønsker, og som er villig til å utvikle seg, lykkes. Vi arrangerer mange lokale, nasjonale og internasjonale eventer for å utdanne og feire det vi oppnår sammen som team. Vi har også et stort fokus på å lese og lytte. Ved å bli Partner får du tilgang til vårt Go Core utdanningsprogram med noen av de beste foredragsholderne og lederne i bransjen. Dette vil hjelpe deg med å utvikle nødvendige ferdigheter for å lykkes. LES MER »

ATTRAKTIV BIL-BONUS

EN SUKSESSFULL REISE. I DIN EGEN SVARTE BIL. Som aktiv Diamond partner og oppover, kvalifiserer du deg til vårt eksklusive Bil-program. Bilen skal være svart, ikke eldre enn 6 år og ha Zinzino sølv striping på sidene. Det er det! Vi vet at mange har en favoritt-bil som et mål. Vi vil at du skal velge selv hvilken bil du vil kjøre. Denne lukrative bonusen er det verdt å jobbe for. Mer enn 500 partnere har allerede kvalifisert seg, og hver eneste måned er det nye Diamonds som oppnår denne drømmebonusen.

LIVSLANGT VENNSKAP

Forestill deg at du starter et firma med dine beste venner, og at alle dine kolleger gjør det samme! Vennskap er ofte basert på felles tro, interesser og verdier. Ved å ha felles ambisjoner, mål og utfordringer får man en tilknytning til personer som strekker seg mye lengre enn forretningsvirksomheten. I Zinzino familien - ja, vi kaller oss en familie, - vil du finne ut at mennesker bryr seg om hverandre. Ikke bare innen forretningen, men også på et dypere personlig plan.

LES MER»