Marina Wallenstjerna

Zinzino Independent Partner

Tervetuloa! Olen itsenäinen konsulttisi opastamassa sinua terveysmatkallasi.

+358503010604
puhelu Kopioi
Cart
Shopping cart
Skin Care • keskiviikko 6. heinäkuuta 2022 • 4 min

HANZZ+HEIDII: Puhdasta luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan

by Zinzino

Keskittymällä luonnonkosmetiikkaan ja innovatiiviseen bioteknologiaan HANZZ+HEIDII lähestyy ihonhoitoa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. HANZZ+HEIDII ymmärtää syvällisesti, millainen rooli kokonaisvaltaisella terveydellä ja hyvinvoinnilla sekä ravitsemuksella on terveen ja kauniin ihon luomisessa.

Mikä tekee HANZZ+HEIDII-tuotesarjasta ainutlaatuisen?

HANZZ+HEIDII on sveitsiläinen bioteknologiaa hyödyntävä ihonhoitobrändi terveystietoisille kuluttajille. Heille tarjotaan vegaanisia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka on kehitetty edistyneellä kantasoluteknologialla.

Bioteknologiaa hyödyntävää ihonhoitoa Sveitsistä

HANZZ+HEIDII tarjoaa kliinisesti testattua ihonhoitoa ja sveitsiläistä bioteknologiaa luonnon remahdollisuuksien parasta hyödyntämistä varten. Bioteknologiassa hyödynnetään tehokkaimpia vaikuttavia aineita mikro-organismien elävistä soluista ja syntetisoidaan niitä niiden monien luonnollisten etujen jäljittelemiseksi. Lopputulos? Kehittyneet ainesosat eivät vain jäljittele luonnollisten ainesosien ominaisuuksia. Niitä on myös muunnettu parempien tulosten saavuttamiseksi, ja ne saavat aikaan samat, luonnollisesti tapahtuvat pitkän aikavälin vaikutukset.

hh-cleanbeuty-skincare.png

Palkittuja ihonhoitotuotteita miehille ja naisille

HANZZ+HEIDII-luonnonkosmetiikkatuotteissa voimme olla ylpeitä lukuisista palkintoja voittaneista ainesosista, jotka ovat hellävaraisia ja sopivat kaikille ihotyypeille — myös herkälle iholle. 

Biotekniset kasvien kantasolujen ainesosat Majestem™ (alppitähti) ja Schneealge (lumileväjauhe) on tunnustettu niiden innovatiivisista ominaisuuksista ihonhoitoon. Vuonna 2016 Majestem™ voitti SilverGreen Award -palkinnon, kun taas Schneealge voitti European Cosmetics Innovation Award -palkinnon vuonna 2014. Näiden kasvikantasolujen ainesosien on osoitettu vähentävän ikääntymisen merkkejä suojaamalla solujen DNA:ta, stimuloimalla ja parantamalla luonnollista solujen uusiutumista, vahvistamalla ihon rakennetta ja parantavan ihon laatua (seurauksena sileämpi ja kiinteämpi iho). 

Vuonna 2017 HANZZ+HEIDII:n ainesosa “InfraGuard” voitti BSB Innovation Award -palkinnon astaksantiinista, joka on innovatiivinen luonnollinen ainesosa. Se koostuu tarapuun hedelmäuutteesta ja auringonkukanversouutteesta. Tämä ainutlaatuinen ainesosa suojaa ihoa mobiililaitteiden ja tietokoneiden näyttöjen lähettämiltä infrapunasäteilyltä ja siniseltä valolta estämällä vapaiden radikaalien muodostumisen, suojaamalla solujen DNA:ta ja estämällä ihon tiheyden menetystä. 

skincare-team.png

Luonnolliset kauneudenhoitotuotteet, jotka toimivat

HANZZ+HEIDII käyttää sveitsiläistä bioteknologiaa puhtaiden, luonnon inspiroimien kauneustuotteiden kehittämiseen. Niiden koostumus ei sisällä ärsyttäviä tai haitallisia lisäaineita (kuten silikoneja, parabeeneja, mineraaliöljyjä, parafiinia jne.). Niissä käytetään kasvipohjaista kantasoluteknologiaa, mukaan lukien lumilevää ja alppitähteä, sekä ryppyjä ehkäisevää peptidiyhdistelmää. Muita ainesosia ovat kosteuttavat, lyhyt- ja pitkäkestoisia hyaluronihappoja sisältävät yhdistelmät sekä HANZZ+HEIDII:n Superior Natural Antioxidant -sekoitus (SNA Blend), joka on tehokas, soluja suojaava antioksidanttisekoitus. Se suojaa ihoa ympäristön saasteilta sekä infrapunasäteilyn ja sinisen valon tuottamien vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.

Vastuulliset tuotteet

HANZZ+HEIDII on omistautunut tarjoamaan ensiluokkaista, huippuluokan ihonhoitoa vastuullisen ja luontoystävällisen lähestymistavan avulla sekä tuotekehityksessä että tuotteiden valmistuksessa. Puhtaat, kestävät ihonhoitotuotteet on kehitetty sillä periaatteella, että luksusbrändien liiketoiminnassa on oltava kestävät käytännöt. Nykypäivän ympäristötietoiset asiakkaat vaativat vastuullisesti tuotettuja ihonhoitotuotteita, ja modernin brändin on täytettävä nämä odotukset.

HANZZ+HEIDII pyrkii tarjoamaan asiakkaille varmuuden siitä, että kaikki tuotteet ovat ekologisesti kestäviä. Tavoitteena on pienentää ympäristöjalanjälkeä mahdollisimman paljon. Brändi saavuttaa tämän käyttämällä kestävää bioteknologiaa ja pakkauksia sekä hyödyntämällä vain vihreitä, luonnollisia ainesosia. Kaikki ihmiselle ja koko ekosysteemille haitallisiksi katsotut lisäaineet on jätetty pois. 

Ympäristö on ensisijainen huolenaihe HANZZ+HEIDII-tuotteiden koko elinkaaren ajan – kehittämisestä ja valmistuksesta aina pakkaamiseen ja jakeluun ja myös sen jälkeen. Syvällinen sitoutuminen puhtaaseen, kestävään ihonhoitoon on HANZZ+HEIDII-brändin perusta.

skincare-licecykel.png

Eläinkokeettomat ja vegaaniset ihonhoitotuotteet

Puhtaat HANZZ+HEIDII luonnonkosmetiikkatuotteet ovat luonnollisesti vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Luonnonkosmetiikasta löytyy eläintuotteita, kuten mehiläisvahaa, maitoa ja hunajaa. HANZZ+HEIDII on kuitenkin valinnut luopua kaikesta eläinperäisestä ja valitsee sen sijaan kasviöljyt ja muut puhtaasti kasvipohjaiset ainesosat. 

Täysin luonnolliset, aktiiviset ainesosat ovat vegaanisia. Ne on valittu huolella ympäristöä ajatellen. HANZZ+HEIDII-luonnonkosmetiikkatuotteita ei koskaan testata eläimillä, eikä niissä ole ärsyttäviä aineita, jotka aiheuttaisivat iholle tai ympäristölle tarpeetonta kuormitusta. 

Skincare
Kuinka ihosta huolehditaan eri elämänvaiheissa
tiistai 28. kesäkuuta 2022