Marina Wallenstjerna

Zinzino Independent Partner

Tervetuloa! Olen itsenäinen konsulttisi opastamassa sinua terveysmatkallasi.

+358503010604
puhelu Kopioi
Cart
Shopping cart

Löydä tie tasapainoiseen elämään

Löydä tie tasapainoiseen elämään

Terveellisemmän elämäntavan ei tarvitse perustua arvailulle

Olet ainutlaatuinen. Tasapainoisen elämän saavuttamiseen ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa pikaratkaisua. Se on hyvin henkilökohtainen matka, ja me näytämme sinulle suunnan.

Ohjaaminen arvailusta testipohjaiseen ravitsemukseen on toimintamme ytimessä. Siksi täysin luonnolliset, tieteelliseen näyttöön perustuvat ravintolisämme räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti. Ja siksi myös annamme sinulle aina kirjalliset todisteet siitä, että ne tekevät tehtävänsä.

Peruskonseptimme

Tasapainotamme elimistöäsi sisältäpäin

Terveytesi on henkilökohtainen asia. Ei arpapeliä.

Zinzinon terveysprotokolla

Testimme kertoo tuloksen – ja sen, mitä sen jälkeen kannattaa tehdä.

Ratkaisu on yksilöllinen ravitsemussuunnitelma, joka perustuu BalanceTestillä saatuun yksityiskohtaiseen rasvahappoprofiilin lukemaan. Se tarjoaa räätälöityjä, tarkasti kohdennettuja suosituksia, joiden avulla palautat elimistösi rasvahappotasapainon, edistät ruuansulatusta ja suojaat sen ensimmäistä puolustusjärjestelmää.

Omien ravintolisätarpeidesi mukaan räätälöity kokonaisuus

Tasapainottaa

BalanceOil+ on polyfenoleja ja omega-rasvahappoja sisältävä ravintolisä, joka säätää elimistön omegatasoja ja tukee sydämen ja aivojen normaalia toimintaa.

Palauta

ZinoBiotic+ on täysin luonnollinen ravintokuitusekoitus, joka edistää ruoansulatusjärjestelmän terveyttä tukemalla hyvien bakteerien kasvua.

Tukee

Xtend+ on immuunijärjestelmää monella tavalla tukeva ravintolisä, joka parantaa energiatasoja ja tukee luontaista immuunijärjestelmää.

”Olemme määritelleet omega-ravintolisien käsitteen uudelleen ja mullistaneet kalaöljyalan”

Ørjan Sæle, perustaja

Tie parempaan terveyteen on henkilökohtainen matka

Testipohjainen ravitsemus vie oikeaan suuntaan

Teemme oman osamme edistääksemme muutosta

Lähtökohtana norjalaiset juuremme

Yhdistämme luonnon, tieteen ja terävän älymme

Uskomme siihen, että todellinen muutos on aina mahdollinen. Siksi toimintamme ja tuotteemme pohjautuvat parhaisiin luonnollisiin lähteisiin, olennaisimpiin tutkimustuloksiin sekä lääkäreiden, tutkijoiden ja johtavien terveysalan asiantuntijoiden kokemukseen ja tietoon. Testipohjaisen ravitsemusstrategiamme takana on tieteellinen neuvottelukuntamme. Se koostuu tarkoin valikoidusta ryhmästä arvostettuja ammattilaisia, jotka lukeutuvat terveys- ja hyvinvointialan tämänhetkisiin huippuosaajiin.

Dr. Paul Clayton

Dr. Clayton is a clinical pharmacologist and a pharmaco-nutritionist. A pioneer in the study of the pharmacological effects of foods and botanical ingredients and how they affect your health and physical performance. He received his PhD in neuropharmacology from the University of Edinburgh and he is a former Chair of the Forum on Food & Health (UK), and Senior Scientific Advisor to the UK government’s Committee on the Safety of Medicines.

Ola Eide

Ola Eide on alan johtavan yrityksen, BioActive Foods AS:n perustaja. Hän on ollut useassa johtavassa asemassa, esimerkiksi Norjan ja pohjoismaiden elintarviketutkimusohjelman puheenjohtajana, Mills DA:n innovaatiojohtajana ja Tine Norwegian Dairiesin tutkimus- ja kehitysosaston johtajana.

Tri Angela M. Rizzo

Tri Rizzo on lipidien biokemian asiantuntija. Hän toimii biokemian professorina Milanon yliopistossa. Hän on julkaissut useita artikkeleita esimerkiksi Journal of the American College of Nutrition- ja Nutrition Journal -lehdissä.

Tri Ananthara J. Abraham

Tri Abrahamilla on yli 40 vuoden kokemus terveyden ja hyvinvoinnin alalta. Hän valmistui lääketieteen tohtoriksi vuonna 1974 ja on työskennellyt sekä julkisissa sairaaloissa että useilla eri lääketieteen aloilla. Vuosina 2016–2019 tri Abraham työskenteli Nestlé Malaysian lääketieteellisenä neuvonantajana.

Arvostetut kumppanimme

Vitas

Vitas on yksi kuivaveripisaratestauksen modernien käyttötapojen edelläkävijöistä, joka tunnetaan yhtenä alan johtavista toimijoista. Se on GMP-sertifioitu kemiallisia analyyseja tekevä sopimuslaboratorio, jolla on 25 vuoden kokemus alalta. Se tarjoaa laadukkaita ja räätälöityjä kromatografisia analyysipalveluja, jotka pohjautuvat alan uusimpaan tietoon ja teknologiaan. Vitas on alun perin perustettu Oslon yliopiston lääketieteen perustieteiden laitoksen ravitsemustieteen osaston alaisuudessa, joka on suurin ravitsemustieteen osasto koko Euroopassa. Yhtiö on toiminut sekä WHO:n että Norjassa Olympiatoppen-tutkimuslaitoksen yhteistyökumppanina.

Vitas

Faun Pharma AS

Faun Pharma AS perustettiin vuonna 2001, ja se on useita arvostettuja ravintolisiä, terveysruokia sekä urheiluravitsemus- ja kosmetiikkatuotteita tilauksesta valmistava puolueeton ja arvostettu yhtiö. Nykyään Faunin omistaa Zinzino, ja useat Zinzinon tuotteista myös valmistetaan juuri Faunin tiloissa.

Faun Pharma AS

Merkittävimmät tunnustuksemme

Sertifikaatit, kansainvälisesti tunnustetut laatumerkit ja muut hyväksynnät, jotka todistavat järkähtämättömästä sitoumuksestamme ensiluokkaiseen laatuun ja kestävään toimintatapaan.