Cart
Shopping cart
Hälsotester för hemmabruk

Gissa inte, testa!

Våra hälsotester, som du kan göra hemma, ger dig de insikter du behöver för att skapa en kosttillskottsrutin som fungerar.

 

BalanceTest

Få reda på din profil av livsviktiga fettsyror.

- 11 avläsningar av fettsyror i blodet
- Sex olika hälsomarkörer
- Åldersanpassade doseringsrekommendationer
- Individuella riktlinjer för att återställa Omega-6:3-balansen

 

BalanceTest

Få reda på din profil av livsviktiga fettsyror.

- 11 avläsningar av fettsyror i blodet
- Sex olika hälsomarkörer
- Åldersanpassade doseringsrekommendationer
- Individuella riktlinjer för att återställa Omega-6:3-balansen

 

Vitamin D test

Håll koll på dina livsviktiga D-vitaminnivåer.

– Ditt nuvarande upptag av D-vitamin i blodet
– Personliga rekommendationer för hur du optimerar dina nivåer av D-vitamin i kroppen

 

Vitamin D test

Håll koll på dina livsviktiga D-vitaminnivåer.

– Ditt nuvarande upptag av D-vitamin i blodet
– Personliga rekommendationer för hur du optimerar dina nivåer av D-vitamin i kroppen

 

HbA1c Test

Spåra dina blodsockernivåer över tid.

- Ditt blodsocker baserat på din diet och hur du lever
- Din kropps glykemiska kontroll
- En bedömning av din livsstil
- Personliga rekommendationer om kost, aktiviteter och träning


 

HbA1c Test

Spåra dina blodsockernivåer över tid.

- Ditt blodsocker baserat på din diet och hur du lever
- Din kropps glykemiska kontroll
- En bedömning av din livsstil
- Personliga rekommendationer om kost, aktiviteter och träning


1,456,365 utförda BalanceTests hittills

Baserat på världens största databank för torrblodstest.

Testresultatet avslöjar vad din kropp behöver

Resultatet före och efter bevisar att kosttillskotten fyller en näringsmässig lucka i din kropp.

Första testet kontrollerar din status

Dina utgångsvärden anger riktningen för din hälsoresa och ser till att dina kosttillskott är skräddarsydd efter dina unika näringsbehov.

Andra testet visar dina framsteg

Uppföljningen är ett sätt att spåra hur din kropp reagerar och låter dig justera dosen utifrån din omväxlande livsstil.

Vad ingår i varje test?

Konfidentiella och objektiva analyser

Dina anonyma blodprover hanteras uteslutande av ett oberoende kemiskt analyslabb som säkerställer korrekt hantering och opartiska resultat.

Meningsfulla resultat att utgå ifrån

Informationen i dina blodprover återspeglar kroppens respons på vad du har ätit de senate 120 dagarna och ger dig korrekta och relevanta resultat att jobba med.

Personliga rekommendationer

Dina unika resultat granskas av våra egna forskare och näringsexperter och utgör grunden för våra skräddarsydda rekommendationer för hur du ska kunna nå dina hälsomål.

Bevisade hälsoeffekter

Insikterna från testet ger dig möjlighet att ta kontroll över din hälsoresa med våra kosttillskott som är vetenskapligt och kliniskt testade för att fylla ditt näringsbehov.

Hur vi leder konceptet i bevis

”Se till att välja ett test som hanteras oberoende och baseras på en noggrann och vetenskaplig analys, t.ex. Zinzinos hälsotester. Det är det ultimata verktyget för en objektiv diagnos.”

Dr Colin Robertson
Specialist inom vetenskaplig forskning,
Chief Product Officer på Zinzino

 

”Genom att jämföra biomarkörerna med din personliga hälsostatus får du en unik fettsyreprofil som vi fasttäller och baserar våra näringsrekommendationer på, för att säkerställa att vi skräddarsyr våra råd efter dina specifika behov.”

Ola Eide

Grundare av Balance-konceptet och BioActive Foods AS

 

”Zinzino är det enda kända företaget inom kosttillskott som använder blodtester för att få sina produkter validerade av tredje part och erbjuder därmed skriftligt bevis på fördelarna.”

Thomas Gundersen

VD för Vitas analytiska tjänster

 

Världsledaren inom analyser av torrblodstester

Dina blodtester hanteras med strikt sekretess, och behandlas oberoende av Vitas, ett GMP-certifierat kontraktslabb för kemisk analys. Vitas är sedan länge partner till Zinzino samt internationella forskningsanläggningar, stora sjukhus och erkända universitet över hela världen.

Vår testbaserade näringsstrategi

Fungerar din hälsoplan?

Att ha en personlig kosttillskottsrutin är ren logik. Att kunna bevisa effekten borde också vara självklart. Våra hälsotester ger dig kalla fakta och våra kosttillskott erbjuder lösningen. Det är så vår testbaserade näringsstrategi fungerar.

LÄS MER

Testa dina kosttillskott

97% av oss får inte i sig tillräckligt med Omega 3 från kosten. Detta påverkar immunförsvar, hjärna och hjärta. Vi hjälper dig att återställa balansen på bara 120 dagar, och vi erbjuder skriftligt bevis. Det är vårt Balance-koncept.

LÄS MER

Certifierad enligt EUs regler för hälsa och säkerhet

Alla våra hälsotestkit är CE-märkta. Detta innebär att testet och dess komponenter lever upp till EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav och är förenliga med gällande lagar och förordningar.

Fler frågor?

Våra vetenskapliga och konfidentiella blodstester är en naturlig startpunkt på din väg mot bättre hälsa med kosttillskott som är skräddarsydda efter din kropps specifika behov. Du får snabbt skriftligt svar hemifrån samtidigt som du får personliga rekommendationer kring hur du ska kompensera för näringsbristen i din mat. Det är ett enkelt och effektivt sätt att hålla koll på din hälsa och anpassa dina näringsbehov utifrån din nuvarande Omega-6:3-balans.

Vårt hälsotillstånd är dynamiskt. Alla förändringar i vår livsstil, kost eller dagliga rutiner påverkar vårt upptag av näring. Resultaten från det första testet ger dig ett utgångsläge för din nuvarande hälsa och vilka näringsämnen din kropp saknar. Ditt andra test visar dina framsteg, och detta skickas separat efter fyra månader. Eftersom det tar 120 dagar för cellerna i din kropp att förnyas så är det en perfekt intervall att kontrollera hur kroppen svarar på näringen så att du kan justera ditt intag utifrån din omväxklande livsstil. Genom att kontinuerligt stämma av kroppens respons kan du känna dig trygg med att din hälsa är under kontroll och att produkterna verkligen gör skillnad och hjälper dig på vägen.

Ja. Alla våra konfidentiella, anonyma och vetenskapligt baserade hälsotester för hemmabruk följer strikta, medicinska metoder. Alla blodtester hanteras och analyseras av Vitas, ett oberoende GMP-certifierat kontraktslaboratorium för kemiska analyser, baserat i Oslo i Norge, med 25 års erfarenhet av att tillhandahålla en personanpassad kromatografisk analystjänst av hög kvalitet baserat på ledande kunskap och teknik. Vitas är en ledande aktör inom torrblodstester och har sitt ursprung från avdelningen för näringslära, Department of Nutrition, Institute of Basic Medical Sciences på Oslo universitet, den största avdelningen för näringslära i Europa. Företaget har även varit samarbetspartner till Världshälsoorganisationen.

Du kan ta våra hälsotester när och var som helst. Du behöver inte fasta innan. När du gör om testet bör du försöka återskapa samma förhållanden som första gången för att optimera resultatet. Testet tar inte mer än några minuter och instruktionerna är intuitiva och lätta att följa. Se till att läsa dem noggrant från början till slut innan du sätter igång.

Välj att göra hälsotestet vid en tidpunkt som passar dig bäst. Tvätta händerna och rengör fingertoppen väl med den medföljande spritservetten. Stick dig i fingret med lansetten och droppa några droppar blod på filterpapperet. Låt blodet torka i minst 10 minuter innan du viker ihop provkortet. Ta ett foto av din unika test-ID-kod och registrera den anonymt online innan du skickar iväg ditt prov. Du hittar mer information om hur du använder Zinzinos torrblodstestkit på zinzinotest.com.

Zinzinos blogg

Kunskap, insikter och inspiration inom hälsa och friskvård.
(Vissa inlägg finns bara på engelska).

Hälsa
Ett logistikproblem väckte idén om torra blodprov
den 16 maj 2023
Hälsa
Diabetesdiagnos och förebyggande
den 28 mars 2023
Hälsa
Varför du bör testa dina D-vitaminnivåer med jämna mellanrum
den 1 oktober 2023