Cart
Shopping cart

Pionjärerna inom testbaserade, personanpassade kosttillskott

Pionjärerna inom testbaserade, personanpassade kosttillskott

Vi skapar en värld i balans. En person i taget

”Allt vi gör handlar om dig. Och vi sätter din kropp på prov för att bevisa det. Steget till ett hälsosammare liv får inte vara en gissningslek. Med kraft från naturen och forskning i ryggen låter vi vårt skandinaviska ursprung visa vägen mot ett liv i balans. Det är vårt uppdrag som vi omsätter i praktiken varje dag.”

Hilde och Ørjan Sæle, Zinzinos grundare

Möt nästa generations kosttillskott

Vägen till bättre hälsa är personlig

Våra vetenskapliga och konfidentiella blodtester utgör kärnan i vår dynamiska näringsstrategi. Vi ger dig all fakta och de verktyg du behöver för att hitta rätt kring din personliga hälsa.

Vi tar ut riktningen

Det är dags att sluta gissa och få fakta på bordet om din hälsa. Vi ger dig personliga rekommendationer och skräddarsydda lösningar. Och svart på vitt att dina tillskott har effekt.

We Inspire Change in Life

Vi har utmanat status quo sedan 2005

Zinzino blev till utifrån en vilja att tänka annorlunda. Entreprenörsparet Hilde och Ørjan Sæle ville gå tillbaka till sina rötter och drivkraften i att dela kunskap och upplevelser. Målet var att återgå till direktförsäljningens ursprung med en kundfokuserad strategi. Ett modigt beslut som samtidigt placerade Zinzino i framkanten för testbaserade, personanpassade kosttillskott.

Idag har Zinzino utvecklats från ett litet skandinaviskt uppstartsbolag till att vara listade på Nasdaq First North som ett av de snabbast växande direktförsäljningsföretagen inom hälsa och friskvård. Samtidigt fortsätter företaget att utmana status quo och sätter alltid kunderna först.

Hilde och Ørjan Sæle, Zinzinos grundare

”Vi vill bli världsledande inom personligt anpassade kosttillskott och förebyggande hälsa.”

Dag Bergheim Pettersen, VD

+100
marknader över hela världen

>1,000,000
utförda BalanceTester

1 miljon
kunder senast år 2025

20 miljoner
kunder senast år 2035

”Att hålla sig frisk är något av det viktigaste i livet för alla människor, inte bara för idrottare.”

Sara Hector, olympisk alpin skidåkare, Sverige

Gå med i vår gemenskap

Börja prenumerera på ett bättre liv

Börja bygga ditt eget företag

Vi har ritat om kartan för kosttillskott

Vi lovar att bidra till en bättre värld

Vi vill göra vår del i att ge alla chansen till ett bättre liv. Detta är kärnan i vår vision - Inspire Change in Life. ”Kaizen” är en uråldrig benämning för ständig förbättring och ett kärnvärde som säkerställer att vi omsätter vår vision i handling och ger någonting tillbaka till människor runt om i världen. Tillsammans med välgörenhetsorganisationen Glocal Aid arbetar Zinzino Foundation för att göra en positiv skillnad i indiska barns liv genom utbildningsprogram.

Dela

>5 000 000 SEK

i donationer till Glocal Aid hittills

1000

barn har sponsrats med utbildning

796

Indiska familjer har blivit hjälpta

3,200

barn kommer få stöd fram till år 2025