Cart
Shopping cart

Möt våra varumärkesambassadörer

Ett liv i balans kan frigöra en enorm potential. Det är något som alla toppidrottare under vårt varumärke verkligen bevisar. Detta är deras personliga berättelser.

Den finska volleyboll- och beachvolleyspelaren Riikka Lehtonen

Finlands beachvolleystjärna Riikka Lehtonen är ett bevis på att man aldrig ska ge upp

Riikka Lehtonen är hyllad som den mest framgångsrika kvinnliga volleybollspelaren i Finland och har ställt sina talanger till förfogande för flera olika proffsklubbar i Europa. Hon spelade professionellt i 14 år innan hennes karriär verkligen sköt i höjden inom beachvolleyboll.

LÄS BERÄTTELSEN

Riikkas favoritprodukter

Morten Aamodt, professionell strongman och världens näst starkaste man

Morten Aamodt, näst bäst som naturligt starkaste man i världen, ”känner skillnaden” med Zinzino

Det finns en överraskande naturlig aspekt av strongmen. Till skillnad från bodybuilding med fokus på att spänna stora inoljade muskler och att vara estetiskt tilltalande, handlar strongman, och att vara den naturligt starkaste mannen i världen, istället om fysisk styrka – om vem som kan lyfta mest, inte vem som ser bäst ut på ett podium.

LÄS BERÄTTELSEN

Mortens favoritprodukter

Lettiska jet-ski-racern och världsmästaren 2018, Krista Uzare

Världsmästaren i jet-ski, Krista Uzare

Världsmästare i jet-ski skulle kunna ligga nära toppen på listan över ”världens coolaste jobb”. Lettlands Krista Uzare började med aquabike racing genom uppmuntran från sin pappa som själv var mästare. Sedan 2010 har Krista tävlat på alla världens hav. Vid endast 25 års ålder är hennes framgång ett bevis på en formidabel vinnarattityd.

LÄS BERÄTTELSEN

Kristas favoritprodukter

Clas Björling, triathlet, föreläsare och personlig triathlontränare

Det finns inget berg som är högt nog för den professionella triathleten och multisportaren Clas Björling

För vissa idrottare är det svårt att välja ett intresse att satsa på. Ta bara Clas Björling och hans kärlek för cykling, simning och löpning. Ett 30-kilometers terränglöpningslopp här … ett 90-kilometers skidlopp där … tre kilometer simning i öppet vatten och 300 på cykel. Det är sånt som får Clas, en professionell triathlet och multisportare, att tända till.

LÄS BERÄTTELSEN

Clas favoritprodukter

Alpinskidåkaren Sara Hector vinnare av fem världsmästerskap och två olympiska spel

Sara Hector räddade sin karriär
med hjälp av Zinzino

Sara Hector, en av de 10 ledande alpinskidåkarna i världen, fick nästan ett för tidigt slut på sin karriär. Vid 27 års ålder befann hon sig på toppen av berget med en rad priser, inklusive fem världsmästerskap och två olympiska spel i rad.

LÄS BERÄTTELSEN

Saras favoritprodukter

Kom i kontakt med våra varumärkesambassadörer på Zinzino-bloggen