OLET VIERAILIJANA HENKILÖN BSG marketing Oy SIVUILLA
Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi

Essent+ Premium

Omega-ravintolisien uusi aikakausi on alkanut. Essent+ Premium nostaa täysin luonnollisten, runsaasti polyfenoleja sisältävien ja omega-rasvahappojen tasapainoa edistävien ravintolisien valikoimamme aivan uudelle tasolle. Helposti sulavat softgelkapselit palauttavat elimistön rasvahappotasapainon turvallisesti, suojaavat veren rasva-aineita hapettumiselta sekä tukevat sydämen ja aivojen normaalia toimintaa. Jokainen kapseli sisältää tiivistettyä puhdasta kalaöljyä täynnä omega-3-ryhmän EPA- ja DHA-rasvahappoja, tehokkaita bioaktiivisia polyfenoleja omasta extra virgin -oliiviöljystämme (Revolutionary Extra Virgin Olive Oil, R.E.V.O.O), oliiviuutetta ja kaakaojauhetta

Sisältö: 60 pehmeää geelikapselia yksittäisissä läpipainopakkauksissa optimaalisen tuoreuden takaamiseksi.

Ravintolisä

Hintasi
43,00 € (5,00 cr)
Retail-myyntihinta
61,00 €
Tärkeimmät edut
  • Auttaa pitämään elimistön polyfenolitasot hyvinä veren lipidien suojaamiseksi hapettumisstressiltä1
  • Kun päivittäin otetaan vähintään kolme pehmeää geelikapselia, tämä auttaa veren lipidien suojaamisessa hapettumisvaurioilta1, koska päivittäinen annos sisältää vähintään 5 mg hydroksityrosolia
  • Edistää sydämen normaalia toimintaa2, koska päivittäinen annos sisältää 1 080 mg EPA:ta ja 600 mg DHA:ta
  • Edistää aivojen normaalia toimintaa3, koska päivittäinen annos sisältää 600 mg DHA:ta
  • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa4, koska päivittäinen annos sisältää 20 µg D3-vitamiinia
  • Tukee silmien tervettä ja normaalia toimintaa, koska se sisältää 600 mg DHA:ta6
  • Vähintään neljä pehmeää geelikapselia päivässä auttaa ylläpitämään triglyseridi-8 ja verenpainetasoja9 , jotka ovat jo normaalien rajojen sisällä, koska päivittäinen annos sisältää 2 240 mg EPA:ta ja DHA:ta
  • Edistää luiden11 ja lihasten12 ja hampaiden13 sekä solujen terveyttä14, koska päivittäinen annos sisältää 20 μg D3-vitamiinia
  • Auttaa ylläpitämään hyviä EPA- ja DHA-tasoja kehossasi
  • Auttaa pitämään elimistön omega-6:3-tasot optimaalisina

Tietoa lisäravinteesta

Ravintoarvo ja sisältö tilavuudessa: Kaksi pehmeää geelikapselia Kolme pehmeää geelikapselia
Kalaöljy 1600 mg 2400 mg
Omega-3-rasvahapot 1120 mg 1680 mg
   josta EPA:ta 720 mg 1080 mg
   josta DHA:ta 400 mg 600 mg
Oliiviöljy 340 mg 510 mg
Oleiinihappo (omega-9) 255 mg 383 mg
Polyfenolit 18.3 mg 27.4 mg
   josta hydroksityrosolia 5.8 mg 8.7 mg
Skvaleeni 1.3 mg 1.9 mg

D3-Vitamiini

(268%*, 402%** of RV*)

 13.4 ug* 20.1 ug**
*RV = viitearvo    

Ainesosat:

Kalaöljyt*, kapselin kuori (kalagelatiini, glyseroli), kylmäpuristettu ekstraneitsytoliiviöljy, sakeuttamisaine (mehiläisvaha), kaakaonsiemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini, oliiviuute (Olea europaea)) D3-vitamiini (kolekalsiferoli). *EU:n ulkopuolinen alkuperä.

Essent+ premium: tasapainoinen sekoitus kala- ja oliiviöljyä antaa todistetusti tuloksia
Essent+ Premium on valmistettu tieteellisesti kehitetyllä kaavalla, joka yhdistää ainutlaatuisen kalaöljylaadun terveyttä edistäviin määriin omega-3-rasvahappoja. Lisäksi siinä on tieteellisesti määritetty annos oliiviöljyä, joka sisältää polyfenoleita, fytoravintoaineita ja omega-9:ää ja parantaa näin osaltaan omega-3 rasvahappojen oksidatiivista vakautta. Polyfenolit sitoutuvat omega-3-rasvahappoihin ja toimivat tehokkaina antioksidantteina estäen lipidejä hapettumasta6. R.E.V.O.O-oliiviöljyn polyfenolit jäljittelevät kalassa luonnollisesti olevia polyfenoleja ja siirtävät herkät omega-3-rasvahapot kehon läpi, kunnes ne päätyvät turvallisesti solukalvojen sisäpuolelle. Polyfenolit ja merenelävien rasvahapot toimivat tiiviissä synergisessä yhteistyössä mahdollistaakseen elimistölle omega-3-rasvahappojen imeyttämisen, säätämisen ja ylläpitämisen yli 8 %:n tasolla, joka vaaditaan alle 3:1 omega-6:3-tasapainon saavuttamiseen.

Revolutionary extra virgin olive oil balanceoil+ premiumissa
Essent+ Premium -kapselit on valmistettu patentoidulla tuotantoprosessilla valmistetusta ekstraneitsytoliiviöljystä, josta saamme yksinoikeudellisen Revolutionary Extra Virgin Olive Oil -öljyn sertifioiduista Koroneiki-oliiveista. Se sisältää vertaansa vailla olevan määrän polyfenoleita5, oleiinihappoa, useita fytoravintoaineita ja muita hyödyllisiä aineita. Itse asiassa R.E.V.O.O:n polyfenolipitoisuudet ovat jopa 30 kertaa suuremmat kuin tavallisten ekstraneitsytoliiviöljyjen. Sen runsas omega-9 (oleiinihappo) on toinen tärkeä ominaisuus, joka tukee aktiivisesti veren kolesteroliarvojen normalisoitumista1 . Se on korkealuokkainen komponentti, jota myydään sellaisenaan hintaan 69,00 € / 250 ml.

Erikoissekoitus luonnollista kalaöljytiivistettä, joka tukee sydän- ja verisuonijärjestelmää ja aivojen toimintaa
Essent+ Premium -kapseleissa käytetty kalaöljy on peräisin tiukan valintaprosessin läpikäyneistä luonnollisista omega-3- triglyseriditiivisteistä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Nämä korkealaatuiset triglyseriditiivisteet sisältävät 85 % EPA:ta ja DHA:ta, ja näin suurilla pitoisuuksilla tarvitaan vain pieniä määriä tarvittavien tulosten aikaansaamiseksi elimistössä. Siksi ne sopivat täydellisesti kapseleissa käytettäviksi. Triglyseridimuodon valitseminen on tärkeää, koska sitä esiintyy luonnostaan kala- ja kasvilajeissa, ja siten elimistö tunnistaa muodon ja se imeytyy helpoimmin. Itse asiassa yli 98 % kaikista elintarvikkeista saatavista rasvoista on triglyseridimuodossa. Triglyseridikalaöljyt ovat monimutkaisempia, ja niiden tuottaminen kestää kauemmin, mutta meille tämä on ainoa tapa. Valitut luonnolliset omega-3-tiivisteet on valmistettu Etelä-Tyynenmeren saastumattomista vesistä peräisin olevista puhtaista anjoviksista. Ne ovat Friend of the Sea -järjestön sertifioimia ja täyttävät tiukimmat kestävän kalastuksen vaatimukset.

D3-Vitamiini
Essent+ Premium sisältää D3-vitamiinia (kolekalsiferolia), jota kolme pehmeää geelikapselia sisältää 20 µg. Käytämme luonnollista D3-vitamiinia (kolekalsiferolia), joka on valmistettu lanoliinista. Lanoliini on lampaanvillassa luonnollisesti esiintyvä rasva. D3-vitamiini valmistetaan liuottamalla D3-vitamiinin esiaste lanoliinista. Tämän jälkeen sitä muutetaan kemiallisesti ja aktivoidaan altistamalla ultraviolettivalolle (UV). Kyseinen kemiallinen prosessi on verrattavissa prosessiin, joka tapahtuu ihmisen iholla sen tuottaessa D3-vitamiinia ihon altistuessa auringonvalolle.

Todistettu tasapaino 120 päivässä
Sertifioidut laboratoriomme ovat vastuussa kuivatuista veripisaroista otettujen kokeiden analysoimisesta. Kokeet koskevat veressä olevia 11 rasvahappoa, ja tietokantamme on maailman suurin lajissaan. Keskimääräinen omega-6:3-suhde ihmisillä, jotka eivät käytä omega-3-lisäravinnetta, on Pohjois-Euroopassa 12:1, Euroopassa 15:1 ja Yhdysvalloissa 25:1. Kun BalanceOil-tuotteita on käytetty 120 päivän ajan, keskimääräinen suhde on useimmilla ihmisillä alle 3:1.
Suositeltu päivittäinen annos:
Yksi pehmeä geelikapseli noin 30 painokiloa kohti. Annoksen koko määräytyy kehon painon mukaan. Aikuiset, joiden paino on 50–60 kg: kaksi pehmeää geelikapselia päivässä. Aikuiset, joiden paino on 80–90 kg: kolme pehmeää geelikapselia päivässä. Enintään viisi pehmeää geelikapselia päivässä. Älä ylitä suositeltavaa päiväannosta. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

Huomio:
Jos käytät verenohennuslääkettä tai sinulla on jokin sairaus, keskustele lääkärisi kanssa ennen Essent+ Premium -tuotteen käyttöä.

Säilytys:
Säilytä pimeässä ja kuivassa paikassa huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

Pitkäaikainen verensokerimittaus ja elintavan arviointi
49,00 € Hintasi
69,00 € Retail-myyntihinta
(3,00 cr)
Lasten polyfenolipitoinen omega-rasvahappojen tasapainoa edistävä ravintolisä
33,00 € Hintasi
47,00 € Retail-myyntihinta
(4,00 cr)
Sisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja (EPA+DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia. Auttaa pitämään kehon Omega-6:3-tasapainon kunnossa.
33,00 € Hintasi
47,00 € Retail-myyntihinta
(4,00 cr)
Sisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja (EPA+DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia. Auttaa pitämään kehon Omega-6:3-tasapainon kunnossa turvallisesti.
14,00 € Hintasi
22,00 € Retail-myyntihinta
(1,50 cr)
Tiesi kohti henkilökohtaista hyvinvointia alkaa täältä! Selvitä Omega-3 -terveysprofiilisi testaamalla
109,00 € Hintasi
155,00 € Retail-myyntihinta
(5,00 cr)
Tiesi kohti henkilökohtaista hyvinvointia alkaa täältä! Selvitä Omega-3 -terveysprofiilisi testaamalla
155,00 € Säästät 50 %
310 € Retail-myyntihinta
(9,00 cr)
BalanceOil vesiliukoisena. Sisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja (EPA+DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia.
43,00 € Hintasi
61,00 € Retail-myyntihinta
(5,00 cr)
6 kpl, 100mlSisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja (EPA+DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia. Auttaa pitämään kehon Omega-6:3-tasapainon kunnossa.
84,00 € Säästät 36 %
132 € Retail-myyntihinta
(6,00 cr)
Vegan Omega-3 sisältää mikrolevää sekä runsaasti EPA-, DHA-, SDA- ja GLA-rasvahappoja. Oliiviperäisiä polyfenoleita, neidonkielisiemenöljyä ja D3-vitamiinia.
67,00 € Hintasi
95,00 € Retail-myyntihinta
(5,00 cr)
Erittäin puhdas, molekyylitasolla testattu Polyphenol Omega Balance -lisäravinne säätää ja ylläpitää Omega-6:3 -tasapainoa turvallisesti. Se suojaa soluja ruostumista muistuttavalta oksidoitumiselta ja tukee aivojen, sydämen sekä immuunipuolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.
43,00 € Hintasi
61,00 € Retail-myyntihinta
(5,00 cr)
Sisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja (EPA+DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia. Auttaa pitämään kehon Omega-6:3-tasapainon kunnossa.
198,00 € Säästät 30 %
282 € Retail-myyntihinta
(20,00 cr)
Sisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja (EPA+DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia. Auttaa pitämään kehon Omega-6:3-tasapainon kunnossa.
198,00 € Säästät 30 %
282 € Retail-myyntihinta
(20,00 cr)
Sisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja (EPA+DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia. Auttaa pitämään kehon Omega-6:3-tasapainon kunnossa.
198,00 € Säästät 30 %
282 € Retail-myyntihinta
(20,00 cr)
Neljä kertaa suurempi polyfenolipitoisuus kuin tavanomaisessa BalanceOil+-ravintolisässä
51,00 € Hintasi
72,00 € Retail-myyntihinta
(5,00 cr)
R.E.V.O.O on saatavilla alkaen ja vain rajoitettuna eränä. Varmista heti, että saat omasi!
69,00 € Hintasi
99,00 € Retail-myyntihinta
(7,00 cr)