OLET VIERAILIJANA HENKILÖN BSG marketing Oy SIVUILLA
Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi

ZinoGene+

ZinoGene+ edustaa ravintolisien uusinta innovaatiota. Se on tieteellinen läpimurto, joka perustuu monipuoliselle koostumukselle fukoidaaneja. ZinoGene+ sisältää merilevästä saatavaa luonnollista polysakkaridia, polyfenoleita, C-vitamiinia ja sinkkiä, joka tukee DNA-synteesiä1 ja solujen jakautumista2.
Ikääntymisessä merkittäviä tekijöitä ovat toimintahäiriöisten solujen lisääntyminen ja solujen uudistumiskyvyn heikkeneminen. Ruokavalion sisältämät ravintoaineet vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti tätä tapahtuu. Siksi kehitimme ZinoGene+:n

Sisältö: 30 tablettia

Ravintolisä

Hintasi
47,00 € (5,00 cr)
Retail-myyntihinta
69,00 €
Tärkeimmät edut
  • DNA-synteesiä1
  • Solujen jakautumista2
  • Elimistön suojaamista hapettumisstressiltä3,4
Lisätietoja
Annoskoko: 1 tabletti.
Määrä annosta kohti:
 
Kurkumauute 200 mg
   josta kurkuminoideja yhteensä 170 mg
Kversetiini 125 mg
Fukoidaani 125 mg
Fisetiini 25 mg
Piperiini 1,25 mg
C-vitamiini 12 mg     (15%)*
Sinkki 1,5 µg     (15%)*

*RV = viitearvo  

 

Ainesosat:

 Täyteaine (sorbitoli), kurkumiiniuute (Curcuma longa)*, kversetiinisekoitus (pagodapuusta (Sophora japonica)*, sipuliuutteesta (Allium cepa)* ja Quercefit™-fosfolipidiyhdisteestä (Sophora japonica)), fukoidaania sisältävä wakame-uute (Undaria pinnatifida)*, C-vitamiini barbadoskirsikkauutteesta (Malpighia glabra)*, fisetiinisekoitus (savupuu-uutteesta (Cotinus coggygria)* ja mansikkauutteesta (Fragaria ananassa duchesne))*, paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, riisitiiviste, esigelatinoitu maissitärkkelys), sinkki (sinkkibisglysinaattikelaatti)*, mustapippuriuute Bioperinen® muodossa (Piper nigrum)*. *Peräisin EU:n ulkopuolelta.

Kurkumauute
Kurkumiini ja sen kirkkaan keltainen väri ovat ZinoGene+:n koostumuksen kulmakivi. Kurkumiinia saadaan inkiväärikasvien heimoon kuuluvan Curcuma longa -lajin kasveista. Kurkumiinia on käytetty Intiassa jo tuhansien vuosien ajan sekä mausteena että osana ayurvedisia perinteitä. Nykyään sitä käytetään laajalti kaikkialla maailmassa ravintolisissä, kosmetiikassa, mausteissa ja elintarvikeväreissä. Markkinoilla on useita erilaisia kurkumiiniuutteita, mutta niiden biologisessa hyötyosuudessa on suuria eroja, minkä vuoksi niissä on myös suuria eroja sen suhteen, kuinka aktiivinen vaikutus kyseisellä ainesosalla on. Meidän tuotteisiimme päätyvä kurkumiiniuute on erittäin tarkoin valikoitua, ja se tarjoaa laajasti kaikkia kurkuminoideja. Olemme valinneet käyttää maailmanlaajuisesti palkittua ainesosaa HydroCurcia®, joka on maailman suurimman biologisen hyötyosuuden tarjoava kurkumiini. Tämän vuoksi sillä on myös parempi imeytymiskyky, mikä tekee siitä erityisen tehokkaan ja toimivan.

Kversetiini
Kversetiini on luonnollinen pigmentti, jota on useissa hedelmissä, vihanneksissa ja viljoissa. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, ja se kuuluu flavonoideiksi kutsuttujen polyfenolien alaryhmään. On arvioitu, että keskivertoihminen saa sitä päivittäin 10–100 mg nauttimistaan ruoista, kuten sipuleista, omenoista, kapriksista, marjoista, parsakaalista, sitrushedelmistä, kirsikoista, kahvista, viinirypäleistä, vihreästä teestä ja punaviinistä. On tärkeää huomata, että kversetiinin määrä eri ruoka-aineissa voi riippua olosuhteista, joissa ruoka on kasvanut. Siksi olemme parhaan mahdollisen biologisen hyötyosuuden ja toimivuuden takaamiseksi tehneet oman kversetiinisekoituksemme kolmesta eri ainesosasta, jotka on saatu kahdesta eri kasvista: pagodapuusta ja sipuleista. Kuten aina, ainesosiemme laatu on meille aivan yhtä tärkeä seikka kuin niiden määrä, ja tämä on ollut ensisijaisena lähtökohtana myös niissä kversetiinin lähteissä, joita olemme tähän valmisteeseen valinneet.

Fukoidaanit
Fukoidaani-nimistä ainetta löytyy ruskolevistä. Merilevästä saatavat fukoidaanit ovat tarttumattomia yhdisteitä, ikään kuin teflonin biologisia vastineita. Niitä esiintyy useissa ruskolevissä, ja ne sijaitsevat näiden merileväkasvien soluseinissä ja suojaavat niitä ulkoisilta stressitekijöiltä. Fukoidaanien ravitsemukselliset ominaisuudet eivät ole mikään uusi löydös. Fukoidaaneja sisältäviä merileviä on nimittäin käytetty muinaisissa perinteissä jo tuhansien vuosien ajan. Chilen Monte Verdessä tehdyissä arkeologisissa kaivauksissa on itse asiassa löydetty todisteita siitä, että niitä käytettiin niinkin kauan sitten kuin 12000-luvulla eaa. Nykyään fukoidaaneja lisätään ravintolisiin niiden tarjoaman korkean ravitsemuksellisen hyödyn vuoksi. Tiedämme, että laatu ja hinta vaihtelevat huomattavasti eri toimittajien välillä, ja siksi olemme päättäneet käyttää eksklusiivista fukoidaaneja sisältävää ainesosaa ZinoGene+-tuotteessamme.
Käyttösuositus:
Aikuiset: Ota 1 tabletti päivittäin. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota

Huomio: 
Keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä, jos olet raskaana tai imetät, jos sinulla on jokin sairaus tai jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Säilytys:
Kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

Kotitesti d-vitamiinitilanteen analysoimiseksi verestä
49,00 € Hintasi
69,00 € Retail-myyntihinta
(3,00 cr)
Keskeiset mikro- ja fytoravinteet: beetaglukaanit (1,3/1,6), karotenoidit, ksanthophyllit, vesi, lipidiliukoiset polyfenolit sekä 23 vitamiinia ja kivennäisainetta. Kehittynein nykyisistä lisäravinteista.
25,00 € Hintasi
36,00 € Retail-myyntihinta
(3,00 cr)
Xtend+ on kehittynyt, immuunijärjestelmää tukeva ravintolisä, joka täydentää loistavasti BalanceOil ja ZinoBiotic vaikutusta.
35,00 € Hintasi
49,00 € Retail-myyntihinta
(4,00 cr)
Patentoitua sahramiuutetta (affron®), viittä B-vitamiinia, jodia ja C-vitamiinia. Lievittää tavallista stressiä ja kohentaa mielialaa.
23,00 € Hintasi
33,00 € Retail-myyntihinta
(3,00 cr)
Erityisiä standardoituja 1,3/1,6-beetaglukaaneita ja vegaanista D3-vitamiinia sisältävä luonnollinen lisäravinne. Auttaa pitämään immuunijärjestelmän toiminnan normaalina.
37,00 € Hintasi
59,00 € Retail-myyntihinta
(4,00 cr)
D-vitamiini- ja magnesiumravintolisä
11,00 € Hintasi
16,00 € Retail-myyntihinta
(1,25 cr)
Täysin luonnolliset ainesosat takaavat tehokkaan biologisen hyötyosuuden
47,00 € Hintasi
69,00 € Retail-myyntihinta
(5,00 cr)
Patentoitua sahramiuutetta (affron®), viittä B-vitamiinia, jodia ja C-vitamiinia. Lievittää tavallista stressiä ja kohentaa mielialaa.
31,00 € Hintasi
45,00 € Retail-myyntihinta
(4,00 cr)