Cart
Ostoskorisi
YRITYSTIEDOT

Vuonna 2009 Zinzino Nordic AB ostettiin osin sen omistajille suunnatun apporttiosakeannin avulla ja osin merkitsemällä Zinzino Nordic AB:n osakkeita etuoikeusannissa joulukuussa 2009. Tällöin Zinzino AB sai yli 97% äänivallasta ja 92% sen osakepääomasta. Osuus osakepääomasta oli noussut 93 prosenttiin 31. joulukuuta 2014 mennessä.

JOHTORYHMÄ JA HALLITUS

Zinzino AB:n liiketoiminta alkoi syksyllä vuonna 2007. Yhtiön päätoimiala on omistaa ja kehittää suoramarkkinointialan yrityksiä ja siihen liittyvää liiketoimintaa.

JOHTORYHMÄ
List View

Dag Bergheim Pettersen
CEO

Syntynyt: 1970
Toiminut aikaisemmin johtotehtävissä Gigantissa ja Alcatelissa sekä Senior Vice President -tehtävässä TeliaSoneran tytäryhtiössä NetComissa. Dagilla on mittava kokemus kasvuyritysten strategisesta johtamisesta. Hän on toiminut Zinzinon CEO:na vuodesta 2012 alkaen.

Osakkeiden lukumäärä: 1 460 488 B-osaketta.
List View

Michael Perry
COO USA

Syntynyt: 1953
Michael Perryllä on laaja kokemus johtotehtävistä monessa eri yrityksessä. Hän on suorittanut MBA-tutkinnon ja on mm. toiminut myyntipäällikkönä, operatiivisena johtajana sekä toimitusjohtajana. Hänellä on laaja kokemus suoramyyntialalta. Michael aloitti Zinzino LLC:ssa maaliskuussa 2013, hän on Amerikan markkinoiden COO.

Osakkeiden lukumäärä: 0 + 100 000 optiota
List View

Henrik Schultz
Tuotejohtaja

Syntynyt: 1961
Henrik Schultz on työskennellyt pitkään johtavissa asemissa kansainvälisissä ja kaupallisissa yrityksissä. Hän on suorittanut MBA-tutkinnon ja on toiminut mm. myyntipäällikkönä, markkinointijohtajana ja toimitusjohtajana. Zinzino palkkasi Henrikin vuonna 2007. Tätä ennen hän työskenteli yrityksessä nimeltä Libro Gruppen AB.

Osakkeiden lukumäärä: 55 000 B-osaketta.
List View

Fredrik Nielsen
CFO

Syntynyt: 1977
Fredrik Nielsen on koulutukseltaan MBA ja hänellä on laaja kokemus talousalan johtotehtävistä. Hän on työskennellyt Zinzinon palveluksessa vuodesta 2009. Sitä ennen hän toimi Gymnasium AB:n talousjohtajana.

Osakkeiden lukumäärä: 45 000 B-osaketta.
List View

Jakob Spijker
VP Sales & Partner Relations

Syntynyt: 1968
Jakob Spijker on toiminut monissa erilaisissa rooleissa logistiikan, kuljetuksen ja varastoinnin alalla, sekä Ruotsissa että Alankomaissa. Hän aloitti Zinzinolla vuonna 2012. Tätä ennen hän toimi logistiikkapäällikkönä Mediatec Solution AB:ssa.

Osakkeiden lukumäärä: 15 000 B-osaketta.
List View

Katriin Laanep
Head of Support

Syntynyt: 1973
Katriin on työskennellyt pitkään asiakaspalvelun parissa ja yli 10 vuotta suoramyynnissä. Hän aloitti Zinzinossa 2012 Partner Support -tuessa ja eteni myöhemmin sekä Director Support -tukeen ja Leader Council Support -tukeen. Hän työskenteli Partner Support -tuen esimiehenä ennen kuin hänet ylennettiin Head of Supportiksi, joka on vastuussa sekä asiakaspalvelusta, että Partner-, Director- ja Leader Council Support -tuesta.
List View

Daniel Vennerstrand
CTO

Syntynyt: 1976
Daniel Vennerstrand on tietojenkäsittelytieteen maisteri ja on työskennellyt ohjelmistokehityksen ja -hallinnan parissa vuodesta 2001 alkaen. Hänellä on pääasiallinen kokemus tuoteyrityksistä, viimeiseksi Intermailista, jossa hän työskenteli kehityspäällikkönä.
List View

Henrik Hammargren
Head of Business Control

Born: 1980
Henrik Hammargren - Head of Business Control, Henrik Hammargren is a business economist and has since 2006 been working as a Controller in senior positions at several companies, including Autoliv, Elanders and Resia. Employed at Zinzino since November 2018.

Number of shares: 0
List View

Gabriele Helmer
CMO

Born: 1977
Gabriele Helmer is an MSc in International Marketing and Economics and has since 2001 worked with marketing at several different companies, including Lufthansa, Beiersdorf, General Mills, Specsavers and has experience from the advertising industry. Employed at Zinzino since March 2019.

Number of shares: 2150 Class B-aktier
List View

Geir Smolan
MD Faun

Syntynyt: 1961
Geirillä on kemian maisterin tutkinto ja hänellä on kattava kokemus sekä laadunhallintajärjestelmistä että elintarviketurvallisuudesta, ja terveys- sekä turvallisuusalasta. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja näihin aloihin liittyen. Geir aloitti Zinzinon laatupäällikkönä vuonna 2014 ja siirtyi Faun Pharman toiminnanjohtajaksi (MD) syyskuussa 2017.

hei

HALLITUS
List View

Hans Jacobsson
Puheenjohtaja

Syntynyt: 1967
MBA. Työskenteli Rootfruit Scandinavia AB:n toimitusjohtajana. Toiminut mm. rahoitus- ja jakeluketjujohtajana General Mills Scandinavia AB:ssa, partnerina yrityksessä CR&T Ventures ja investointijohtajana yrityksessä Investment AB Bure. Hänellä on laaja kokemus hankinta- ja myyntitoiminnoista, pörssilistauksista ja rakenteellisista kaupoista. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus elintarvikkeista ja kulutushyödykkeistä. Hans Jacobsson ollut hallituksen jäsenenä vuodesta 2007 lähtien ja on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2009.

Osakkeiden lukumäärä: 471 215 B-osaketta.
List View

Staffan Hillberg
Jäsen

Syntynyt: 1964
Opiskeli sähkötekniikkaa Chalmers University of Technologyssa ja hänellä on MBA-tutkinto INSEAD:sta. Toimitusjohtajana yrityksessä Wood & Hill Investment AB ja toimitusjohtaja sijoitusyhtiössä Heliospectra AB. Hänellä on laaja kansainvälinen operatiivinen kokemus, myös rahoitusalalta. Aiempi toimitusjohtaja Yield AB:ssa ja Scandinavian Financial Management AB:ssa, aiempi Managing Partner MVI:ssa, Partner CR&T Ventures AB:ssa (riskipääomayritys Buresfärenissä), toimitusjohtaja AppGate AB:ssa, toimitusjohtaja Bonnier Onlinessa, Pääjohtaja Bonnier Medialabissa, Tuotepäällikkö Apple Computer Inc:ssa Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Staffan Hillberg on ollut hallituksen jäsen vuodesta 2007.

Osakkeiden lukumäärä: 251 414 B-osaketta.
List View

Pierre Mårtensson
Jäsen

Syntynyt: 1972
Pierre Mårtenssonilla on MBA -tutkinto Norjan kauppakorkeakoulusta ja hänellä on laaja kokemus työskenneltyään kansainvälisesti globaaleissa yrityksissä. Pierre Mårtensson tuli meille Norjan Enirosta. Hän on aiemmin työskennellyt Oriflame-konsernin Kiinan markkinoiden toimitusjohtajana vastaten siellä 17 konttorista. Hän on toiminut myös toimitusjohtajana Lux Singaporessa ja Etelä-Afrikassa ja sitä ennen Pierre työskenteli kolme vuotta Zonavi AS:ssa, interaktiivisessa liiketoimintayksikössä Telenor As:ssa ja kaksi vuotta liikkeenjohdon konsulttina teollisuudessa.

Osakkeiden lukumäärä: 0 + 100 000 optiota
List View

Ingela Nordenhav

Ingela on valmistunut insinööriksi Chalmersin teknillisestä korkeakoulusta ja hänellä on takanaan pitkä ura Volvolla. Hänen viimeisin asemansa oli Volvo Trucksin Global Marketing Manager, jossa hän muun muassa johti yhtiön digitalisaatio- ja imagomuutosta. Hänellä on aiempaa kokemusta niin tuotekehityksestä ja laadusta, kuin myynnistä ja jälkimarkkinoistakin. Hän on asunut ja työskennellyt ulkomailla kahteen otteeseen, Alankomaissa ja Yhdysvalloissa. Ingelalla on kattava kokemus kansainvälisestä työstä, strategisesta liikkeenjohdosta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hänellä on laaja, monialainen ymmärrys asiakaskokemuksesta, markkinoinnista ja brändin kehittämisestä, jotka ovat hänen pääasialliset erikoistumisalueensa. Alkuvuodesta lähtien hän on johtanut omaa strategiseen markkinointiin erikoistuvaa konsultointiyritystään.