Cart
Shopping cart

Ravitse koko kehoasi. Sisältä ja ulkoa.

Iho on suurin elimemme ja puolustuksemme etulinja. Lisää bioteknisiä ravintoaineita ihosi päivittäiseen tieteelliseen ravintolisärutiiniin ja pidä koko kehosi tasapainossa.

Ravitse koko kehoasi. Sisältä ja ulkoa.

Iho on suurin elimemme ja puolustuksemme etulinja. Lisää bioteknisiä ravintoaineita ihosi päivittäiseen tieteelliseen ravintolisärutiiniin ja pidä koko kehosi tasapainossa.

Sveitsiläinen biotekninen ihonhoito kohtaa skandinaaviset testipohjaiset lisäravinteet

Huolehdimme kehostasi – sisältä ja ulkoa. Luonnolliset, tieteellisesti todistetut tuotteet ovat kokonaisvaltainen lähestymistapamme henkilökohtaiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

Tieteellinen ihonhoito ja yksilölliset lisäravinteet yhdestä osoitteesta.

Enhance your natural wow.
Sisältä ja ulkoa

Zinzino ja HANZZ+HEIDII ovat täydellinen yhdistelmä – ja syystä. Omien alojemme edelläkävijöitä, huippuluokan tieteen ja puhtaan luonnonvoiman ohjaamana. Yhdessä nämä molempien tuotefilosofioidemme olennaiset osat varmistavat, että elämäsi pysyy tasapainossa, sisältä ja ulkoa.

Magic Swiss Code – salainen sveitsiläinen yhdistelmämme

Älykäs, monitoiminen ja vegaaninen koostumus, joka sisältää lumilevän ja alppitähden kantasoluja. Yhdistelmä sveitsiläisen veden puhtautta, vitamiineja, mineraaleja ja öljyjä tuottaa syvälle ulottuvia, tehokkaita, tulehdusta ehkäiseviä ja kosteuttavia vaikutuksia. Tämä tarkkaan varjeltu Alppien salaisuus luo raikkaan ja säteilevän ilmeen, joka on sekä vahva että kaunis – aivan kuten sinä.

Kasvipohjainen kantasoluteknologiamme

Tämä on Superior Natural Antioxidant Blend (SNAB)

Mikä on ryppyjä vähentävä peptidiyhdistelmämme?

Uskomme erittäin tehokkaisiin kosteuttaviin yhdistelmiin

Pysy suojattuna InfraGuardillamme

24h ihonhoitorutiini

Ihosi kaipaa huolenpitoa aamusta iltaan. Noudata kokonaisvaltaista puhdasta kauneusrutiinia, joka antaa ainesosien vaikuttaa toisiinsa eri kerroksissa. Saat näin maksimaalisen vaikutuksen ihoosi. Yksinkertainen tapa korostaa luonnollista wow-efektiäsi, päivällä ja yöllä.

Nuorentaa ihoasi

Zinzino Skin Serum – 24 tunnin koostumus, joka suojaa ja korjaa ihosi soluväliainetta.

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsemme ihonhoitoa, joka toimii juuri meidän ihotyypillemme. Balance Conceptissa teet testin tietääksesi, mitä lisäravinteita kehosi tarvitsee. Samalla tavalla ihonhoitotuotteidesi tulee perustua ihotyyppiisi. Tuotteiden monimuotoinen ja ravinnerikas koostumus mukautuu intuitiivisesti ihon ainutlaatuisiin olosuhteisiin. Tämän ansiosta tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, herkkä ja akneen taipuvainen iho mukaan lukien.

Zinzinon ihoseerumi on erillinen tuote, eikä sitä ole tarkoitus sisällyttää kokonaisuudeksi suunniteltuun HANZZ+HEIDII-ihonhoitorutiiniin.

Se pitää huolta koko kehosta sisältä ja ulkoa. Tasapainoinen elämä vaatii kokonaisvaltaista otetta henkilökohtaiseen terveyteen. Lisäämällä tarvittavaa ihonhoidollista ravintoa testipohjaiseen yksilölliseen ravitsemusohjelmaasi varmistat, että kaikki kehosi elimet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla – myös ihosi, joka on suurin niistä kaikista.

Zinzino blogia

Tieteellistä ihonhoitoa
Kuinka ihosta huolehditaan eri elämänvaiheissa
tiistai 28. kesäkuuta 2022
Reseptit
Hehkuvan ihon loihtivan smoothien resepti, uusi osa aamutoimiasi
maanantai 26. kesäkuuta 2023
Tieteellistä ihonhoitoa
Kuinka saat nuorekkaan, terveen ihon 30 päivässä
keskiviikko 28. heinäkuuta 2021