Cart
Shopping cart

Vapauta potentiaalisi
Hyödynnä testipohjaisen ravitsemuksen voima.
Liity mukaan.

Jaa
Liity mukaan tekemään töitä tavalla, joka tulee muuttamaan elämäntyylisi

Haluatko enemmän irti elämästä? Etsitkö vapautta tehdä ajallasi sitä, mitä todella haluat? Olet hyvässä seurassa.

Kymmenettuhannet ihmiset ympäri maailman ovat jo tehneet tämän päätöksen. He rakentavat pysyvää liiketoimintamenestystä ja parempaa elämää maailmanlaajuisessa yhteisössä, joka koostuu itsenäisistä yrittäjistä, visionääreistä ja muutoksentekijöistä.

Me olemme Zinzino. Globaali terveysteknologiayritys Skandinaviasta. Olemme Nasdaqissa noteerattu yritys, joka on edistänyt testipohjaista ravitsemusta ja kestävää sosiaalista myyntiä tasaisella orgaanisella kasvulla lähes kahden vuosikymmenen ajan. Vuonna 2012 löysimme terveyshaasteen, joka koskettaa 97 % maapallon ihmisistä, ja aloimme kehittää innovaatiota sen ratkaisemiseksi. Tänä päivänä tuotevalikoimamme asettaa uuden standardin henkilökohtaiselle terveydelle.

Liity osaksi meitä!
Itsenäiset Partnerimme ovat kaikilta eri elämänaloilta. Ja seuraavat unelmaansa täsmälleen samoista syistä kuin sinä luet tätä tänään. Sinäkin voit tehdä tästä liiketoimintaa levittämällä sanaa uraauurtavasta biotekniikastamme omissa yhteisöissäsi. Liittyminen on ilmaista, ja parhaat käytännöt ovat jo olemassa. Yksinkertaista; noudatat vain järjestelmää, joka on jo todistetusti menestynyt – sitä on testattu ja hiottu vuosikymmeniä. Annamme sinulle yksinoikeudet ravintolisiemme ja luottamuksellisten terveystestiemme markkinointiin. Kaikki haluavat tietää, onko heidän terveytensä kunnossa. Laajat laboratorioraporttimme tarjoavat kirjallisen todisteen.

Nyt on sinun aikasi vapauttaa todellinen potentiaalisi ja elää elämääsi täysillä. Tule mukaan luomaan parempaa tulevaisuutta - terveempi elämä jo tänään ilman arvailuja. Emme malta odottaa, että tapaamme sinut.

Sinun Zinzino-tiimisi

Mitä minä tästä hyödyn?

Henkilökohtaiset terveystestit

+

Rakenna liiketoimintaasi levittämällä sanaa uraauurtavasta bioteknologiastamme yhteisöissäsi. Annamme sinulle yksinoikeuden kertoa ravintolisävalikoimastamme ja luottamuksellisista terveystesteistämme (kuivaveritesti, DBS). Testiemme tarjoaminen asiakkaille tulee olemaan paras myyntityökalusi. Me kaikki haluamme tietää, onko terveytemme kunnossa.

Nasdaqissa noteerattu yritys

+

Zinzino on globaali skandinaavinen terveys- ja hyvinvointibrändi, joka on edelläkävijä niin testipohjaisessa ravitsemuksessa kuin tulevaisuuden henkilökohtaisessa terveydessä. Mikäli päätät liittyä mukaan, me autamme sinua jokaisella askeleella matkan varrella. Työskentelet yhdessä yrityksen johtoryhmän, tutkijoiden ja tuoteasiantuntijoiden, maailmanlaajuisen Partner- ja asiakastuen sekä vahvan myynti- ja markkinointitiimin kanssa.

Aloita tienaaminen heti

+

Liittyminen on ilmaista, ja liiketoimintasi on vauhdissa heti ensimmäisestä tilauksesta lähtien: Ei aloitusmaksuja, välillisiä kuluja tai logistiikkaa. Saat henkilökohtaisen pääsyn Zinzino-verkkosivustolle, jossa markkinoit uraauurtavia tuotteitamme ja hyödyt jokaisesta tekemästäsi myynnistä. Me hoidamme kaiken liittyen lähetyksiin ja käsittelyyn. Toimitamme jokaisen tilauksen suoraan asiakkaillesi varastoista ympäri maailmaa.

Ainutlaatuinen palkkiojärjestelmä

+

Tämä on sinun liiketoimintasi ja sinä päätät, kuinka paljon haluat ansaita. Kaksiosainen palkkiojärjestelmämme palkitsee sinut sekä tuotteidemme markkinoimisesta henkilökohtaisille asiakkaillesi että muiden yrittäjien auttamisesta liiketoiminnan rakentamisessa. Päätös on aina sinun.

Todistetusti toimiva liiketoimintamalli

+

Suoramyynnissä on kyse fiksummasta, ei kovemmasta työskentelystä. Parhaat toimintatavat ovat jo käytössä. Opi hallitsemaan monistamisen taika ja kasvata liiketoimintaasi toimintatavalla, jota on testattu ja kehitetty vuosikymmeniä. Saat oman mentorin ja ympärillesi kokonaisen tiimin, joka tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi koulutuksen, opastuksen ja tuen menestyäksesi.

Työskentele globaaleilla markkinoilla

+

Rakenna paikallisesti ja kasva globaalisti. Yksi ekosysteemi kattaa kaiken. Kun laajennat asiakaskuntaasi Zinzino-alustan kautta, varmistat, että yrityksesi aurinko ei koskaan laske. Kirjaimellisesti. Yli 40 virallisesti avattua markkina-aluetta, 5 maanosaa ja toimitus yli sataan maahan maailmanlaajuisesti - kaikki vain klikkauksen päässä.

MITEN SE TOIMII?

Jaa
MISTÄ SINULLE MAKSETAAN?

Jaa

Yksi kilpailukykyisimmistä palkkiojärjestelmistä suoramyyntialalla.


BALANCE-KONSEPTIMME
Tieteen tukema.
Voima luonnosta


BALANCE-KONSEPTIMME
Tieteen tukema.
Voima luonnosta

“Yhdessä me muokkaamme ravitsemuksen tulevaisuutta”

Örjan Saele, Zinzinon perustaja

Miksi suoramyynti?

Tätä on personoitu ostaminen parhaimmillaan

Tämän päivän sosiaalinen myyminen rakentuu vuosikymmenien suoramyynnin menestykselle. Ihmisten tuominen yhteen jakamalla hienoja tuotekokemuksia. Autamme sinua tekemään siitä myös bisneksen.

SUORAMYYNNISTÄ

Samanhenkisten ihmisten maailmanlaajuinen yhteisö

Toimintatapamme istuu kukoistavaan henkilökohtaisen terveyden trendiin kuin hansikas. Yhdessä jaamme yhteisen intohimomme paremman elämän puolesta maailman kanssa. Opastamme ihmisiä heidän terveysmatkallaan faktoilla, räätälöidyillä ratkaisuilla ja kestävillä tuloksilla.

> 20 000

Itsenäistä Zinzino Partneria maailmanlaajuisesti

18 vuotta

kestävää sosiaalista myyntiä

100+

markkina-aluetta viidellä mantereella

Usein kysytyt kysymykset

Suoramyynti on suhdemyyntiä parhaimmillaan - aitoa, henkilökohtaista ja räätälöityä. Suusta suuhun -markkinoinnin ydin, missä väliportaat poistetaan ja siirretään voima asiakkaiden houkutteluun liikkeistä kentälle. Partnerinamme olet itsenäinen yrittäjä ja rakennat liiketoimintaasi levittämällä sanaa ravintolisistämme ja terveystesteistämme yhteisöissäsi, online tai kasvokkain. Palkitsemme sinut jokaisesta myynnistä, joka on seurausta henkilökohtaisista suosituksistasi.

Liittyminen on ilmaista, ja liiketoimintasi on vauhdissa heti ensimmäisestä tilauksesta lähtien: Ei aloitusmaksuja, välillisiä kuluja tai logistiikkaa. Me hoidamme kaiken, jotta sinä voit keskittyä siihen, minkä osaat parhaiten – verkostoitumiseen. Suoramyynnissä sinun sanoillasi on painoa; ne ovat avain menestykseesi. Siksi suosittelet tuotteitamme aina aluksi ihmisille, jotka jo tuntevat sinut, jakavat arvosi ja luottavat arvostelukykyysi. Ja loput seuraavat perästä.

Kun olet rekisteröitynyt Partneriksi, paras tapa liittyä joukkoon, on olla sosiaalinen! Liity keskusteluun muiden Partnerien kanssa Instagramissa ja Facebookissa. Sovi ensimmäinen tapaaminen sponsorisi kanssa, tutustu tiimiisi ja ylälinjaasi ja osallistu alueellisiin tapahtumiin lähellä sinua. Ja ennen kaikkea! Varmista lippusi vuoden upeimpaan tapahtumaan, johon koko Zinzino-yhteisö kokoontuu – ainutlaatuinen ja huikea Annual Event -vuosikonferenssimme!

Seuraa meitä somessa

@zinzinoofficial

Zinzinon Partnertuki palvelee sinua!