Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. klikk for mer informasjon.
Cart
Handlekurv

ZINZINO REISEN

VIL DU UTFORSKE VERDEN? JOBB DEG OPPOVER I PROVISJONSPLANEN.

Få passtempler som er verdt å skryte av. I Zinzino tror vi på å jobbe hardt og ha det gøy. Vår merkevare ble grunnlagt på løftet om at de som oppnår ekstraordinære prestasjoner skal bli belønnet for det.

Siden 2006 har Zinzino gitt belønninger i form av luksusreiser. Vi har vært på luksuriøse cruise i Karibien, besøkt kaffeplantasjer i Brasil, opplevd dyrelivet i Sør-Afrika, spist sterk mat i Thailand, hørt fantastisk musikk i Mexico og blitt overveldet av bygningene i Dubai. Vi har svømt med haier i den Dominikanske Republikk, kjent på pulsen i Miami, luktet på krydder i Marrakesh, solt oss på vår egen leide øy i The World og hatt volleyballturnering på stranden i Tenerife.

Når du klatrer deg oppover i vår kompensasjonsplan, vil Zinzino gi deg og din familie fantastiske øyeblikk og uforglemmelige minner, etterhvert som du får muligheten til å delta på disse luksusreisene.

ET VELLYKKET LØP ENDER MED SOL OG MORO

DIRECTOR LIVSSTILSBELØNNING * Du er invitert til å bli med oss til den solfylte øya Gran Canaria i seks dager med gøy i solen. Nyt god mat og drikke med andre ledere, og lær fra eksperter og ledere på vårt eksklusive Lederskap Event. Denne utrolige opplevelsen er noe du vil dele med hele ditt team.

For å delta** på Director Trip 2020, må du oppnå tittelen Director eller oppnå poengkvalifikasjonene (Annual Event Oktober 2018 - Annual Event oktober 2019) i Kompensasjonsplanen.

BALI 2019

Målet for Director Trip 2019 var magiske Bali, og den indonesiske Island of Gods.

Vi tilbrakte seks dager, med nesten 400 partnere, på det luksuriøse InterContinental Bali Beach Resort, som ligger ved bredden av Jimbaran Bay.

Hotellbygningens arkitektur var helt fantastisk, og alt smeltet så harmonisk sammen med sine omgivelser. På resorten ble alle behandlet som kongelige, og mens noen velger å slappe av på den private stranden, hadde andre coaching-økter i verdensklasse og de eventyrlystne deltok på en sykkeltur over det balinesiske risfeltet.

Så spektakulært som alt var, med ledertreningen og vennskapene som ble bygget, som høydepunktene på turen!

TENERIFE 2018

We revisited the very luxurious Ritz Carlton Abama – with lovely surroundings and a beautiful view of the island La Gomera. This year the participant number was at a record high with a total of 378 people!We took part of a delicious dinner at a real Banana Plantation, and had the opportunity to join an existing excursion to Mount Teide to enjoy the stunning view from the top of the volcano. Inspiring education and lectures, delicious food, and a spectacular 80’s theme party made this trip memorable for everyone.

PUNTA CANA 2017

I hjertet av Karibien besøkte lederne våre en av verdens vakreste og mest eksotiske destinasjoner – Den Dominikanske republikk. Midt blant palmetrær, turkist vann og hvite strender bodde vi på all-inclusive, Hard Rock Hotel. Her kunne vi velge og vrake mellom 12 svømmebassenger, spa, tennisbaner, golfkurs og 11 restauranter som serverte mat fra hele verden. Gjennom å delta på førsteklasses utdanning, sportsaktiviteter, nydelig mat, vakre strender og spektakulære temafester følte vi oss alle behandlet som stjerner!

TENERIFE 2016

I løpet av en 6 dagers tur, nøt ledere fra 12 ulike land det fantastiske Atlanterhavet. Ved det luksuriøse Ritz Carlton Abama Resort ble alle behandlet som kongelige. Noen valgte å slappe av ved bassengkanten, andre hadde coaching-sesjoner. De litt mer modige hoppet i fallskjerm, samtidig som de fikk et overblikk over den fantastiske naturen på Tenerife. Spektakulære ledertreninger, hippie-fest og fantastisk mat. Dette er en resort verdt et nytt besøk.

DUBAI 2015

Har du noen gang opplevd å være på din egen øy? Eller å nyte friskt kokosvann fra en solseng med utsikt over et annet land? På denne fantastiske reisen opplevde ledere fra 9 ulike land Dubai, og ble behandlet som kjendiser på utflukter til The World. Volleyballturnering, førsteklasses utdanning og dansing i solen på lokale restauranter - dette var virkelig øyeblikk verdt å huske.

MARRAKESH 2014

Pulserende stemning, lukten av krydder, støv og varme - dette var noe av det vi opplevde da vi besøkte magiske Marrakesh. De arabiske kveldene med dansende slanger og vibrerende farger var spektakulære. Vi nøt bassengfester med en overveldende matbuffét, og de som så geitene som klatret i trærne var estatiske. Så magisk som alt dette var - ledertreningen og vennskapene som ble bygget var høydepunktet på turen.

AMBASSADOR EXTRAVAGANZA

HARDT ARBEID LØNNER SEG.

Og ja, du har fortjent det! Hvert år gir Zinzino alle sine aktive Ambassadors en 5-stjerners opplevelse på ulike steder i Europa. Vi har opplevd luksuriøse Monaco, kjørt vannscooter i Palma og nytt en syvretters meny på en eksklusiv strand på den Franske Rivieraen. I tillegg til å invitere ** alle aktive Ambassadors, inviterer vi også alle partnere som er aktive Royal Crowns i minst 2 måneder, fra Leadership School 2018 til Leadership School 2019, med oss på reisen.***

* Du kan delta på Director Trip det første året du oppnår tittelen Director eller oppfyller de andre kriteriene i kompensasjonplanen.

**For å kvalifisere deg til turene må du oppfylle kriteriene i kvalifiseringsperioden. Du vil bli varslet skriftlig hvis du er kvalifisert. Alle reiser er ikke-refunderbare, ikke-overførbare og kan være skattepliktige avhengig av nasjonale lover og regler. Ingen kontant utbetaling i stedet for å delta er tillatt. Turene er utformet for å fremme læring og erfaring, team building, og for å knytte bånd mellom lederne.

*** Alle kvalifiserte Partnere kan ta med seg sin ektefelle på reisen. De må booke sin egen flybillett og betale alle reiseutgifter til reisemålet. Alle kvalifiserte partnere kan også delta på Leader Council møter i løpet av det kommende året.

BLI BELØNNET

LUKSUS

EKSOTISKE
STEDER

NYT FRIHETEN

OPPLEV VERDEN

ZINZINO

REISE