Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv
VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

I 2009 blev Zinzino Nordic AB opkøbt dels gennem en aktieemission til aktionærerne i Zinzino Nordic AB, dels gennem en tegning af aktier med fortegningsret til Zinzino Nordic AB, denne er foretaget i december 2009. Dette gav Zinzino AB kontrollen over 97% af stemmerne og 92% af kapitalen i Zinzino Nordic AB. Frem til den 31. december 2014 øgedes ejerskabet til 93% af kapitalen.

LEDELSE OG BESTYRELSE

Zinzino ABs virksomhedsdrift begyndte i efteråret 2007. Selskabets hovedaktivitet er at eje og udvikle virksomheder inden for direkte markedsføring og relaterede aktiviteter.

STYREGRUPPE
List View

Dag Bergheim Pettersen
Adm. direktør

Født: 1970
Har haft ledende stillinger i El-giganten, Alcatel og som Senior Vice President i TeliaSoneras datterselskab NetCom. Dag har stor erfaring med strategisk ledelse i voksende virksomheder og har været ansat som adm. direktør for Zinzino siden 2012.

Antal aktier: 1,460,488 B-aktier
List View

Henrik Schultz
Produktchef

Født: 1961
Henrik Schultz har i lang tid arbejdet i ledende stillinger for forskellige internationale og kommercielle virksomheder. Han har et godt fundament, fordi han har en cand.merc. grad og har haft stillinger som salgschef, markedsføringschef og administrerende direktør. Henrik kom til Zinzino fra Libro Gruppen AB i 2007.

Antal aktier: 64.490 B-aktier
List View

Fredrik Nielsen
Økonomidirektør

Født: 1977
Fredrik Nielsen har en cand.merc. grad og har bred erfaring i ledende stillinger på det finansielle område. Ansat hos Zinzino siden 2009, før han var økonomichef på Gymnasium Sportcenter AB.

Antal aktier: 45,000 B-aktier + 15.000 tegningsrettigheder
List View

Jakob Spijker
COO Europe

Født: 1968
Jakob Spijker har haft forskellige roller inden for logistik, transport og oplagring, både i Sverige og i Holland. Ansat hos Zinzino siden 2012. Før det var han ansvarlig for logistik hos Mediatec Solutions AB.

Antal aktier: 15.000 B-aktier + 10.000 tegningsrettigheder
List View

Katriin Laanep
Supportchef

Født: 1973
Katriin har mange års erfaring inden for kundeservice og mere end 10 års erfaring inden for direkte salg. Hun kom til Zinzino i 2012 som supportmedarbejder og derefter videreudviklet til både Director Support og Leader Council Support. Senest har hun arbejdet som leder af Partner Support, før hun blev forfremmet til supportchef.

Antal aktier: 0
List View

Daniel Vennerstrand
Teknisk direktør

Født: 1976
Daniel Vennerstrand har en kandidatgrad i computerteknik og har siden 2001 arbejdet med systemudvikling og styring af softwareudvikling i produktvirksomheder. Daniel kommer senest fra Intermail, hvor han arbejdede som udviklingschef. Ansat hos Zinzino siden april 2018.

Antal aktier: 0
List View

Henrik Hammargren
Chef for forretningsstyring

Født: 1980
Henrik Hammargren har en MBA og har siden 2006 arbejdet som controller i ledende stillinger hos flere virksomheder, herunder Autoliv, Elanders og Resia. Ansat hos Zinzino siden november 2018.
Antal aktier: 0
List View

Gabriele Helmer
Markedsføringsdirektør

Født: 1977
Gabriele Helmer har en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi. Siden 2001 har hun arbejdet i forskellige stillinger inden for markedsføring i internationale virksomheder som Lufthansa, Beiersdorf, General Mills og Specsavers og har også erfaring fra reklameindustrien. Ansat hos Zinzino siden marts 2019.

Antal aktier: 3500 B-aktier.
List View

Linda Johnsson
HR Leder

Født: 1975
Linda Johnsson har en bachelorgrad (BA) i HR med mange års erfaring indenfor strategisk arbejde, forretningsudvikling, lederskab, HR og bæredygtighed i forskellige lederstillinger. Linda har erfaring fra svenske og internationale virksomheder som f.eks. Lionbridge, Entrematic (ASSA ABLOY Entrance Systems), Latour Investment AB og Ligula Hospitality Group.  Ansat hos Zinzino siden Juni 2021.
BESTYRELSE
List View

Hans Jacobsson
Chairman

Født: 1967
MBA. Arbejdede som CEO for Rootfruit Scandinavia AB. Blandt andet tidligere ansat som finans- og forsynings direktør for General Mills Scandinavia AB, Partner i CR & T Ventures (kapitalselskab i Buresfären) og Investment Manager i Investment AB Bure. Har stor erfaring i opkøb og afhændelser, notering på børsen og strukturelle transaktioner. Derudover har han omfattende ekspertise i fødevarer og forbrugerprodukter. Hans Jacobsson har været medlem af bestyrelsen siden 2007 og har fungeret som formand siden 2009.
List View

Staffan Hillberg
Bestyrelsesmedlem

Født: 1964
Studerede elektroteknik ved Chalmers University of Technology og har en MBA fra INSEAD. CEO hos Wood & Hill investment AB og administrerende direktør for datterselskabet, Heliospectra AB. Han har stor erfaring fra internationale operationelle stillinger og fra den finansielle sektor. Tidligere CEO af Yield AB og Scandinavian Financial Management AB, tidligere Managing Partner i MVI, partner i CR & T Ventures AB (kapitalselskab i Buresfären), CEO af AppGate AB, CEO af Bonnier Online, leder af Bonnier Medialab, Product Manager for Apple Computer Inc. i Frankrig og USA. Staffan Hillberg har været medlem af bestyrelsen siden 2007.

Antal aktier: 251,414 B-aktier
List View

Pierre Mårtensson
Bestyrelsesmedlem

Født: 1972
Pierre Mårtensson har en MBA fra BI Norwegian Business School og har en omfattende erfaring fra at have arbejdet internationalt i globale virksomheder. Pierre Mårtensson kom til os fra Eniro Norway og har tidligere arbejdet i Oriflame Group som administrerende direktør for det kinesiske marked med ansvar for 17 kontorer. Han har også været CEO for Lux i Singapore og Sydafrika, og forud for det, arbejdede Pierre tre år for Zonavi AS, den interaktive afdeling for TV indenfor Telenor AS og to år som virksomhedsrådgiver.
List View

Ingela Nordenhav

Ingela er ingeniør fra Chalmers University of Technology og har en lang karriere hos Volvo Biler og Lastbiler bag sig. Hendes seneste stilling var Global Marketing Manager hos Volvo Lastbiler, hvor hun blandt andet stod for virksomhedens forandringsrejse i image og digitalisering. Hun har tidligere erfaring fra både produktudvikling, kvalitet, salg og eftersalg. Hun har boet og arbejdet i udlandet ved to lejligheder, i Holland og USA. Ingela har stor erfaring inden for globalt arbejde, strategisk forretningsledelse og forretningsudvikling. Hun har en bred tværfunktionel forståelse inden for kundeerfaring, markedsføring og brand udvikling som er hendes største ekspertise. Siden årets begyndelse har hun haft sit eget konsulentfirma med vægt på strategisk markedsføring.
List View

Anna Frick
Bestyrelsesmedlem

Anna Frick, Født 1968
Master of Business Administration ved Stockholm School of Economics (Handelshøjskolen i Stockholm). Anna har arbejdet med kommunikation og digital transformering og er i øjeblikket bestyrelsesmedlem hos Fortnox AB (publ.), Cell Impact AB (publ.), Leo Vegas AB (publ.), Lohilo Foods AB (publ.), Odd Molly International AB (publ.), Svea Ekonomi AB, Above Agency AB og War Child Foundation.