Cart
Din indkøbskurv
VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

I 2009 blev Zinzino Nordic AB opkøbt dels gennem en aktieemission til aktionærerne i Zinzino Nordic AB, dels gennem en tegning af aktier med fortegningsret til Zinzino Nordic AB, denne er foretaget i december 2009. Dette gav Zinzino AB kontrollen over 97% af stemmerne og 92% af kapitalen i Zinzino Nordic AB. Frem til den 31. december 2014 øgedes ejerskabet til 93% af kapitalen.

LEDELSE OG BESTYRELSE

Zinzino ABs virksomhedsdrift begyndte i efteråret 2007. Selskabets hovedaktivitet er at eje og udvikle virksomheder inden for direkte markedsføring og relaterede aktiviteter.

STYREGRUPPE
List View

Dag Bergheim Pettersen
CEO

Født: 1970
Ledende stillinger hos El-giganten og Alcatel, og fungerede som Senior Vice President for TeliaSoneras datterselskab NetCom. Dag har stor erfaring med strategisk ledelse i vækstvirksomheder og har fungeret som CEO af Zinzino siden 2012.

Antal aktier: 1,460,488 B-aktier
List View

Michael Perry
COO USA

Født: 1953
Michael Perry har stor erfaring fra lederstillinger fra flere forskellige selskaber. Han har en MBA og har blandt andet haft stilling som salgschef, driftschef og administrerende direktør. Han har stor erfaring med direkte salg. Michael startede i Zinzino LLC i marts 2013 som COO for det amerikanske marked.

Antal aktier: 0 + 100,000 aktieoptioner
List View

Henrik Schultz
Produktchef

Født: 1961
Henrik Schultz har arbejdet i ledende stillinger for internationale og kommercielle virksomheder i lang tid. Han har en MBA og har haft stillinger som salgschef, marketingsdirektør og CEO. Zinzino ansatte Henrik i 2007, og han var forinden ansat hos Libro Gruppen AB.

Antal aktier: 55,000 B-aktier
List View

Fredrik Nielsen
CFO

Født: 1977
Fredrik Nielsen har en MBA og har stor erfaring i ledelsesstillinger indenfor økonomistyring. Ansat hos Zinzino siden 2009. Før det, var han CFO for Gymnasium AB.

Antal aktier: 45,000 B-aktier
List View

Jakob Spijker
VP Sales & Partner Relations

Født: 1968
Jakob Spijker har haft forskellige stillinger inden for logistik, transport og lager både i Sverige og Holland. Han startede i Zinzino i 2012. Før det, var han leder af logistik på Mediatec Solutions AB.

Antal aktier: 15,000 B-aktier
List View

Katriin Laanep
Head of Support

Født: 1973
Katriin har stor erfaring inden for kundeservice og mere end 10 års erfaring fra Direktesalgs-branchen. Hun startede hos Zinzino i 2012 som supportmedarbejder og avancerede senere til både Director Support og Leader Council Support afdelingerne. På det seneste har hun arbejdet som Partner Support Manager, før hun blev forfremmet til Head of Support, hvor hun er ansvarlig for kundeservice samt Partner-, Director- og Leader Council Support
List View

Daniel Vennerstrand
CTO

Født: 1976
Daniel Vennerstrand har en Master i Computer Engineering og har arbejdet med systemudvikling og ledelse indenfor softwareudvikling siden 2001. Han har hovedsagelig erfaring fra produktvirksomheder, og har senest arbejdet som udviklingschef hos Intermail.
List View

Henrik Hammargren
Head of Business Control

Born: 1980
Henrik Hammargren - Head of Business Control, Henrik Hammargren is a business economist and has since 2006 been working as a Controller in senior positions at several companies, including Autoliv, Elanders and Resia. Employed at Zinzino since November 2018.

Number of shares: 0
List View

Gabriele Helmer
CMO

Born: 1977
Gabriele Helmer is an MSc in International Marketing and Economics and has since 2001 worked with marketing at several different companies, including Lufthansa, Beiersdorf, General Mills, Specsavers and has experience from the advertising industry. Employed at Zinzino since March 2019.

Number of shares: 2150 Class B-aktier
List View

Geir Smolan
MD Faun

Født: 1961
Geir har en kandidatgrad i kemi og har bred erfaring inden for ledelsessystemer i forhold til kvalitet samt fødevaresikkerhed og arbejdsmiljø. Han har også forfattet adskillige bøger inden for disse områder. Han startede hos Zinzino i 2014 som kvalitetschef og overtog jobbet som administrerende direktør i Faun Pharma i september 2017.

BESTYRELSE
List View

Hans Jacobsson
Chairman

Født: 1967
MBA. Arbejdede som CEO for Rootfruit Scandinavia AB. Blandt andet tidligere ansat som finans- og forsynings direktør for General Mills Scandinavia AB, Partner i CR & T Ventures (kapitalselskab i Buresfären) og Investment Manager i Investment AB Bure. Har stor erfaring i opkøb og afhændelser, notering på børsen og strukturelle transaktioner. Derudover har han omfattende ekspertise i fødevarer og forbrugerprodukter. Hans Jacobsson har været medlem af bestyrelsen siden 2007 og har fungeret som formand siden 2009.
List View

Staffan Hillberg
Bestyrelsesmedlem

Født: 1964
Studerede elektroteknik ved Chalmers University of Technology og har en MBA fra INSEAD. CEO hos Wood & Hill investment AB og administrerende direktør for datterselskabet, Heliospectra AB. Han har stor erfaring fra internationale operationelle stillinger og fra den finansielle sektor. Tidligere CEO af Yield AB og Scandinavian Financial Management AB, tidligere Managing Partner i MVI, partner i CR & T Ventures AB (kapitalselskab i Buresfären), CEO af AppGate AB, CEO af Bonnier Online, leder af Bonnier Medialab, Product Manager for Apple Computer Inc. i Frankrig og USA. Staffan Hillberg har været medlem af bestyrelsen siden 2007.

Antal aktier: 251,414 B-aktier
List View

Pierre Mårtensson
Bestyrelsesmedlem

Født: 1972
Pierre Mårtensson har en MBA fra BI Norwegian Business School og har en omfattende erfaring fra at have arbejdet internationalt i globale virksomheder. Pierre Mårtensson kom til os fra Eniro Norway og har tidligere arbejdet i Oriflame Group som administrerende direktør for det kinesiske marked med ansvar for 17 kontorer. Han har også været CEO for Lux i Singapore og Sydafrika, og forud for det, arbejdede Pierre tre år for Zonavi AS, den interaktive afdeling for TV indenfor Telenor AS og to år som virksomhedsrådgiver.
List View

Ingela Nordenhav

Ingela er ingeniør fra Chalmers University of Technology og har en lang karriere hos Volvo Biler og Lastbiler bag sig. Hendes seneste stilling var Global Marketing Manager hos Volvo Lastbiler, hvor hun blandt andet stod for virksomhedens forandringsrejse i image og digitalisering. Hun har tidligere erfaring fra både produktudvikling, kvalitet, salg og eftersalg. Hun har boet og arbejdet i udlandet ved to lejligheder, i Holland og USA. Ingela har stor erfaring inden for globalt arbejde, strategisk forretningsledelse og forretningsudvikling. Hun har en bred tværfunktionel forståelse inden for kundeerfaring, markedsføring og brand udvikling som er hendes største ekspertise. Siden årets begyndelse har hun haft sit eget konsulentfirma med vægt på strategisk markedsføring.