Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

FORSKNING OG UDVIKLING MOD ET SUNDT LIV

Zinzino har ekspanderet hurtigt siden starten i 2005. Firmaet i Göteborg udvikler sig konstant for at nå målet om at forbedre sundheden og velbefindende af mindst en million kunder i 2020. Zinzino har netop nået en milepæl, 100 000 kunder. En afbalanceret kost er nøglen til et sundt og langt liv. Man har længe vidst, at omega 3... Læs mere »

OPTIMAL SUNDHED

At have for meget omega-6 og ikke nok omega-3 i din kost, kan være skadeligt for dit helbred og det kan være meget svært at finde den rette balance mellem disse essentielle fedtsyrer. Zinzino har fundet en løsning. Balancekonceptet, som er udarbejdet i partnerskab med BioActive Foods i Norge, tilbyder kunderne en nem måde på at finde ud af, hvilke... Læs mere »

Original Article:
Download PDF

Zinzino er pionér inden for udviklingen af testbaserede og personligt tilpassede kosttilskud

Annika Wihlborg Invest Talks Studio, investtalks.se Zinzino, som fremstiller og sælger testbaserede kosttilskud, er en global virksomhed indenfor direkte salg med base i Skandinavien. Zinzino blev grundlagt for femten år siden og er nu førende på det voksende marked for personligt tilpasset ernæring.... Læs mere »