Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

OPTIMAL SUNDHED

Original Article
Download PDF

At have for meget omega-6 og ikke nok omega-3 i din kost, kan være skadeligt for dit helbred og det kan være meget svært at finde den rette balance mellem disse essentielle fedtsyrer. Zinzino har fundet en løsning. Balancekonceptet, som er udarbejdet i partnerskab med BioActive Foods i Norge, tilbyder kunderne en nem måde på at finde ud af, hvilke fedtsyrer de får for lidt eller for meget af. BalanceTest er en selv-test, som sendes til analyse på et certificeret laboratorium. Når resultaterne er frigitet, kan kunderne se præcis, hvordan deres niveauer ligger og kan efterfølgende justere deres indtag af omega-3 og -6 så det passer dertil. Som tillæg til testen tilbyder Zinzino et komplet sortiment af komplementære produkter, såsom olier og kapsler, til at hjælpe kunderne med at opnå deres anbefalede niveauer.

Dag Pettersen, CEO af Zinzino, siger testen er yderst populær i de nordeuropæiske og amerikanske markeder. "Det gør en stor forskel i folks liv.Det er fantastisk. Dette hjælper os i udviklingen af de supplerende produkter for hvert geografiske område."Zinzino blev grundlagt i 2005 med det motto, at vi ville 'stræbe efter at inspirere til sundhed og velstand for alle mennesker'. Med hovedsæde i Sverige bliver kerneprodukterne udviklet internt og er alle bakket op af videnskaben.

hovedfokus er at fremme et sundt indtag af essentielle fedtsyrer. Firmaets distributionsmodel er direkte salg og det gør, at vi har et personligt forhold til kunden, hvor kunden introduceres til Zinzino enten på et en-til-en-møde, i grupper eller på et homeparty. I det sidste årti har Zinzino været i stand til at opbygge et robust netværk af uafhængige partnere for at kunne komme ud til så mange som muligt og sprede budskabet om sine livsforbedrende produkter. Dag har været i virksomheden i mere end fem år, og i det tidsrum har han set virksomheden vokse betydeligt. "Det har været en fantastisk rejse," siger han.

"Der er mange virksomheder, der vokser hurtigt, men jeg er stolt over at kunne sige, at vores vækst altid har været bæredygtig. Vi er i stand til at give penge tilbage til vores aktionærer og stadig investere i vores fremtid. I dag har vi vores egen fabrik, og vi udvikler vores egne produkter, hvor vi tidligere fungerede som distributør for andre virksomheder. Jeg er ivrig efter at fortsætte den positive vækst, som vi har pt; det er en af grundpillerne i vores virksomhed. Der er vækst i vores DNA og dermed følger visse fordele, såsom muligheden for at tilbyde bedre priser og tilpasse forretningen til fremtiden. "Zinzinos nuværende fokus er på geografisk ekspansion og udvikling af nye produkter. "Vi er i gang med at opfylde vores visioner på de områder, og det vil forberede os på succes i fremtiden" siger Dag. "Vi vil gerne vokse og gør, hvad der kræves for at få til at ske. For tre år siden lancerede vi Zinzino i USA og tidligere på året åbnede vi Tyskland. Det har været en god start. Det næste skridt er at være til stede i alle lande i den Europæiske Union, hvilket betyder ekstra atten lande mod de fjorten, som vi har i øjeblikket.


Produktudvikling er en anden vigtig ting for os. Vores nyeste innovation er en olie af de essentielle fedtsyrer fra fisk, som opløses i vand og smager af citron. Der er ikke nogen eftersmag af fisk, overhovedet. Det vil være den næste store ting for os; Det er et stort gennembrud og vi er meget stolte af den. "Dag siger, at han er passioneret omkring R&D (F&U - forskning og udvikling) og anerkender, at for at kunne levere de mest effektive produkter til kunderne, er hans team og de uafhængige partnere nødt til at gennemgå en passende mængde træning og uddannelse. Det er en kompleks del af virksomheden og det kræver derfor en stor portion opmærksomhed, bemærker han. "Vi er nødt til at prioritere uddannelse ude i felten og sikre os, at vi har det rigtige markedsføringsmateriale, så vi bruger den rigtige formulering om vores produkter, så vi ikke lover noget, der ikke kan holdes. "Det handler om at få en masse forskellige ting til at passe perfekt sammen. Ligesom et smukt lavet schweizisk ur, hvis der mangler bare én ting, så virker det måske ikke. Under produktudviklingsfasen skal både prisfastsættelse, marketing, uddannelse, produkt, markedsføringspris og vores konkurrenter overvejes nøje. Jeg er virkelig glad for, at vi har en god personalegruppe internt - det hjælper meget. Vi har etableret en høj arbejdsmoral på tværs af organisationen og alle forstår den rolle, de spiller i Zinzinos succes." Virksomhedskulturen er åben og uformel og medarbejderne opfordres til at sige til, når de har en idé eller noget feedback. Der er villighed til at acceptere forandring og åbenhed blandt alle de ansatte.

DER ER VÆKST I VORES DNA OG DERMED FØLGER VISSE FORDELE, SÅSOM MULIGHEDEN FOR AT TILBYDE BEDRE PRISER OG TILPASSE FORRETNINGEN TIL FREMTIDEN.

- Dag Pettersen

"Vi stræber altid efter noget bedre," fortsætter Dag. "Jeg er aldrig bange for at ændre noget, der er til gavn for virksomheden. Jeg vil aldrig bare nøjes med noget. Hvis noget skal ændres, gør vi det med det samme." Da Dag indtrådte i den ledende stilling, indførte han en større strategi som skulle lede virksomheden fremad. Den strategi bliver revurderet hvert år for at sikre, at den forbliver relevant og der udvikles indsatsområder for de næste par år. "Jeg er ekstremt fokuseret på strategi," siger Dag. "Det er noget vi arbejder på og udfører hver dag. I næsten hvert eneste oplæg jeg laver, taler jeg om strategien og de tilhørende indsatsområder. " I 2016 var åbning af nye markeder det første indsatsområde. Det næste var udvikling af nye produkter. Vi har allerede lanceret et nyt produkt i år og vi er klar til lancering af to mere. Jeg forsøger at opbygge virksomhedskulturen omkring denne strategi; Jeg har tordnet løs om vigtigheden af det igennem de sidste fem år. Alle kan se, hvad vi er ved at gennemføre og at jeg, som administrerende direktør, holder mit ord. ”

"Zinzinos overordnede vision er at Inspire change in life. Virksomheden ønsker at udbrede den filosofi til så mange mennesker som muligt og det er godt på vej til at nå sit mål om at nå 1 millioner kunder i 2020.

Original Article
Download PDF