Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

FORSKNING OG UDVIKLING MOD ET SUNDT LIV

Original Article
Download PDF

Zinzino har ekspanderet hurtigt siden starten i 2005. Firmaet i Göteborg udvikler sig konstant for at nå målet om at forbedre sundheden og velbefindende af mindst en million kunder i 2020. Zinzino har netop nået en milepæl, 100 000 kunder.

En afbalanceret kost er nøglen til et sundt og langt liv. Man har længe vidst, at omega 3 olier, som findes i fisk, er et af de bedste kosttilskud til at holde kroppen i balance. Men de seneste årtier har vores kost radikalt ændret niveauet af balance i kosten og i vores kroppe.

For at skabe den rette balance mellem de essentielle fedtsyrer, har Zinzino udviklet en smart løsning. Firmaets koncept omfatter en Balancetest, som tilbyder kunderne en nem måde på at sikre balancen mellem de essentielle fedtsyrer i blodet. - Zinzino har udviklet testen i samarbejde med BioActive Foods i Norge. Testen, som nemt kan tages hjemme, sendes derefter til analyse på et certificeret laboratorium. Baseret på testresultatet vil kunden kunne se præcis hvilke niveauer, de er på. De kan derefter tilpasse deres indtag af omega 3 efter deres testresultater, siger Dag Bergheim Petterson, CEO af Zinzino, og fortsætter: - Som et supplement til testen, tilbyder Zinzino et udvalg af forskellige produkter. Det kan være enten olier eller kapsler, som derefter hjælper kunderne med at opnå deres anbefalede niveauer af fedtsyrebalance.

Firmaet ser produktudvikling som en af de afgørende succesfaktorer for vækst og ekspansion. Zinzinos nyeste innovation, BalanceOil AquaX er unik - en olie, der er opløselig i vand. Når olien omrøres i vand, opløses den og giver kunden en drik med en mild citronsmag, uden eftersmag eller fedtet konsistens. - Det er et gennembrud og noget, som vi er meget stolte af. Vi har udviklet et produkt, der er nemt at bruge og det kan bidrage til at styrke immunforsvaret. Det faktum, at det er lykkedes at finde en formel, hvor olie kan opløses i vand er meget spændende. Nu ser vi frem til at se, hvor teknologien kan føre os hen i de kommende faser af udvikling, siger Dag Bergheim Pettersen.

Sidste sommer åbnede firmaet op for salg i 19 nye lande. Takket være deres egen forskning, udvikling og produktionsfaciliteter kan Zinzino sikre, at de holder en meget høj kvalitet på alle niveauer - mens omkostningerne holdes nede. - Vores potentielle marked er enormt. Med de produkter vi har i vores portefølje, føler jeg mig overbevist om, at vi vil nå vores mål. Vores kunder og partnere skal føle, at vi udvikler os hurtigt, og at vi tilbyder de bedste produkter, opsummerer Dag Bergheim Pettersen. Om Zinzino. Zinzino er et af Europas førende direkte salgs firmaer. Virksomheden markedsfører og sælger produkter i to produktserier; Zinzino Health, der fokuserer på langsigtet sundhed og Zinzino Coffee, bestående af espressomaskiner med tilbehør. Zinzino er repræsenteret i hele EU, Norge, Island, USA og Canada - i alt 33 lande. Virksomheden har i dag over 100 medarbejdere, hvoraf de 70 arbejder på hovedkontoret i Göteborg. Zinzino har siden starten i 2005 ekspanderet hurtigt. Firmaet i Göteborg udvikler sig konstant for at nå målet om at forbedre sundheden og velbefindende af mindst en million kunder i 2020. Zinzino har netop nået en milepæl, 100 000 kunder. Forskning og produktudvikling for et sundt liv - Dag Bergheim Pettersen, CEO Zinzino

Original Article
Download PDF