Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

LENE & IB NIELSEN

Det startede med et mål. En succeshistorie med Slight edge principperne!

I 1998 startede jeg i mit drømmejob - et job jeg virkelig elskede - som alarmtekniker. Men da vi fik vores tredje barn i 2004, begyndte min kone Lene og jeg at tale om, hvordan vi virkelig gerne ville have, at vores liv skulle være. Som de fleste forældre, ønskede vi os mere tid sammen med vores børn. Lene havde også et ønske om at fortsætte med at gå hjemme, imens vores børn var små. Fordi min løn var for lav på det tidspunkt, begyndte jeg at lede efter noget, der kunne generere en ekstra indkomst for vores familie.

I 2005 så jeg mulighederne med Zinzino og jeg besluttede at give mig selv et år til at opnå den ekstra indtjening, som kunne gøre, at Lene kunne fortsætte med at blive hjemme med børnene.

I januar 2007 – samtidig med, at vi fik vores fjerde barn, havde jeg nået den indkomst fra Zinzino, der gjorde det muligt at opfylde vores første mål. Det ændrede alt. Vores skrækscenarie havde været de hektiske morgener, hvor alle skulle alt for tidligt ud af døren. Nu var vi i stand til at nyde at være en familie, hvor morgenerne var nogle af vores favoritstunder - de var fredelige øjeblikke, som vi kunne nyde sammen med vores fire dyrebare børn. LÆS MERE »

ANITA & MIKKO JARRAH

En rigtig historie om at sejre, trods forhindringer.
Fortalt fra hjertet.

Da jeg startede med Zinzino i 2012, var min historie, at jeg havde været serie-iværksætter i 13 år. I løbet af 2011 gennemgik jeg 2 konkurser. Jeg havde en gæld på hundredetusinder af euro, og mine månedlige udgifter var langt større end, jeg havde råd til. Oveni det, var mit forhold til min forlovede Anita på randen af kollision. Vi var fra hinanden på det tidspunkt og boede hver for sig.

I begyndelsen af juni 2011, var jeg til min første Zinzino præsentation. Min gode ven, Manu Rekola, havde besluttet, at dette kunne være den mulighed, som ville ændre hans families finansielle situation, og han var sikker og fast besluttet på at opbygge en stor forretning, både i Finland og globalt. Med hans smitsomme energi, blev det nemt for mig at tage beslutningen.

Jeg lånte penge af min tante til at komme i gang for, og da jeg startede, var mit eneste fokus at betale hende tilbage i løbet af mine første 30 dage i forretningen. Efter at have nået det, var mit næste fokus at hjælpe mine venner med at gøre det samme. Jeg kan huske, at jeg lå vågen om natten og drømte om: Hvis jeg bare kunne nå Zinzinotitlen Crown - så ville det give mig tilstrækkelig indkomst til at være i stand til at betale mine udgifter. Samtidig vidste jeg godt, at et 1000 kilometers løb starter med det første skridt. LÆS MERE »

KINE & ØYVIND LIEN

Med kærlighed og omsorg. Trin for trin.

Efter at have været iværksætter i mere end et årti og oplevet en fantastisk vækstsæson i mit byggefirma, ramte den finansielle krise Norge i 2008, og jeg blev pludselig ramt af et enormt dyk. For at overleve en hård økonomisk tid, tog jeg et job som salgschef. Samtidig kæmpede Kine meget med helbredsproblemer, da hun har haft gigt siden ungdomsårene. Hendes helbred var nu så slemt, at hun ikke havde kapacitet til at arbejde på fuld tid.

Jeg var udmattet pga. de lange arbejdsdage i Oslo og brugte mange timer på at pendle til og fra arbejde, og jeg indså, at jeg havde brug for en ændring. Jeg følte mit liv var tomt og kun bestod af arbejde og at sidde i en trafik kø. Min frustration var høj, og jeg var ikke, som jeg plejer at være.

Jeg husker en snak Kine og jeg havde en sen aften. Vi havde desperat brug for en ændring. Vi ville have vores liv tilbage. Mit "Aha" øjeblik kom, da min kone pludselig sagde: Øyvind, jeg vil have min mand tilbage.... Sandheden var, at hun ramte helt plet. Jeg ville have mig-selv tilbage. Jeg ville have noget, der gav mit liv mere mening og foretage mig noget, der inspirerede mig, ud over bare at køre fra A-Z for at få økonomien til at hænge sammen. LÆS MERE »

KERSTIN & THIM ÖHMAN

Rejsen er lige begyndt.
Vi har meget mere at gøre!

KERSTIN:
Efter 20 år som orthopæd på et hospital i Sverige indså jeg pludselig, at jeg ikke levede min drøm. I de første 10 år elskede jeg mit arbejde, men for hvert år der er gået, er stressen øget. Hver dag voksede antallet af patienter på min liste og hver dag følte jeg, at jeg fik mindre tid pr. patient. Oveni det følte jeg, at jeg ikke fik den løn, som jeg vidste, at jeg var værd. Min fritid var begrænset og mit energiniveau lavt. Jeg ønskede desperat at få mere og at give mere. I 2005 fandt jeg løsningen. Jeg blev præsenteret for Zinzino, en mulighed for at gøre noget nyt for mig selv - i et team - hvor jeg kunne udvikle mig samtidig med, at jeg forøgede min indtjening.

THIM:
Jeg solgte min virksomhed i 2006, efter 17 år som revisor. De første 10 år var inspirerende, men så blev jeg syg - og - træt af at arbejde 60-100 timer om ugen hvert forår - den bedste tid på året. Min plan for at komme væk fra det, var at skabe en passiv indkomst gennem videreudvikling af min ejendomsvirksomhed og lære mere om investeringer. Min uddannelse indenfor investeringer blev i løbet af få år en ganske dyr læringsoplevelse. Det var meget hårdt at gå igennem, men dog stadig en tid jeg ville ikke være foruden, fordi det gav mig en ekstraordinær mulighed for at øve mine økonomiske overlevelsesfærdigheder. LÆS MERE »

MIIKKA PEURAVIRTA
& MIIA ROIHAS

Vi ønsker virkelig at hjælpe folk med at få mere fritid, og leve et sundt liv!

MIIKKA:
I 2011 arbejdede jeg som salgsdirektør i en medie- og reklamevirksomhed, hvor jeg var på udkig efter muligheden for at blive iværksætter på fuldtid.

Zinzino blev introduceret for mig, men jeg takkede faktisk ‘nej tak’ fem gange, før jeg endelig lavede min research om virksomheden. Her forstod jeg, at dette var en mulighed som skulle forfølges, og i det mindste have en chance. En af de største ændringer i mit liv, efter Zinzino blev introduceret for mig, er måden jeg er vokset på som menneske. Nu fortæller folk tæt på mig, at jeg er blevet en bedre ven, ægtefælle, far og leder.

MIIA:
Jeg arbejdede i en børnehave, arbejdede for meget, men tjente ikke nok penge. Jeg ønskede også at bruge mere tid sammen med mit barn. På det tidspunkt, havde vi en normal familiesituation, hvor vi ikke havde særlig meget fritid eller ekstra penge at rejse for. Jeg blev introduceret til Zinzino i 2011, men jeg var meget skeptisk i begyndelsen. I 2012 besluttede jeg dog at starte fuldtid med forretningen, efter jeg oplevede hvad Zinzino virkelig handlede om, igennem min mand som havde været i gang i 9 måneder. LÆS MERE »