Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik for yderligere info.
Cart
Din indkøbskurv

BYG DIN FREMTID I DAG

Som Zinzino Partner repræsenterer du Zinzinos internationale banebrydende produkter. Du kan straks begynde dit virksomhedseventyr med minimal økonomisk risiko. Det er gratis at deltage, og du får rabat på din første ordre. Findes der en bedre måde at få en deltids- eller fuldtidsindkomst på, end ved at dele og sælge produkter, som du elsker? Du bestemmer, hvor meget du laver, og hvor langt du vil gå - og vi er her til at støtte dig undervejs.

De bedste produkter,
DET ER EN KENDSGERNING

Hos Zinzino leverer vi de bedste, mest avancerede og skræddersyede produkter fra den nyeste videnskab indenfor kosttilskud. Vi bruger aktive næringsstoffer fra kosten til at bekæmpe ubalancer, opstået pga. vores moderne livsstil. Læs mere om vores produktfilosofi og produkterne i vores webshop

GENNEMPRØVET FORRETNINGSSYSTEM

Arbejd så meget, du vil. Tjen så meget, du vil. Vi kalder det frihed. Som uafhængig Partner benytter du vores etablerede brand, vores gennemprøvede produkter og et system med uddannelse og markedsføring. Med Zinzino kan du bruge dine personlige ambitioner til at opnå din ønskede livsstil og dine mål i livet. Mange partnere starter med en deltidsindsats på 10-15 timer om ugen. Du kan arbejde fra hvor som helst og vælge din egen fleksible arbejdstid, som passer ind i din tidsplan. Nogle er tilfredse med at skabe en supplerende indkomst, mens andre arbejder på at gøre Zinzino til en karriere, der giver dem tid, fleksibilitet og økonomi til at leve deres drømmeliv. Læs mere om nogle af vores succeshistorier.

VERDENSKLASSE UNDERVISNING

Bliv den bedste. Lær af de bedste.

Selv om du er blevet selvstændig erhvervsdrivende, er du aldrig alene. Både vi, som virksomhed, samt lederne af vores uafhængige partnere, anbefaler uddannelse, undervisning og personlig udvikling for at sikre, at dem der er lærevillige får succes. Vi afholder mange lokale, nationale og internationale events for at uddanne og fejre vores resultater sammen som et team. Vi har også meget fokus på læsning og lytning, og når du bliver Partner, får du adgang til vores Go Core uddannelsesprogram, som giver dig læring fra nogle af de bedste talere og undervisere indenfor branchen, hvilket hjælper dig med at udvikle de nødvendige færdigheder. LÆS MERE »

ATTRAKTIVT BILPROGRAM

En succesfuld rejse. I din egen sorte bil. Som aktiv Diamond partner og højere, kvalificerer du dig til vores eksklusive bil-program. Din bil skal være sort, ikke ældre end 6 år og have Zinzino sølvlogo på siden. Det er det! Vi ved, at de fleste af jer har en favoritbil på listen over de mål, I gerne vil opnå, så du skal da selv bestemme, hvilken bil du ønsker at køre i. Denne lukrative bonus er værd at stræbe efter. Mere end 500 partnere har allerede kvalificeret sig og hver eneste måned, opnår nye Diamonds denne drømmebonus.

Livslange venskaber

Forestil dig at starte en virksomhed med dine nærmeste venner og at alle dine medarbejdere gør det samme! Venskaber er ofte baseret på fælles overbevisninger, interesser og livssyn. Ved at dele de samme forventninger, mål og udfordringer, vil du opleve en forbindelse med mennesker, der går langt ud over forretning. I Zinzino-familien - ja vi kalder os en familie - vil du opleve, at folk bryder sig om hinanden – ikke bare på forretningsplan – men på et dybere personligt niveau.

LÆS MERE»