Cart
Shopping cart

“Vi er på udkig efter ledere, pionerer og dem, der kan skabe forandring”

Ørjan Sæle, grundlægger af Zinzino

Vær med til at forme fremtiden for ernæring sammen med os

Prøv det. Del det. Bliv en del af vores fællesskab

I gang med tre nemme trin

1 – deltag

Bliv en del af vores fællesskab gratis, eller vælg vores Ultimate Partner Kit og kvalificer dig til en fuldstændig loyalitetsrefusion.

2 – opbyg

Udvid din kundedatabase, få provision af direkte salg samt gratis produkter.


3 – Vækst

Start med at sammensætte dit helt eget team, og øg dit potentiale for højere provision.

Why us? Lyt til vores partnere rundt om i verden

Thim og Kerstin Öhman, Ambassadors

”Vi er virkelig glade for det faktum, at vi ikke kun opbygger en forretning for os selv. Vi opbygger en bevægelse med Zinzino, hvor vi giver folk en chance for at få et bedre liv, én succeshistorie ad gangen.”

Attila Balázs, Elite President

“Jeg kan virkelig identificere mig med Zinzinos mission, kultur og produkter, som en måde at skabe en ny og bedre livsstil for alle på."

Vibecke Steinsvik Parr, Ambassador

“Jeg tror fuldt og fast på visionært lederskab, og jeg elsker at være sammen med inspirerende mennesker, der deler den samme drøm og min kærlighed for forebyggende sundhed!”

Bliv en del af vores fællesskab

Over 20.000 venner venter

Arbejd så meget, du vil

… og hvor du ønsker det

Udforsk vores Digital Tool Kit

Zinzino Hub

Hav styr på tingene, og arbejd proaktivt med nye kundeemner. Vores system til administration af kontakter giver dig et komplet overblik over din voksende forretning.

Zinzino Mobile App

Et vigtigt kundeemne-værktøj til at forbinde med og kontakte dine teammedlemmer, potentielle og eksisterende kunder og fremtidige partnere. Ideelt, når du er på farten, og er nødt til at arbejde på din telefon.

The Zinzino GoCore App

Opdag nyt og indsigtsfuldt indhold hver måned, herunder motiverende videoer og inspirerende taler. Vores interne undervisningsportal er lavet for at stimulere overordnet personlig vækst og styrke dine lederevner i retning af at blive professionel inden for netværksmarkedsføring.

Hjælp os med at sætte forebyggende sundhed på den globale dagsorden

Vi er pionererne inden for personlig ernæring, rodfæstet i en branche, som står i spidsen for fremtiden for shopping. Vi tror på opbygning af bæredygtige forretninger med vedvarende succes og at gøre de rigtige ting af den rigtige grund.

Hos os betaler det sig altid at gå den ekstra kilometer

Vi tror på ægte incitamenter, som anerkender og belønner hårdt arbejde, vedholdenhed og lidenskab. Fra øjeblikkelige titelanerkendelser og fejring ved vores events af, hvad der er blevet opnået, til bilbonusser og ture rundt om i verden. Tre gange om året giver vi dig en chance for at kvalificere dig til vores eksklusive bonusture med alle udgifter betalt til luksuriøse og eksotiske rejsemål, der er udvalgt kun til os.

Det samme gælder, når forretning blandes med fornøjelse

Vi er engagerede i at nå vores livsmål og opfylde vores drømme. Vi fejrer vores succeser og lærer af vores fejl. Sammen vokser vi og inspirerer og udfordrer hinanden. Vi er sammen i det her, hvorfor? Fordi der er mere glæde ved livet på den måde.

Flere spørgsmål?

Vi får dig lynhurtigt i gang. Deltag i vores fællesskab gratis, eller ved at vælge vores Ultimate Partner Kit, der kvalificerer dig til en fuldstændig loyalitetsrefusion. Opbyg din forretning, og få din kundedatabase til at vokse, med provision fra direkte salg og gratis produkter. Få din forretning til at vokse, mens du sammensætter dit helt eget team og øger potentialet for højere provision.

Ultimate Partner Kit

Du får rabatter fra din allerførste bestilling, provision for direkte salg, tilbagevendende indkomst og gratis produkter i vores belønningsprogram. Det er også en hurtig måde at optjene livsstilsbelønninger, bil-bonusser og eksklusive incitamentture på. Du får øjeblikkelige titelanerkendelser og mulighed for at fejre, hvad du har opnået, ved vores events. Tre gange om året giver vi dig en chance for at kvalificere dig til vores eksklusive bonusture med alle udgifter betalt til luksuriøse og eksotiske rejsemål, der er udvalgt kun til os.

Alle myndige personer kan tilmelde sig som selvstændig partner gratis. Zinzinos selvstændige partnere kommer fra alle steder og stadier i livet. Du vælger selv, hvornår du vil arbejde, og hvor meget tid du vil bruge. Zinzino giver dig de værktøjer og den infrastruktur, som du har brug for til at kunne lykkes, såfremt du følger systemet. Selvom der ikke stilles krav om det, kan du købe et af vores partner produkt-kits, som indeholder produkter og grundlæggende undervisningsmaterialer til nedsat pris.

Ja. Der er ingen enorme opstartsomkostninger, håndtering af logistik, søgning efter de rette værktøjer til kundeemner, reklamemateriale eller digitale ressourcer for at komme i gang. Alt det tager vi os af. Du kan vælge at blive en del af vores fællesskab gratis, eller vælg vores Ultimate Partner Kit og kvalificer dig til en fuldstændig loyalitetsrefusion.

Hver måned skal du have fire (4) personlige kundepoint for at kvalificere dig som aktiv partner. Desuden skal du have 20 credits om måneden fra dine personlige kunder og dine egne bestillinger af produkter.

Ønsker du, at det skal være muligt? Dette er i sandhed en karriere, hvor det er dig, der sætter grænsen. Der er en fantastisk fleksibilitet. Du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde og hvor meget tid du vil afsætte til det. Nogle partnere er glade for at have dette som en sekundær indkomst, mens andre arbejder hårdt på at gøre Zinzino til en karriere, som giver dem den tid og finansielle frihed, som er definitionen på et drømmeliv. Zinzino er et etableret, globalt sundheds- og wellness-brand, og du bliver en del af et fælleskab af partnere med eksklusive rettigheder til at dele vores testbaserede, videnskabeligt beviste produkter med en verden, som er mere og mere fokuseret på en bedre sundhed. Vi har et system til at opbygge din forretning, og vi tilbyder træning, uddannelse, inspiration, digitale salgsværktøjer og markedsføringsmateriale.

Hvis du er interesseret i at forme fremtiden for ernæring sammen med os og samtidig opbygge din egen forretning, kan du læse mere om, hvordan du bliver en selvstændig partner af Zinzino her.

Du bliver en del af et globalt fælleskab af wellness-konsulenter, som former tidsalderen for personlig ernæring, ved at vise vejen til en sundere måde at leve på og et bedre liv for alle.

Som selvstændig partner, spiller du en afgørende rolle med hensyn til at give denne service, ved at tilbyde personlig assistance, udbyde tilpassede kosttilskud og give individuel skriftlig dokumentation for, at vores produkter gør deres arbejde.

På vores side om muligheder kan du finde flere oplysninger.

Der er flere forskellige måder at leve af direkte salg på; en forretningsmodel, som er over 200 år gammel og anvendes af tusindvis af virksomheder i dag. Multi-level marketingmodellen (MLM) er en slags netværksmarkedsføring, der gør det muligt for distributører at skabe en indkomst ved ikke kun at sælge direkte til folk i deres fællesskab, men også på flere niveauer, afhængigt af hvilken kompensationsplan, som bliver brugt. Det er også en mulighed for at modtage provision fra salg i hele organisationen, uden at være involveret eller til stede personligt.

Zinzino er i dag en af verdens hurtigst voksende skandinaviske virksomheder med direkte salg. Vi har været på en konstant mission mod global ekspansion i et årti og er til stede på over 100 markeder. Vi er børsnoteret på Nasdaq First North Premier Growth Market, og derfor er vi nødt til at være helt gennemsigtige i alt, hvad vi gør. For os er dette den eneste holdbare vej fremad. At lave hurtige penge er ikke en holdbar tilgang, og det vil aldrig være en måde at måle succes på hos Zinzino. Vi belønner folk, som dedikerer sig i længere tid og dem, som gør de rigtige ting af de rigtige grunde. I vores verden, betaler dette sig altid på bundlinjen.

Der findes desværre en række virksomheder, som giver en dynamisk og hurtigt voksende branche et dårligt renommé ved at gøre forretningsmodellen til et bedragerisk system. De kan til at starte med være svære at få øje på, men på et par punkter skiller de sig ud. Der er altid et højt adgangsgebyr, og det egentlige produkt, der sælges, er sekundært i et pyramidespil. Hvis der overhovedet er et rigtigt produkt. Af samme grund er det heller ikke en prioritet at finde kunder. I stedet fremhæver man overdådige løfter om at blive hurtigt rig ved at rekruttere andre deltagere til programmet. I alle lovlige MLM-programmer eller virksomheder med direkte salg er det altid gratis at deltage som distributør. Den første investering bør altid være din evne til at netværke og personlige anbefalinger, og du bør altid have mulighed for kun at købe produkterne.

Zinzinos partnersupport-team er her for dig!