Zinzino rejser

VIL DU UDFORSKE VERDEN? KVALIFICER DIG MED VORES BELØNNINGSSYSTEM.

Få stempler i dit pas, som er værd at prale af. I Zinzino tror vi på hårdt arbejde og at have det sjovt. Vores virksomhed blev grundlagt på løftet om at belønne de partnere, der kontinuerligt hæver barren med deres ekstraordinære resultater.

Siden 2006 har Zinzino belønnet dem med luksusrejser. Vi har været på luksuriøse krydstogter i Caribien, besøgt kaffeplantager i Brasilien, oplevet dyrelivet i Sydafrika, spist krydret mad i Thailand, nydt musikken i Mexico og været imponerede over bygningerne i Dubai. Vi har svømmet med hajer i den Dominikanske Republik, mærket Miamis pulserende liv, lugtet til krydderierne i Marrakesh, solbadet på vores privatlejede ø og spillet volleyball turneringer på stranden i Tenerife.

Når du har kvalificeret dig, vil Zinzino belønne dig og din familie med luksusrejser med utrolige seværdigheder og uforglemmelige minder.

En succesfuld indsats, belønnes med en tur under sydens sol

Director belønningsrejse* Du inviteres til at være sammen med os på fantastiske tropiske Bali i 6 glade dage i solen. Nyd samværet med de andre ledere og lær af eksperter og ledere på vores eksklusive ledertræninger. Denne utrolige oplevelse bliver en, du ønsker at dele med hele dit team.

For at deltage ** på Director Trip 2019, skal du kvalificere dig til titlen Director for første gang eller ved at samle point nok jvf. kompensationsplanen. Kvalificeringsperioden løber fra Annual Event oktober 2017 - Annual Event oktober 2018. Compensation Plan.

TENERIFE 2018

Vi besøgte igen det meget luksuriøse Ritz Carlton Abama i en uge - med dejlige omgivelser og en smuk udsigt over øen La Gomera. Dette år var deltagertallet rekordhøjt med i alt 378 mennesker. Vi var del af en lækker middag på en rigtig bananplantage og havde mulighed for at deltage i en eksisterende udflugt til vulkanen Teide, hvor vi nød den fantastiske udsigt fra toppen. Inspirerende undervisning og foredrag, lækker mad og en spektakulær 80´er temafest gjorde denne tur mindeværdig for alle!

PUNTA CANA 2017

Vores ledere besøgte, et af verdens smukkeste og eksotiske destinationer i hjertet af Caribien, den Dominikanske Republik. Midt i palmetræer, turkisvand og hvide strande boede vi på All-inclusive resortet, Hard Rock Hotel, der tilbyder tolv swimmingpools, spa, tennisbaner, golfbane og elleve restauranter, der serverer mad fra hele verden. Vi deltog i førsteklasses uddannelse, sportsaktiviteter, lækker mad, dejlige strande og en spektakulær temafest - vi følte os alle som rockstjerner!

TENERIFE 2016

Ledere fra 12 lande nød det funklende blå vand i det Atlantiske Hav i 6 dage. Luksuriøse Ritz Carlton Abama Resort behandlede alle som kongelige. Nogen valgte at slappe af ved swimmingpoolen, andre havde coaching-sessioner og de mere modige sprang i faldskærm, mens de nød den betagende natur på Tenerife. Spektakulære lederskabstræninger, hippie-parti og fabelagtig mad – dette er et Resort, der er værd at besøge igen.

DUBAI 2015

Har du nogensinde prøvet at være på din egen ø? Eller drikke af en kokosnød på en solseng, hvor udsigten, lige ovre på den anden side, er et andet land? På denne fantastiske tur til Dubai tog vi på ekskursion til The World, hvor Zinzinoledere fra 9 lande blev behandlet som berømtheder. Volleyball turnering, verdensklasses uddannelse og dans under solen på lokale restauranter – det var virkelig øjeblikke, der er værd at mindes.

MARRAKESH 2014

Puls, duften af krydderier, støv og varme – dette er, hvad vi oplevede, da vi besøgte den magiske by Marrakech. De arabiske aftner, slangetæmmerne og de sprudlende farver var fortryllende. Vi holdte poolparties med overvældende madbuffeter og dem, der oplevede de geder, som klatrer rundt i træerne dernede, var vildt begejstrede. Det var ganske enkelt magisk – lederskabstræningerne og de venskaber, der blev bygget, blev rejsens højdepunkter.

AMBASSADOR EXTRAVAGANZA

HÅRDT ARBEJDE BETALER SIG.

Og ja, du har fortjent det! Hvert år belønner Zinzino alle deres aktive Ambassadors med et 5-stjernet ophold på forskellige steder i Europa. Vi har oplevet luksuriøse Monaco, stået på jetski i Palma og nydt en syv-retters menu på stranden ved overklassens franske Riviera. Ud over at invitere ** alle aktive Ambassadors, inviterer vi også alle, som er aktive Royal Crown i perioden januar 2017-August 2017, med os på turen.

* Du kan kun deltage på Director Trip det første år du opnår titlen Director, ellers skal du opfylde de øvrige krav i kompensationsplanen.

** For at være berettiget til turene skal du opfylde kvalifikationerne inden for kvalifikationsperioden. Du får skriftlig besked, når du er kvalificeret. Turene kan ikke refunderes og ikke overdrages til andre, og de kan være skattepligtige for dig, hvis det kræves af gældende love og bestemmelser. Rejsen kan ikke købes af ikke-kvalificerede. Disse ture er designet til at dele erfaringer, til teambuilding og til at sammentømre ledergruppen.

BLIV BELØNNET

LUKSUS

EKSOTISKE
STEDER

NYD FRIHEDEN

OPLEV VERDEN

ZINZINO

REJSER

Kundeforum